Emma Olsson

MÅNDAG 28/10

Har inte bloggat på en vecka ungefär. 
Har äntligen skaffat gymkort och även hunnit fira min och Arvids 1-årsdag i lördags. 
Utanför det har det inte hänt något speciellt, har varit och gymmat, gått på pass, sminkat mig inför halloween och bara tagit det lugnt, så himla skönt med lov den här veckan. 
Vaknade idag ganska sent, Jennifer kom hit och tvingade med mig till gymmet. Var där ganska länge och kom hem nyligen. Har just bytt om till ridkläder och strax kommer Viktoria hit och hämtar upp mig. Senare kommer säkert Arvid hit, vi får se. Ha det bra!
 
 

TISDAG 22/10

 
 
 
Instagram
 
Har inte bloggat på ett tag som ni kanske har märkt, har varken haft lust eller tid.
Var hos Tina i helgen med Sandra, Jeanette, Tina, Louise och Klara. Vi kollade idol, åt gott och sedan sov alla över där. 
Vaknade ganska tidigt dagen efter. For hem vid tolv och gjorde sedan inge speciellt. I söndags duschade jag, pluggade lite och allt sånt där.
Igår hade jag skola som vanligt, åt lunch på Heroes med Merita och hade en väldigt rolig idrottslektion och efter vi slutat gjorde jag absolut ingenting.
Slutade halv ett idag. Gick med Maja och Jennifer på stan, vi tog sedan bussen hem, böt om och for till gymmet. Tränade i lite mer än två timmar och känner redan nu att jag knappt kommer kunna gå imorgon. Kom hem efter sex, åt middag och sen kom Arvid hit. Vi har bara tagit det lugnt osv.
Imorgon har vi engelska ''prov'', ska skriva en uppsats och sen efter skolan drar jag till gymmet igen med Jennifer och Maja. Det blir nice, ska verkligen försöka börja med träningen osv, började nyss med att inte äta onyttigt och ja, vi får ju se hur det går med det.

THE BOY IN THE STRIPED PYJAMAS

 
 
Läser ''The boy in the striped pyjamas'' just nu, därav rubriken.
Började dagen med att försova mig, fick alltså stressa till bussen. Skolan var väldigt seg och det var kallt som satan ute. slutade klockan fem efter både kemilabb och fysiklabb. Tog bussen hem. Väl hemma åt jag middag och somnade sedan. Sov i några timmar och vaknade just innan nio av att Arvid kom. Vi gjorde inget speciellt, kollade lite fotboll osv. Han drog hem för en timme sen och sen dess har jag läst och kollat lite bloggar. Ska fortsätta att läsa eftersom vi ska ha läst ut den imorgon, har bara några få sidor så det går snabbt, sen ska jag lägga mig eftersom jag verkligen inte får försova mig imorgon vilket jag gjorde idag. Hörs imorgon, godnatt!

SÖNDAG 13/10

 
 
 
Skoldagarna rullade på som vanligt och i fredags slutade vi strax efter två.
Gick på stan snabbt med towa, louise och elin. Tog sedan bussen hem, duschade, fixade mig och sen klockan åtta gick jag och Louise till Tina där redan Klara, Jeanette och Sandra var. Vi kollade Fotboll och Idol, och till det åt vi en massa frukt och smält choklad. Drog hem efter tolv någongång och somnade sedan.
Igår vaknade jag vid 10. Gjorde inget speciellt tills vi käkade middag. Sen kom Arvid hit en snabbis och senare drog jag till Ellen. Vi chillade, var på gården snabbt och cyklade sedan hem till mig. Lyssnade på musik, snackade och somnade där vid tre.
Vi vaknade rätt så sent idag. Käkade frukost och sen drog hon hem. Sen dess har jag bara hunnit duscha och snart kommer Arvid hit. Det var väl allt, skriver senare.
 
 

MÅNDAG 7/10

Hade boxning idag på idrotten, Det var både skitkul och jobbigt. Efter det hade vi fysik och sedan slutade vi. Tog första bästa buss hem och strax därefter kom Arvid hit. Vi gjorde inget speciellt, käkade osv. Klockan sex for han hem och då for jag, Viktoria, Fanny, Louise och mamma till stallet, fick rida Conrad vilket gick jättebra.
Kom hem vid nio och har bara hunnit duscha, kollat lite bloggar och sådant. Ska gå och lägga mig nu så man orkar med morgondagen, godnatt!
 
Går inte att förklara med ord hur mycket jag saknar fotbollen

HELGEN

Slutade klockan två i fredags. Drog hem, var med Arvid, duschade, fixade mig och sen fick jag, Klara och Louise skjuts till Allstar där redan Jeanette, Sandra och Tina var. Vi käkade där och sen drog Klara hem. Vi andra for till Sandra och senare till Tina där vi alla sov över. Vaknade rätt tidigt igår. Tog bussen hem klockan tolv och sen resten av dagen gjorde jag inget speciellt, somnade före klockan tolv vilket gjorde att jag vaknade riktigt tidigt idag.
Gick och duschade, sminkade mig och sen drog jag till storheden snabbt, käkade och sen kom John hit. Vi har bara snackat, gått till statoil och tagit det lugnt, han drog nyss hem och jag ska snart gå och lägga mig, ska bara kolla klart senaste TWD avsnittet, som jag längtat!!
 
 

ONSDAG 2/10

Skoldagen rullade på och slutade tidigare än vad vi skulle eftersom jag blev klar med provet ganska snabbt. Vi hade samhällsprov, vet inte hur det gick men svarade iallafall på allt. Tog sen bussen hem, väl hemma åt jag middag och sen dess har jag kollat film, vart med Arvid och pluggat lite. Ska börja lägga mig snart, har sovmorgon imorgon och endast två lektioner, så himla skönt. Nattinatti
 
 
♥ ♥ ♥
 
 
 
 
 
 
 




 
 
 
 
 
 
 
 
 

TISDAG 1/10

Idag var det en väldigt lång men ändå helt okej skoldag. Slutade klockan fem efter två långa labblektioner. Tog bussen hem och väl hemma gjorde jag och Louise milkshakes och sen har jag inte hunnit med något mer. Ska plugga till samhällsprovet som vi har imorgon och än en gång försöka gå och lägga mig i tid, får se hur det går med det. Ska även försöka fixa min blogg lite ikväll om jag får tid över, annars gör jag det någon annan dag.