Emma Olsson

Zara

for ju somsagt till ridningen där vid 4, fick rida Zara vilket gick sådär.. hade så sjukt ont i bena hela tiden. sen for vi hem och jag åt, duschade och var tvungen att fixa en massa saker hemma, så gick till alva vid 9. var där och chillade på som vanligt och gick hem vid 11. nu sitter jag i louises rum och gör ingenting. kommer gå och lägga mej ganska tidigt eftersom jag ska till måttsund imorgon med angelica. så vi hörs mera imorgon , puss på er!
.
snygg!

laboratoires

kom hit till alva igår vid klockan 7. vi chillade för det mesta och så bakade vi en kladdkaka. kollade lite topmodel sverige och sommnade där nångång vid 1/2. vaknade klockan 10/11 och sen dess har vi käkat frukost, fixat oss och vart på en promenad med deras vovve. nu sitter vi i alvas rum och gör ingenting. vi ska väll börja gå mot mej snart och sen blire att alva följer med till min ridning. men nu får ni bilder från dom senaste dagarna!
.

I just need somebody to love

gick hem från alva krign 1 någongång eftersom hon skulle till sitt stall. städade lite och chillade på tills klockan 20 över 3 då jag och louise gick ner till stranden med sissy eftersom det var så fint väder. vi var ute i ungefär en timme och vi har klättrat i typ 1meters snö.. fyfan säger jag bara. fast det var ändå rätt skönt att vara ute. kom in där vid halv 5. då duschade vi sissy och sen har jag inte gjort nånting. väntar på att mamma ska kommahem så jag får lite käk och sen ska jag vara med alva. får se vad vi hittar på, lägger in bilder i ett annat inlägg, vi hörs!
.
minnen, älskar dej ♥

brist på liv

Vilken färg har dina skor? svarta


Vem är nummer 9 i din kontaktlista?
Andrés

 

Vem kramade du senast? Hm.. vetinte

 

När såg du din bästavän senast? har flera ''bästavänner'' så ah..

 

Din favoritfilm? Never say Never, det finns väll många bra filmer , ids inte räkna upp alla

 

Din favoritlåt? har fastnat i tröjan du hatar och äckligt just nu ..

 

När vaknade du imorse? klockan 10

 

Vad åt du till frukost imorse? mina och alvas fina pannkakor :p

 

Gillar du hästar? älskar*

 

Vilket är det bästa året hittils? 2011 tror jag, fast det här året ska bli bättre!

 

Är du kär? nej

 

Hur länge har du haft din blogg? kan ni ju kolla

 

Vilken klass går du i? 8c

 

Är du oskuld? yes

 

Ditt favoritband? One direction

 

Din favoritartist? Justin Bieber

 

Göteborg eller Stockholm? stockholm!

 

Liseberg eller Gröna lund? gröna lund, fast spelar ingen roll

 

Vars bor du? luleå, gammelstad

 

Vem skrev du senast sms till? David

 

Vem ringde dig senast? Louise tror jag

 

Har du MVG i något ämne? nej vi får inte mvg i 8an

 

Vad vill du jobba som? har faktiskt ingen aning?

 

När föddes du? 14 augusti 1997

 

Bästa tjejkompis? har många bra kompisar, love them!

 

Gillar du barn? haha, jadå!

 

Går du i någon sport? jo ridning och fotboll

 

När skrattade du senast? imorse

 

Vem var hos dig senast? AmandaM tror jag

 

Vem var du hos senast? Alva

 

En du kan lita på? Det finns tre stycken jag verkligen kan lita på

 

Saknar du någon? saknar tiden då jag var med MoaF asmycket

 

Vem vill du träffa just nu? Justin Bieber (AAA)

 

När åkte du bil i mer 15 minuter senast? kommer inte ihåg

 

Är du vig? nej, eller kan nästan gå ner i spagat

 

Uppsatt hår eller utsläppt? utsläppt

 

Vem skrev åt dig på facebook senast? Josefine

 

Bästa killkompis? Andrés och David

 

Favoritdryck? cola

 

Vad ska du göra i sommar? vara med kompisar, fara till ungern, sola, leva livet, SOMMAR!

 

Vart vill du resa innan du dör? usa, hawaii, australien, thailand (helst hela jorden runt)


Pancakes

Kommer inte ihåg när vi somnade men det var någon gång vid 2. Vi vaknade för en timme sen och nu står vi i köket och gör pannkakor. Sitter vid alvas pappas iPad , najs. Vet inte vad jag ska göra idag men nu ska vi käka, hörs senare!

Låt hela världen se ditt vackra leende

jag och ebba vaknade där vid 11 och ett litet tag senare kom ida till oss. då låg vi nere och spelade en massa spel och snackade. sen gick vi upp till vardagsrummet och käkade godis och försökte komma på något att göra vilket tog 394ruw9uw438ru år. vid 4/5 kom fanny, viktoria och louise och gjorde oss sällskap och sen vid 5 for ebba och ida hem. då böt jag om och sen vid halv 7 var jag på träningen vilket gick asdåligt. kom hem där vid kvart över 8 och duschade och käkade och sen drog jag hit till Alva. vi har suttit och snackat om en massa och ah , blir även att jag sover här inatt. men nu ska vi kolla en massa saker, hejdå!
.
blev ganska nöjd med bilden som alva tog på mej!

detroit

for till max där vid 7 och väntade på ebba och ida. dom kom efter ett tag och då köpte vi godis. sen gick vi hem vilket tog hundra år och det var fett kallt. vi gick hem till oss och slog på någon konstig film. fast vi såg typ bara halva och sen snackade vi om vem vi skulle sova hos osv. vi följde nyss ida hem och sen gick vi till ebba och hämtade sovsaker och sånt. nu sitter jag och ebba nere i källaren och gör ingenting, min dator är död och min laddare har gått sönder :( men det blir iallafall att ebba sover här inatt, och imorgon kommer ida hit tidigt. men vi hörs mer imorgon , pusshej!
.
random arkivbild

There's more to discover

kommer inte ihåg när ellen kom hit igår men vi dampade på som vanligt, snackade engelska med en massa randoms på skype osv.. vi somnade med kläder och smink ialf. vi vaknade där vid 10 och låg i sängen till 11  då vi åt frukost och sen drog hon vid 12/1 , hon skuller till sin mormor och morfar. efter det var jag med fanny, viktoria och louise. vi fotade jätte seriösa bilder och snackade om allt möjligt. dom drog för kanske 40 min sen.  sitter nu i louises rum och lyssnar på musik. ska dra te max med ebba, ida och kanske jennifer om vi får tag i henne. så det blir säkert najs, är verkligen inte på blogghumör så därför blev det här inlägget tråkigt, men det är ju okej! vi hörs ♥
.
HAHA jag orkar inte.. jag och louise

One Direction

är med ellen , hon ska sova här.. vi har fettkul så vi hörs imorgon!

same old song

duschade där vid 4 och nu sitter jag i louises rum vid datan eftersom jag har tappat bort min laddare till min mac. har fixat mej för ett tag sen och fick lust att fara till den dära cupen på örnäsgården, men tror inte jag orkar , ska vara med ellen istället och vi hittar väll på nå kul. ska snart äta och sen ringa ellen, vi hörs senare! :)
.
en random bild från louises dator, men nog har man en snygg tvilling! :)

dust in the wind

kommer inte ihåg när jag somnade men somnade ganska tidigt ialf. vaknade där vid 12 och sen dess har jag inte  gjort nånting. ligger nere i vardagsrummet och sitter på datan på projektorn, svårt att förklara. ska snart duscha och senare blir det mest troligt att vara med ellen. får se vad vi hittar på , men vi får höras!
.

saknar sommaren

yeah

hinner inte skriva nåer ikväll, ska iallafall sova ganska tidigt eftersom jag är fetttrött , men vi får höras imorgon!

STATUS


De vet du

skola idag, hade först so,svenska och engelska, sen hade vi lunch och sen hk. då jag och tina gjorde tacobröd typ, blev gott men lite failat. slutade där vid 1 då jag gick hem. fixade mej och tog sedan bussen till stan som gick halv 3. var där med viktoria, hade inga pengar så därför köpte jag inget. men ska nog på stan någon annan dag också för behöver köpa jeans. kom hem där vid halv 6 och sen lite senare kom fanny. vi sitter i louises rum och chillar. fett najs att min blogresponse ligger 1a på topplistan idag :pp fett skönt med fredag + sportlov..yeah yeah , oseriöst inlägg osv men har damp, snart ska vi se big brother , pusshej!
.

shut the door

sitter just nu och gör ingenting, därför jag skriver på bloggen. snackade nyss med david på skype och lyssnar nu på musik, vet itne vad jag ska göra, har astråkigt. juste jag har ju mina daggrejs och det, skriver inge mer idag, vi hörs!
.
och ja, den är redigerad!

Elsas värld avsnitt 17

vanlig skola idag, gjort i princip ingenting. labbade med spott osv. gick hem med elin och stannade även förbi hos henne ett tag, snackade om en massa, filmade in en asfin video och massa. gick hem fär vid 4/5, när jag kom hem gjorde jag ingenting , åt middag och nu ligger jag i min säng med min kära mac. har ont i huvudet och fryser.. så ska bara ligga hemma ikväll eftersom jag inte vill bli sämre. har kollat runt på olika bloggar och på kläder, och nu ska jag se efterlängtade avsnittet av elsas värld, see you later!
.
(bilder från idag, orkar inte vända dom felvända bilderna)

I was born to be somebody

vanlig skola idag, hade hk sista timmen och då bakade jag och tina kladdkakemuffins med dumle i, blev fett gott. vi är bäst som alltid! sen gick jag hem vilket var väldigt skönt eftersom det bara var någon minusgrad. kom hem vid kvart i 4 och böt då om till ridkläder. 25 över 4 kom viktoria och dom och då körde vi till stallet. påväg dit hamnade vi även i en bilkö så vi var i stallet 10 minuter innan vi började men vi hann ändå. fick rida zara vilket gick rätt bra, bara att hon är lite skumpig. kom hem där vid 7 och sen dess har jag bara suttit vid datan nere i köket med min syster jennifer, snackat om lite hårfärger och sådant. nu sitter jag uppe på mitt rum och gör ingenting, ska ringa någon kulig på skype. sen blire att se bigbrother och efter det blire sängen.  imorgon blir det först skola och sen vara med josefine, så vi får höras mer imorgon , ha det bra sötisar!
(nedanför får ni några bilder från helgen som var och från i början av den här veckan!)
.
snart sportlov, fyfan vad skönt, längtar!

tidsfördriv

Har du:


Någon som förstår dig? det finns många , men typ ellen, alva, tina  osv..

Någon som du saknar? hm.. vetinte

Någon som du hatar? inte hatar men ogillar ;)

Vem kramade du senast? hm.. säkert tina eller någon

Vem pussade dig senast? sissypissy

Vem ringde dig senast? louise

Vem ringde du senast? tina

Vem var du hemma hos senast? mej själv, annars äre väll tina

Vem var hemma hos dig senast? tina

Har du några kärleksproblem? nej

Har du pratat med nån idag? ahdå!

Har du gråtit idag? nej

Har du skrattat idag? ohja!


Jag:

Är singel? ja

Svär ofta? svär nästan för OFTA

Sjunger i duschen? ibland ;)

Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? bara för skojskull så ah :p

Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis? kanske..


Har du:


piercingar? jo i öronen, vill ha i tungan, SÅ FETT SNYGGT!

syskon? En tvilling och en storasyster

jobb? går skola

för många vänner? för underbara vänner*

rymt hemifrån? nej typ inte

färgat håret? yes

bra självförtroende? verkligen inte

Sagt "jag älskar dig" till någon? ja

Varit kär? ah

Gjort något olagligt? hehe

Somnat i skolan? hhaha jo typ

Brutit ett ben? nej

Tappat bort mig i min hemstad? haha har faktiskt det.. är sämst

Sett en fallande stjärna och önskat något? nej

Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? ja

Smugit ut utan lov? ja, eller vet inte

En hemlighet som ingen annan vet? vem har inte?

sovit en hel dag? nästan

somnat gråtande? jo

hånglat med en eller fler på samma kväll? nej

blivit generad inför folk? haha ah

Varit kär i någon utan att säga det till personen? nja typ

Ätit musslor? nej, fyfan

varit på en festival? ja

haft ett förhållande i under en månad? ah


Vad:

längtar du till mest just nu? sommaren, ungern, barcelona, fotbollen,tomorrowland.. allt med sommaren!

ska du göra i helgen? ingen aning, hittar väll på något med mina fina vänner!

har du för kläder på dig? ridkläder

gjorde du igår? skola, stan och solade med tina och sen bara tagit det lugnt.

åt du senast? pyttipanna

har du för mobil? samsung galaxy s 2, love it!

köpte du senast? en tröja tror jag?

skulle du ha gjort om du såg ett lik i skogen? svimmat



never say never

skola som vanligt idag, seg som alla andra tisdagar.. och såklart är skolan så jävla ego så vi fick inga semlor :( haha nemen slutade där vid 4, gick hem med tina och louise och sen drog jag och tina till stan. kom fit vid halv 5 och då gick vi och solade, blev lite brunare iallafall, och tina blev typ neger. sen drog tina hem till bergnäset så fick sitta och vänta på min buss ett tag. skulle egentligen träffa david också men hann inte så de får bli en annan dag.  men kom hem vid halv 7 och då åt jag mat + en semla. sen fastnade jag framför tvn när justin biebers film ''never say never'' just hade startat, åh jag älskar den. jag älskar justin bieber så jävla mycket, han ger mej hopp , lovelovelove ♥ (världens bästa!)
filmen slutade där vid 8 och sen dess har jag snackat skype en snabbis med andrés och nu snackar jag med tina. ska fortsätta med det medans jag också nöter justin bieber. så vi får höras imorgon, ha det bra!
.
världens bästa ♥

du är allt jag någonsin önskat

sitter och gör ingenting, lyssnar på musik! ska läsa bloggar nu och sen ska jag göra några situps och sånt skit, hinenr inte skriva nåmer ikväll eftersom internet stängs av snart, imorgon blire förhoppningsvis stan och sola med tina, men vi hörs imorgon!
.
saknar det vi en gång hade, älskar dej !

do it like a brother

for till tina, var bara där en snabbis och sen gick vi hit. vi har suttit vid datan och pratat om allt möjligt. jag är så fuckat kär i tungpiercings , vill ha ! åh....  tina for iallafall hem där vid 8 och sen dess har jag bara lyssnat på musik och kollat på en massa gamla bilder, även smsat med en sötis! men vi hörs!
.
haha så jävla söta!

we're going in circles

skola som vanligt idag, hände typ inget speciellt. jag och tina har slagit vad om att inte äta godis nåmer, eller jag ska inte äta fika och läsk heller ända till sommarlovet. får se hur det går.. slutade vid 3 och så stannade jag med tina på skolan till 4 och sen gick vi till hennes sjukgymnast och hon gjorde en massa övningar och sådant, sen köpte dom pizza och sen for vi hem. har ätit och vart ute med sissy, nu ska jag packa ner min dator och dra till tina. vi får se om jag skriver där för internetet där vill inte samarbeta med min kära mac, men vi hörs senare iallafall!
.
love ♥

tidsfördrivjaoo

Namn: Emma Olsson
Längd: 160 cm ungefär!
Skostorlek:  37/38
Hårfärg: Brunt/blont/rosa
Önskar du att du bodde någon annastans: självklart!
Tänker du på självmord: Haha,nej?
Tycker andra du är attraktiv: Haha,ingen aning..?
Använder du droger: Fuckno
Röker du: neeej 
Vilka shampoon använder du: Olika
Vilka parfymer använder du: fizzy typ, fast några till
Vad är du rädd för: Att förlora någon som står mig nära.
Gillar du att tvätta: HAHA nej , det suger
Gillar du berg- och dalbana: fettkul, älskar karuseller!

KÄNSLOR
Gråter du ofta: nej 
Skrattar du ofta: every second
Hur känner du dig just nu: trött, risig men ändå glad pga att det är lov snart :D!
Hur har du mått den senaste tiden: Ganska bra faktist
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Ja, det har jag väl
Blir du lätt förälskad: Nja
Är du kär i kärleken: njae,vet inte...
Tror du på ett för alltid: Ja
Är du förälskad just nu: Nej 
Hur många har du varit tillsammans med denna månad: haha , ingen ?
Har du blivit sårad av kärleken: kan man väl säga
Har du blivit lycklig av kärleken: arå

Big Brother

for ju till stan , kom dit vid halv 4. och då märkte vi att stan stängde 4 så vi gick till max. satt där i flera timmar och gjorde en massa. ellen pappa kom och hämtade oss vid 8 och nu sitter jag och ser på bigbrother, hinner inte skriva nåmer. pusshej!
.

Nu: stan med ellen

nu ska vi fixa oss, sen blire stan pusshej!

Trodde du var speciell men du är precis som alla andra

vaknade för en timme sen, just nu sitter vi vid varsin dator i ellens rum. vi ska väll snart gå och äta nåot och sen får vi se vad vi hittar på, men vi hörs senare!
.
söta osv..

walla

har inte hunnit skriva nå på bloggen men iallafall, ellen sov hos mej i fredags och vi somnade med smink och allt. vaknade vid 10 typ men låg i sängen till 12 då mamma hade gjort plättar så då ät vi det och sen innan 2 for ellen hem. och jag städade mitt rum vilket verkligen behövdes, dammtorkade och sånt skit... sen duschade jag och åt vid 5 och vid halv 7 for jag till sporthallen på fotbollscupen med ellen, träffade även några där, bl.a. andrés. var där tills det slutade kvart över 10 och stod sen en stund (vilken kändes som evighet) och väntade på skjuts, då jag medans hann bli snöbadad, tack andrés ♥. men ellens mamma kom där vid halv 11 och då for vi till mej och hämtade mina saker och sen for vi hit. vi har bara chillat och ätit en massa chips. ellen har somnat och jag måste gå och tvätta bort sminket vilket är läskigt.. ska väll sova snart jag med eftersom jag är fett trött så vi får höras imorgon!
.

ellen är bäst, ingen protest. protesten försvann och emma vann.

haahahha. ellen kom fär vid halv 9 och vi har väll bara chillat på som vanligt, blir även att vara med henne imorgon också. men nu ska vi mysa, pusshej!
.

kommentar

.
svar: för det första så vet jag inte vilken olivia du menar och för det andra, skriv namn så kanske jag svarar på din fråga, och fortfarande är den dära bilden gamma sål vad fan äre du inte fattar, och vi gjorde oss till fjortisar, skriv namn, annars dra här ifrån!

Because I really fell for you

kom hem från farmor för kanske 20 min sen. nu sitter jag i vardagsrummet med louise. ska snart byta kläder och sen ska jag och ellen nånstans och göra något kul. får se vad vi hittar på , men vi hörs sen! ha en bra fredag!
.
fett gammal och söt bild haha..  älskar dej ♥

TGIF

igår kom jag hem från jennifer där vid 10  och sen gjorde jag väll inget speciellt. vanlig skola idag vilken gick väldigt snabbt. hade hk sista lektion och jag och tina gjorde smoothies. vi slutade där vid 20 över 12 och då åkte jag hem med tina. gick och la mej i sängen och somnade till halv 3 då jag tog en ganska lång runda med sissy och när jag kom in ringde tina och elin på skype. tina skulle fara  till sin mamma så nu snackar jag med elin. ska fortsätta va social medans jag kollar på top model. sen vid 5 far vi till farmor och firar henne. får se om jag hinner skriva före jag far , annars så skriver jag senare, vi hörs!
.
lite bilder från i veckan , nu far jag och resten av familjen till farmor, syns sen!

bubben

hann och orkade verkligen inte skriva igår men efter skolan stressade jag hem och böt om och sen for jag till stallet. red zara vilket gick ganska bra. sen stressade jag hem och duschade och sen drog hela familjen utan jennifer till amanda och firade henne. amanda, lisa, desse och fanny var även där. var där till halv 10 (vilket gjorde att jag inte hann skriva igår). somnade nångång vid 11 tror jag.
Idag var det skola, först hade vi musik, sen no och sen for vi på någon rockkonsert och kom till skolan där vid 11. köpte kyckligbaguette och munkar inför matte provet och sen hade vi provet. gick ganska bra tror jag förutom dom två sista talen. sen vid halv 4 drog jag och tina in till stan , skulle leta efter nå par jeans men orkade inte så for klockan 5 till tina på bergnäset och chillade på där som vanligt. åkte buss därifrån och hoppade av vid öhemmanet då jag gick till jennifer och är fortfarande här. vi chillar och snackar om allt möjligt. blir nog att börja gå hem snart och imorgon är det fredag, FYFAN VAD SKÖNT!
men nu ska jag vara social med jejje, skriver inge mer idag, pusshej!
.
har man roligt så har man , söta osv! :P

grattis amanda ♥

kom just hem från amanda, har firat henne eftersom hon fyller hela 16 år idag, men hinner tyvärr inte skriva n¨mer idag, skriver imorgon om vad jag gjort idag , puss!
.

glad alla ♥-dag

åh fitt less.... inlägget jag just skrev försvann,
men iallafall, vanlig skoldag idag vilken gick segt som alla andra tisdagar, slutade där vid 4. juste jag och tina köpte även en kladdkaka på lunchen + att vi fick gelehallon(stavning?) av lärarna. slutade klockan halv 4 då jag, klara, louise och tina gick hem vilket tog ett tag eftersom jag har världens största skavsår så kunde inte ha en sko på vänstra foten. jag, tina och lousie gick hem till oss och då käkade vi lite smått och senare kom pappa hem med kinamat, mums ♥. Vid 6 gick vi hem hit till tina och skulle plugga vilket inte gick så bra i början eftersom ingen var på ''mattehumör''. så istället filmade vi in en jättefin och seriös video och dampade som vanligt. sen ät vi glass och då fick vi typ värsta rycket.. vi fick asstorlust att räkna matte så vi satt i ungefär 2 timmar och 30 min. så nu känns de iallafall lite bättre inför provet på torsdag. men nu ska jag och louise gå hem så hinner inte skriva nåmer idag så vi hörs imorgon!
Glad alla ♥-dag mina fina läsare!
.
love you ♥

plugg x4

har pluggat hela kvällen , skriver imorgon , ska se på det okända. puss!

I'm already torn

kom hem från skolan för kanske 30 min sen, hände inget speciellt på skolan och ikväll blir det att plugga hela kvällen eftersom vi har två prov framöver och ett stort engelska test på måndag så ah .. skipper även träningen pga alla prov. men nu ska jag lyssna på musik och fortsätta med ''dag 1-30'' som jag har glömt nu ett tag så tänkte göra några dagar. sen ska jag börja plguga så vi hörs säkert sen!
.
Ibland har man bara såååå tråkigt :P

Folk som kan räkna borde veta att sex inte kommer först

for till gudstjänsten klockan 6, den slutade typ 7 och då gick vi till uh och fikade och chillade en massa. sen gick vi till bussen där jag även träffade andrés och sen åkte vi hem där vid 9 typ. men internet stängs av närsomhelst så hejdå!
.
bildbrist, ni får bilder imorgon!

irriterad

tina kom där vid 2/3, vi fixade oss och gick ner till stranden med sissy och fotade en massa, bilderna blev helt bra och det var solnedgång och en massa och sen när vi kommer hem så finns det inga bilder på kortet, så vi stod alltså på isen och dog av kallhet för ingenting ... åh.. behövde verkligen en ny header men nae, så vi ska ut och fota någon annan dag istället. nu går jag absolut ingenting. tina for nyss hem och vid 6 blir det att fara till kyrkan i stan på konfamöte. vi hörs!
.
bläddrade igenom mina tusentals bilder och tog bara någon random.. så ja den var ju ganska fin den

I guess that's deja vu

vaknade vid halv 10 men låg i sängen till halv 11 kanske. gick upp och gjorde havregrynsgröt och sen har jag bara suttit vid datan som jag fortfarande gör, men ska gå och duscha och sen fixa mej och sånt och försöka få med mej n¨gon ut och fota eftersom det är soligt och asbra väder typ, fast det är typ -8 men skitsamma. men vi hörs sen!
-

Turn me on

har verkligen inte haft någon blugglust allt. igår efter skolan var jag med tina ett tag och sen vid 7 kom amanda och fanny hit, vi chillade på som vanligt och snackade om en massa. dom for hem där vid 11 typ och sen såg jag film med resten av familjen, somnade där vid 2 nångång.
Vaknade idag klockan 11 och åt frukost och allt sånt, böt sedan om inför träningen som började klockan 1. vi var bara 4 stycken där, men iallafall den slutade vid halv 3 och då kom mamma och hämtade oss och vi drog till stan och böt mina skor, eller jag tog ett annat par den här gången, ni får bild imorgon eftersom inte systemkameran ville sammarbeta med mej nu.. less. ajja, efter stan drog jag hem och åt från max, hehe, och sen har jag bara chillat hela kvällen och snackat på skype med en massa randoms. men nu ska jag gå ner och äta frukt doppad i choklad, så vi hörs imorgon!
-
lite bilder från veckan!

melonas

är astrött och orkar verkligen inte blogga, ska äta min melon  nu, puss!

skulle inte sitta fel att få allt det här av någon snäll person (a)

Någon snäll som kan ge mej allt det här? (A) ♥

VILL HA

vill ha likadant hår och hårfärg, så fett fint, men det ända som suger är att det sliter så mycket på håret att blondera det eftersom jag har brunt nu...

fredag, kan det bli bättre?

skola som vanligt idag, vi hade volleybollturnering vilket inte gick så bra för tjejerna i våran klass, vi förlorade första matchen men det var ändå fett kul att spela, killarna förlorade kvartsfinalen tror jag. mmen iallafall, så tjocka som jag och tina var så köpte vi bj på skolan också , slutade där vid 20 i 1 då jag, tina och louise gick till elin en snabbis och sen hämtade henens pappa oss där, vi fick skjuts hem hit och satt och snackade om massa. tina for hem för ett tag sen och just nu gör jag ingenting, lyssnar på musik och sådant, från och med idag får jag inte äta onyttigt så ah vi får se hur det går, ska fan klara det nu (bj:n var ett unndantag.. ) men ah .. vi hörs väll senare!
-

All you need is love

orkade verkligen inte skriva igår.. men gjorde typ inget speciellt, hade ridning. fick rida tito och det gick faktiskt ganska bra.
Idag var det skola som vanligt, slutade där vid halv 3, gick hem och var tvungen att städa en snabbis och sen åt jag och sen drog jag hit till alva. är fortfarande här och vi har typ mest suttit och snackat om en massa, så jävla glad att jag har vänner som jag verkligen kan snacka med om allt ! men nu ska jag typ packa ner min dator och börja gå hemmåt, så vi får höras imorgon eftersom mitt internet kommer hinna stängas av !
puss ♥
-

skype osv

snackar skype med tina och david, hinner inte skriva nåmer idag, vi hörs!

brb stallet

ah som rubriken säger så ska jag till stallet nu, skriver mer senare, vi hörs!
-
fan vad gott

Top Model Sverige

sitter just nu och kollar på Top Model Sverige, ska se klart det och sen tvätta bort sminket och sånt , och efter det ringa david, så vi får höras imorgon. Ha det bra! ♥
.
haha, fett gammal bild, men loveyou!

glöm inte att fråga!

Ni har väll inte glömt min blogresponse?, gå in och fråga vad som helst, skulle vara jätte kul.. har inte så mycket att göra så .. ! :)
(tryck på bilden för att komma till min blogresponse)


Saknar dej ♥

Saknar dej bästavän ♥

Du och jag under täcket baby

skola som vanligt idag, tisdagar är alltid så sega, men slutade iallafall där vid halv 4, drog till stan med tina. sen träffade vi david där och var med han till typ halv 6 då vi tog bussen hem, när jag kom hem åt jag och nu sitter jag bara och chillar, lyssnar på musik och sånt, blir senare att snacka skype med David när han har klippt sej klart, så vi hörs!
.
fyfan vad jag älskar er, ni är allt! ♥

It's gotta be you

skolan var väldigt seg idag (som alla måndagar är), slutade vid halv 3, var med tina och louise till 5 kanske då jag började byta om inför träning och sånt, sen när vi skulle fara så gick det inte att starta våran bil och kunde inte åka med någon så kunde inte ta mej till träningen , å istället har jag bara suttit hemma och städat mitt rum och pluggat lite, sitter just nu och snackar skype med tina och david, fast det laggar som fan men ah ska fortsätta med det, får se om jag skriver nåmer idag, annars skriver jag imorgn , hejs!
.

färgar håret

färgar håret nu , hinner inte skriva nåmer idag, vi hörs imorgon!

Angelica, du ska veta att vi alltid finns här för dej ♥

älskar er tjejer♥

chocolate fudge brownie

träningen var fett jobbig men rolig, kommer få träningsvärk imorgon. efter träningen for vi och hämtade jennifer och sen där vid 4 for vi och köpte mat på max, köpte även en bj (bara tredje söndagen i rad) hehe, blev en chocolate fudge brownie denna gång, samlar ju på bj burkar så därför jag köper så mycket typ, nu sitter jag nere i köket med mamma, jennifer och louise, alla färgar håret, ni får se resultatet senare, vi hörs!
.
bjuder :p

fotbollsträning nästa

vaknade där vid 11, låg i sängen ett tag och sen åt jag frukost och sånt. har just bytt om och ska fara till träningen nu, träningen slutar där vid 3 så vi hörs då , hare bra ! ♥
.
älskar dej

donuts

orkar inte skriva nåmer ikväll, snackar fortfarande med frans. men ah .. internet stängs ju av snart så ska försöka lägga mej ganska tidigt  eftersom jag har träning imorgon ! godnatt ♥
.
snygging ♥

baby you're a firework

blev att fara till hockeyn med viktoria och louise, dom vann! :pPpP , men iallafall.. vi kom hem där vid halv 10, sen dess har jag bara suttit med louise i henens rum och ätit glasstårta, snackat skype med viktor, daniel, markus och björn och nu snackar jag med fransis, men ah ska hitta på nå nu, vi hörs!
.
miss you

like a foreign flame in the dark

vaknade vid 11 och fick senare ett sms om att träningen var inställd så då städade jag lite grann och fixade mej och sen drog jag, jennifer och mamma till stan för att köpa ett par jeans osm jag velat ha ett tag och så var dom slutsålda.. fan så less! men iallafall sen for vi och hämtade lousies hårfärg och nu ligger jag bara hemma i min nya säng som är större än min gamla men ah ... vetinte vad jag hittar på ikväll, antingen blir det cupen på gården eller hockeyn, får se. men vi hörs!
.
söta osv !

fitt kuk

fan så less..

what makes you beautiful

kommer inte skriva nåmer ikväll, snackar med josefine på fb och snackar skype med andrés. ska fortsätta med det, vi hörs imorgon innan träningen , puss!
.
älskar dej finaste ♥

mango

skola som vanligt idag, hade hk sista lektionen och sen fick jag och tina skjuts hem av pappa. fixade oss snabbt och gick ut och fotade, blev inte nå många bilder eftersom det är så jävla kallt ute (kollade nyss och det är fan -32,5)
tina for hem där vid 5 och då åt jag middag och sen drog jag, jennifer och mamam och handlade, köpte mango, marabou och en efterlängtad bok (elsas mode). Sen dess har jag bara chillat, äter just nu chokladpudding medans jag snackar med andrésito på skype , blir att försöka lägga mej ganska tidigt eftersom jag har träning klockan 1 till 3 imorgon. efter det blir det in till stan en snabbis med mami för att köpa ett par byxor. efter det får jag se vad som händer, antingen blire hockey med någon eller cupen på fritidsgården, men vi hörs senare!
.

Fix you

Har inte gjort något speciellt förutom elsasvärld, facebook och läst bloggar. ska gå ner snart och tvätta bort sminket och sånt, så vi hörs  imorgon, juste  ni bara måste kolla in länkarna här under! dom sjunger så jävla bra! Önskar jag var lika talangfulla som dom men nae.. vi hörs, puss ♥
-
http://www.youtube.com/watch?v=CKQRraBpxqM
http://www.youtube.com/watch?v=JglWZ-wC3Vk&feature=s2l

Vad skulle jag göra utan dej ?


elsas värld avsnitt 14

var väldigt skönt att va på skolan idag istället för att sitta hemma och vara sjuk, slutade där vid 2 och då tog jag och tina bussen hem till henne, var där och vi chillade för det mesta och pratade om allt möjligt. gick hem där vid 6 och det var förbannat kallt, höll på att dö och ändå bor vi ju bara typ 4/5 min ifrån varandra.  när jag kom hem åt jag och sen har jag bara kollat tv ett tag, gick nyss ner och såg att det är -27,6° , fett jävla kallt.. fan vad jag hatar vintern, VILL HA SOMMAR NU! ajja.. nu ska jag se det efterlängtade avsnittet av elsas värld, ska även dricka oboy, hare gött!
.
miss you,  my beautiful angel ♥

Turn The Tide

har inte gjort något speciellt idag, ätit blåbärscheesecake, fotat, vart på promenad med sissy och bara tagit det lugnt, imorgon blir det skola för min del. ser fram emot det eftersom man blir så rastlös av att bara hemma. Har lite ont i huvudet men får hoppas på att det är över imorgon. nu ska jag lyssna musik och läsa en massa bloggar, sen duscha och hoppa i sängen, så vi hörs! ♥
.
tog några random bilder, men älskar er mina fina vänner!
(även dom som inte finns med på bilderna!)

Länkbyte #1

Kör ett länkbyte med denna ursöta tjej ↓ , Tryck här, HÄR eller  på bilden för att komma till hennes blogg!
-

The Olsson Twins


GRATTIS ♥

Grattis på 18 årsdagen Harry Styles ♥

bilder från idag

vi tog ännu mer bilder idag, fast har dock inge smink typ men skitsamma...
.
och nej det är inte mina skor, men dom är fettsköna (minabenserasfetautmeddom)
vissa bilder är jag fettoseriös på :pPpP

bilder från igår

eftersom jag och louise har haft så tråkigt så har vi knäppt en massa bilder, dom här är från igår!
.

kommentar

.
svar: ja vi har gjort hål i tragus! men min for ut på natten så det har läkt igen, men vi gjorde iallafall på solgården, tack så  mycket :D

fortfarande sjuk

Orkade inte blogga igår kväll, gjorde ändå inget speciellt, sov till 12 ungefär och sen drack jag  asmycket te och var med louise, eftersom hon också är sjuk, vi tog asfina bilder.. eller så inte, men somnade iallafall nångång där vid 11.

hoppades verkligen på att få gå till skolan idag eftersom jag inte vill ligga efter och plus så har jag ridning idag som jag vill gå på, men jag vaknade med världens huvudvärk och ont i magen, så blir att stanna hemma idag, och hoppa över ridningen, vill rida.. åh. men nu ska jag sova och hoppas på att bli frisk! Ha det bra!
.
min fina ♥