Emma Olsson

you can see your life out the window, tonight

 
 
         Åh så jag saknar Barcelona
 
 
Har inte bloggat på väldigt länge. 
Började påsklovet med att fara till riksgränsen på torsdag. Var där med mamma, pappa, louise och Filips familj. Vi åkte en massa slalom, for till Norge en sväng och tog det allmänt lugnt, så himla skönt att få komma bort ett tag. For hem på måndagen efter. Var med Amanda och Louise tre dagar i rad och med Arvid lite då och då, vi chillade bara på. På torsdag for vi till storklinten och åkte slalom med pappa, första gången med mina nya skidor. Sen på torsdag kväll for jag till Arvid, sov över där och blev hämtad relativt tidigt på fredag. For till storheden med pappa och köpte en massa saker och for sen vid 3 till Arvids stuga med min familj och hans familj. Vi for ut och grillade på isen, körde en massa skoter, bastade och en massa roligt. Det bästa var nog att få spendera hela helgen med min finaste.
Den här veckan har bara vart som vanligt, hade NO prov i tisdags och det gick bra. 
Orkar inte skriva något mer om veckan som varit, men idag slutade vi vid 12/1. Träffade Arvid snabbt som ska vara borta över helgen, drog sen hem hit med Tina och Louise. Vi gjorde inget speciellt, jag och Louise sov. Sen drog Tina hem vid middag och vi käkade. Efter ett tag kom Fanny och Viktoria hit och vi gjorde inget speciellt, gick nyss till statoil och köpte godis och sen drog dom. Ska lägga mig snart eftersom vi ska upp klockan 7 imorgon, vi ska nämligen till Kåbdalis, och sen spenderar jag kvällen med en massa brudar, det blir bra det. 
Blev inget detaljerat blogginlägg, har ingen blogglust alls men jag kände att jag var tvungen till att blogga, vi hörs!
Kommer lägga ut en massa bilder från senaste tiden men orkar inte göra det nu!
 
 

Fuck

Fan, skrev värsta långa inlägget om vad jag gjort dom senaste 20 dagarna då jag inte har bloggat men det försvann ju, åh less. Ska skriva ett nytt snart, återkommer.