Emma Olsson

Instagrambilder


Söndag 25 Augusti

Har inte bloggat på hur länge om helst, jag vet. Har haft sommarlov och inte orkat sitta vid datorn. 
Kommer skriva ett inlägg senare eller imorgon om sommarlovet med massa bilder osv. 
Skolan började i måndags. Fick veta våran klass som förövrigt är jävligt bra, kanske lite stelt såhär i början men det blir bättre. Fick vårat shema som är helt okej och sen fick vi en massa information. Resten av veckan gick vi efter shemat. Har redan fått läxor och arbetsnivån är väldigt hög. Nästa vecka far vi även till Sundet med klassen och sover där för att ''lära känna varandra'', kommer säkert bli skitkul. 
I fredags slutade vi vid 3 tiden, for hem och käkade middag lite senare och efter det kom Klara hit. Jag, Louise och Klara gjorde fruktsallad och kollade på film. 
Igår firade vi mamma som fyllde 41 år, Grattis världens bästa! Så var sociala med alla som kom hit, fikade och käkade en massa sushi. Sen senare på kvällen kom John hit. Vi gick till snickars med Sissy och sen tillbaka hit. Satt och snackade ett tag och sen just efter klockan 1 tog han bussen hem. 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Varit ute, duschat och nu kollar jag tv med Louise. Ska käka middag snart och sen kommer Arvid hit som har varit i sin stuga över helgen, så det blir nice.  Vi hör senare!