Emma Olsson

friday tomorrow

Hade ju somsagt sovmorgon idag och vid 10.10 hade vi språkval där vi typ inte gjorde nånting, eftersom vi typ är klar med allt. Sen hade vi lunch och sen kollade vi på niornas sceniska, den var faktiskt bra!
Slutade iaf vid 2 nångång och då drog jag hem och chillade, dunkade musik, kollade efter bikinisar, käkade och sen klockan 6 for jag på fotbollsträning som slutade vid halv 8. Kom nyss in, har vart ute på gatan och snackat med Louise och Viktoria om typ allt möjligt. Men ah då vet ni, internet dör snart så måste dra... ni får bilder imorgon, promise!
.

Why can't this moment last forever more?

Kom hem från ridningen för kanske 1 timme sen. Fick rida Tito och det gick väl ganska bra, han är lite tråkig att rida eftersom han typ kan allt så man har inget att jobba med direkt.
Har just ätit och nu ska jag duscha, sen ska jag bara chilla, har sovmorgon till 10.10 imorgon, skönt som fan!
och ja jag har verkligen bildbrist eftersom jag har för lite minne på min mobil så kan aldrig ta bilder, men ska fixa det idag så nu ska ni fan få bilder asså!
.

some nights

Kom hem från skolan för ett tag sen, har just bytt om. Viktoria och dom komemr närsomhelst och då far jag till stallet, hoppas jag får rida Zara. Sen när jag kommer hem ska jag göra klart dom sista arbeten som jag har kvar. Men vi hörs senare och då komemr ni få en massa bilder om jag hinner!
.
ni är bra ni ♥

bangarang

Igår pluggade jag hela kvällen typ, somnade iaf ganska sent.
Vanlig seg tisdag idag, efter skolan drog jag, Tina och Louise hem hit och vi pluggade lite, åt middag, snackade om allt möjligt, osv osv..
Skippade även träningen för att jag måste göra klart alla arbeten vilket jag fortfarande gör.
Imorgon ska allt vara inskickat! men nu ska jag plugga klart osv så kommer inte skriva nåmer idag.
Asså serilst det är typ 5 riktiga skoldagar kvar.. kan ni fatta?!?!?! OMG, det är fan snart sommarlov, fan vad skönt!
men vi hörs imorgon!
.
såg helt konstig ut, men du är bra du gumman ♥

heaven is a dancefloor

Vanlig seg måndag idag, gjorde även bort min redovisning och fick veta vad jag fick på matteprovet. Fick fan ett A, fan vad nice!
Slutade iaf vid 3, då drog jag hem och somnade, efter ett tag kom Louise och Viktoria och väckte mig. Skulle egentligen på träningen idag men jag måste verkligen plugga, så nu sitter jag, Viktoria och Louise uppe och pluggar vilket verkligen behövs, så skönt det kommer vara när allt är bortgjort!
Vi åt för kanske en timme sen iaf och jagvetinte vad vi ska göra senare, säkert plugga hhela kvällen eller nå, kul...
men nu ska jag fortsätta, ni får bilderna när jag har fått dom av Louise och Alva, vi hörs!
.
gammal or what?

En saknad, en sorg, en jävlar massa minnen

Har inte orkat eller hunnit blogga något sen i fredags, antingen har jag vart upptagen eller så har jag bara inte suttit vid datan eftersom det har vart så bra väder!
-
FREDAG: Har redan skrivit om fredagen men gick iaf och la mej ganska tidigt!
.
LÖRDAG: Steg upp jätte tidigt, vid 7 tiden tror jag. Fixade mej och allt sånt där, drog sen till Stil med Louise och mamma. Chillade på där ett tag och sen vid 9 skulle vi alla samlas, vi fick veta lite information om stadsmaran och vad vi skulle göra osv. Sen vid 10.30 började barnloppet så vi var tvungen att stå och visa vägen till barnen och sen hela dagen har jag suttit på samma ställe och fått visa vägen till en massa olika, Tina kom sen också och gjorde mej sällskap. Ända fram till 3 jobbade vi som vägvisare, var lite tråkigt men lätt värt ungefär 11 000kr som går till lagkassan, sen brände jag mej också på näsan.. ganska så fint!
Vid 3/4 for vi hem, sen efter en timme kanske åt vi och sen kom Alva.  Jag, Alva och Louise hoppade i våra ''onepieces'', och chillade på altan osv. Sen vid 7 cyklade vi mot storheden, tappade bort en hundring som jag sen hittade igen, köpte ingredienser till mammas morsdagstårta och sen påvägen hem stannade vi någonstans och fotade, det var ju så jävla bra väder, helt varmt och soligt!
När vi kom hem bakade vi tårtan som blev jätte fin, Alvas föräldrar kom även hit och vi kollade lite esc, och sverige vann som alla kanske redan vet, GRATTIS LOREEN!
Sen vid 12/1 for vi ut och åkte rollerblades (i våra ''onepieces'', så coola som vi är!), haha vi kom in vid halv 2 och då chillade vi på och tvättade bort sminket och sånt och somnade vid 3 kanske.
.
SÖNDAG (idag): Vi vaknade vid 10, gick upp och tog fram tårtan, dukade osv och sen åt vi tårta med mamma och pappa eftersom det är morsdag idag, jag älskar dig mamma!
Sen efter det tränade vi Sissy att hoppa över olika hinder och sen vid 2/3 for Louise med Jennifer till tunavallen eller nå sånt och jag for med Alva hem till henne, vi stekte korv och sen gick vi upp på taket och solade, skrattade osv.. Sen vid 5/6 drog jag hem för dom skulle bort och jag var tvungen att äta. Åt middag, ananaspaj och sen har jag bara chillat. Jag och Louise har delat upp en massa nya kläder som ni kan få bild på imorgon. Sitter iaf just nu nere i köket och ska äta något, ska sen plugga till min redovisning imorgon och sen lägga mej så kmr inte skriva nåmer idag. Ni får även bilder från helgen imorgon!

Satan, var inte meningen att det skulle bli så långt inlägg.. men vi hörs imorgon!
.
skulle inte sitta fel nu asså!

turn to you

Kom till alva vid halv 3 och då drog vi ut och joggade, vi joggade ganska  långt och sen nånstans stannade vi på en brygga i typ en kvart, det var ju förjävla bra väder, och sen lite innan 4 började vi jogga hem. Vi joggade alltså i 1 och 1 halv timme. Kom ialf hem vid kvart över 4, då böt jag om och sen kvart i 5 for jag, Tina och Louise till Piteå med laget, vi värmde upp och sånt där och sen spelade vi matchen klockan halv 7, vi förlorademed 2-1, och jag gjorde faktiskt ett mål.. nice. Sen drog vi hem och stannade en snabbis på vägen hem och köpte mjukglass och kom hem vid 9 typ. Har haft förjävla träningsverk hela dagen och kommer få ännu mer, inte kul. Men nu ska jag gå ner och äta något och sen försöka lägga mej ganska tidigt, imorgon blir det ju att vakna tidigt, så vi hörs imorgon!
.

twisted

vanlig kort fredag idag, slutade strax efter 1, fick skjuts av alex hem. Har just bytt om och nu ska jag till Alva och sen drar vi ut och joggar, så vi hörs senare!
.

Call me maybe

Förlåt för min kassa uppdatering, men bloggen har som vart ett andraval den senaste tiden, har som bara skrivit för att jag ''måste'', har inte alls velat! men tror att blogglusten har kommit tillbaka nu trots allt så ska försöka bli bättre.
.
Vanlig skoldag idag, slutade lite tidigare. Då drog jag hem och åt och sen vid 4 for jag till stallet med Viktoria. Jag fick rida Tito, och vi red ut. Det var asjävlakul, vi red på en äng och i skogen... åh jag älskar verkligen hästar!!
Ridningen slutade just innan 6, vi snabbade oss hem, jag böt om och sen skjutsade pappa mej, Klara och Louise till LTU, där vi var på ett möte med laget om stadsmaran i helgen där vi ska stå och visa vägen till alla löpare osv i typ 6 timmar :o Kom hem därifrån vid 8 kanske, sen dess har jag pluggat lite NO och ska nu plugga matte, har ju somsagt prov imorgon, fast tror det kommer gå ganska bra ändå. Men jag kommer inte skriva nåmer ikväll, så vi hörs imorgon!
.
sötisar

det jag köpt/beställt den här veckan

2 dr denim jeans och ett linne från ginatricot.
linent jag köpte är dock mörkblått med ett ankare på och så står det nå saker men bilden fanns inte på deras hemsida så ni får en bild imorgon, men det är exakt som det dära gula på bilden men bara med annan färg osv!

You're so beautiful

Orkar inte skriva nåmer igår men vid halv 10 kom jag in efter att ha åkt rullskridskor med Tina, det var faktiskt jävligt kul!
Idag var det en vanlig tisdag, efter skolan for jag själv tills tan och köpte ett linne som jag hade lagt undan (ni får bild i ett annat inlägg!) och sen for jag hem, åt och sen vid 6 hade vi träning men jag skippade den och pluggade matte ist vilket verkligen behövdes, har ju läsårsprov på torsdag. Sen vid 7/8 nångång kom agnes och dom så har vart sociala med dom tills nu, nu ska jag kolla lite bloggar och sen lägga mej så vi får höras imorgon!
.
randooooom

can you blow my whistle baby, whistle baby

Jag har varit helt konstig på sistone, har verkligen inte haft någon blogglust alls... därför jag alltid bara skriver långa inlägg eftersom jag inte hinner skriva många och små.
Men vanlig måndag idag, efter skolan for jag hem, sen drog jag och Louise till stan och hämtade hennes jeans, träffade även amanda, fanny och desse en snabbis. kom hem vid halv 6 och då stressade jag på mej träningskläder och sen for jag till träningen. Det var askul, kom typ hem för en kvart sen eller nå, har just ätit och Tina kom nyss. Nu ska vi och åka rullskridskor, pusshej!
.
så fin du är gumman ♥

I'm at a payphone trying to call home

Har inte orkat blogga på ett tag men i fredags somnade vi väl vid 3/4 nångång.
Vaknade igår vid 12 tror jag?
Då låg vi i sängen ett tag, väl uppe åt vi frukost och gick sen ut och krattade, dansade, gjorde fina videos osv.. det var fan asbra väder!
Sen vid 5 tiden drog Alva hem och då åt vi och sen såg  jag, mamma, Jennifer och Louise på avatar. Vid 8 cyklade jag till Ellen och då chillade vi ett tag och sen vid 9/10 drog vi ut och cyklade till storheden, karlsvik osv.. och sen påvägen hem stannade vi hos Moa ett tag och sen kom Emil och Jonas dit. Drog iaf hem vid 20 över 12, sen satt vi vid datan, pratade och sånt, tillslut somnade vi med kläder på och allt.. haha.
Vaknade iaf vid 10 av mitt alarm men somnade om direkt och sen vid halv 3 vaknar vi och jag fick typ panik, har inte sovit så länge på typ hundra år. Men iaf, vi åt frukost och sen drog jag hem, såg en del av never say never med Louise och sen tog jag och Alva bussen till stan. Vi solade först och sen drog vi till max och käkade och sen drog vi hem vid 7.
Efter det stoppade vi på never say never, den var slut vid 9 och då drog Alva hem. Och sen dess har jag nötit Justin Biebers låtar (han är förjävla bra, tror jag har hamnat i en bieber period igen!), beställt hem 2 par jeans, vart med Louise och Viktoria ett tag och nu sitter jag på datan i vardagsrummet, har just ätit kvällsfika och tvättat bort sminket. Snart kommer pappa hem från att ha varit i tyskland. Asså ååååh, jag orkar inte med skolan... har så mycket att göra men orkar verkligen inte, men ska iaf kämpa dom få dagarna som är kvar och sen är det sommarlov, kan inte fatta det, fyfan vad skönt!
Men nu ska jag snart gå och lägga mej eftersom det är skola imorgon, men vi hörs!
Pga min stora bildbrist så blir det bara arkivbilder, men ska fixa min mobil imorgon så då kommer det betydligt mycket mer bilder!
.

ganska så lika ändå...

drunk

Har inte haft ork att skriva idag,
Vaknade iaf vid 11 typ, sminkade mej och allt sånt där och vd 12 for jag, Louise, Jennifer och Mamma till polisstationen och fixade pass till mej och Louise. Sen efter det for vi och solade, fick faktiskt rand!
Sen efter det for vi till kvantum och köpte korv och sen till storheden och handlade och sen hem. Väl hemma började vi städa och sånt där. Vi lagade mat och där nångång vid 4 typ kom Alva och vi chillade på. Hon åt här och efter det gjorde vi typ inget speciellt, juste.. innan alva kom färgade jag också ögonbryna, haha. Vid 8/9 drog vi ute och cyklade ett tag och sen vid halv 10 drog vi till storheden och köpte bj. Fyfan vad gott.. Sen har vi typ bara chillat framför datorn, lyssnat på en massa gamla låtar som har sina minnen, sjungt en massa lyrics osv. Nu ligger vi i varsin säng och vid varsin dator. Antar väl att vi kommer somna snart, och det blev ändrade planer imorgon, vi kunde inte vara med johannes så jagvetinte vad vi gör.. men ah vi får höras mer imorgon, puss!
.
söta..

THERE ONCE WAS A LITTLE GIRL WHO KNEVER KNEW LOVE UNTILL A BOY BROKE HER HEART

Jag och Alva for till Frans stuga där vid 7, var med han ett tag och sen gick vi ut och träffade Johannes, Otto, Alicia och några fler en snabbis och sen gick vi in igen, såg hockey och bara tog det allmänt chill. Mamma och Louise kom och hämtade oss vid 11, vi skulle vara där längre först men Frans hade typ feber osv så.. när jag kom hem gjorde jag inget, har bara suttit vid datan vilket jag fortfarande gör, ska gå ner och lägga mej. Har typ inte lagt mej såhär tidigt på en helg på vääääääldigt länge, men jag är förjävla trött. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, kanske ska ut och springa med Alva och på lördag blir det att vara med Frans, Alva och Johannes om inte Frans fortfarande är sjuk, men vi hörs mer imorgon!
.Jag är förjävlasöt, oki?!?!

If you never chase your dreams, you'll never catch them

Vet inte när vi somnade igår men vi vaknade vid 11/12 idag, då åt vi frukost och sånt där. Sen har vi bara chillat hela dagen typ, fixat oss osv. Nu väntar vi på att mamma ska komma hem och sen ska hon skjutsa mej och Alva till bälinge där vi ska vara med frans och kanske johannes. Så vi får höras ikväll eller nå, hejs!
.
♥♥♥

who do you think your fooling now

Har inte orkat blogga sen i måndags men var iaf med Alva och Louise till vid 10 då vi följde henne hem en bit. Somnade lite innan 12. Igår var det sista skoldagen på den här veckan, fettjävla skönt. Dagen flöt på och efter skolan gjorde jag typ inget speciellt, for på träningen vid 6 och sen vid 8 kom jag hem. Minns inte ens vad jag gjorde.. men idag vaknade jag vid 12, krattade lite av gården och sen vid 3 drog jag och pappa till storheden och köpte en massa gott bland annat, sen vid 8 kanske kom Alva hit och vi slingade mitt hår och sen har vi typ chillat på och pratat om allt, är så glad att jag har en bästavän som henne! Blir iaf att hon sover här och imorgon ska vi typ vara med frans, andrés och en massa andra, men vi hörs imorgon!
.
älskardigmeränallt♥

INGE INLÄGG FÖRÄNN IMORGON

Har inte orkat skriva nå idag eller igårkväll, men vi hörs imorgon, elen stängs ju av snart!

webcam bildbomd

massa randombilder, bjuder på vissa!

Konfaläger maj 2012

Hann aldrig mobilblogga där borta för vi hade alltid något planerat eller så orkade jag bara inte.. men det var förjävlakul där borta alltså. Vi sov typ runt 20 tjejer i vårat rum och man kände typ alla nästan eller isf visste vilka alla var och killarna sov några rum bort. På dagarna var vi på gudstjänster, sjöng, åt, körde lekar och på kvällarna chillade vi på, åt, grillade pinnbröd och marshmallows, körde lekar och sånt där kul. Vi sov ju där i 3 nätter och på dom två första nätterna var vi tvungen att vara i säng klockan 11 men jag och några fler sprang ut och härjade och rymde till killarnas rum vilket vi inte fick, vi somnade iaf sent och dom märkte att vi var ute och sprang så då fick vi vara ute till 1 sista natten, fast vi var ändå ute och sprang efter det.. fan vad kul det var alltså! ett minne för livet!
På fredagkväll var vi även på piteåhavsbad. Asså åh det här måste göras om verkligen, så jävla kul.. bara en liten sak som gjorde det mindre bra men ska försöka förtränga det och glömma det helt.. FAAAAN vad jag ångrar mej.. ååhåhååhåhåhåhå, men vi kom iaf hem igår vid 12/1, då duschade jag och sen somnade jag eftersom vi bara hade sovit 3 timmar från lördag till söndag, sov till 4 typ och då åt vi och sen somnade jag till halv 7 då Viktoria och Louise kom och väckte mej och så for vi på träningen som slutade vid halv 9, sen efter det satt jag vid datan, tvättade bort sminket och allt sånt där, somnade nångång vid 12 tror jag. Idag har det varit en vanlig måndag fast den gick ovanligt snabbt, slutade iaf vid halv 3 och då drog jag hem. Sen dess har jag inte gjort något speciellt, har just ätit fruktsallad och ska snart vara med Alva, så vi för höras!
.
haha gammal or what?!?!

12/5 2012.. påminnelse till mej själv.. fml

ölpkoijuhyg

ÅÅÅÅÅH LESS

åh.. var jag tvungen att faila, ångrar att jag inte gjorde det
måste skriva av mej på min blogg, är så less
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH önskar man kunde spola tillbaka tiden osv..

Konfa läger 2012

Igår somnade vi väll vid 12 nångång. Vanlig skoldag idag, slutade just innan 2 och då cyklade jag hem. Sen dess har jag packat och städat mitt rum. Nu har jag typ just ätit och duschat, har packat och städat klart nu så ska bara fixa mej och sen drar vi till piteå med konfan, kanske mobilbloggar därifrån annars så hörs vi ju på söndag! Men ah måste snabba mej, hejdå luleå!
.
gammal :o

less

orkar inte skriva om igår.. minns typ inte vad som hände..
Idag slutade jag vid 3/4, cyklade hem och böt om och sen drog jag till stallet, fick rida Indi och det gick ganska bra. Efter for jag, mamma, Jennifer och Viktoria till storheden och köpte godis och dricka till i helgen, för er som inte vet så ska vi på konfaläger och vi far imorgon och kommer hem på söndag.. ska bli awesome!
Just nu sitter jag, Louise och Klara nere och ser på en film som heter ''Loser''. Blir även att Klara sover här inatt, men vi hörs!
.

Just close your eyes, it'll be alright

Kom hem från storheden för kanske 20 min sen, nu ska jag, Klara och Louise typ äta nå och sen lägger vi väl oss nångång!
.
skulle inte klara mej utan dej bästavän, jag älskar dig♥

“If you got a dick like a horse, you don’t need a fancy car to pick up chicks”

Har inte orkat skriva men Klara sov hos oss från måndag till tisdag. Igår hände väl inget speciellt, är ju som jag kanske redan sagt i moas klass den här veckan eftersom jag inte fick någon praoplats. Var med maja på skolan hela dagen igår typ och sen efter skolan cyklade jag hem.. chillade, åt middag tills vid 6 då vi drog till kansliet och hämtade en massa pappren och sen for jag, Tina och pappa iväg och samlade ihop pantburkar med laget. Vi tjänade sammanlagt 16000 inklusive flygbladsutdelning! Kom hem vid 8/9 och då var jag med Klara och Louise hos oss och chillade och sen duschade vi och drog till Klara vid halv 11, bäddade och sånt och somnade väll vid 11/12 nångång.
Vaknade imorse och var förjävla trött.. orkade nästan inte gå upp.. stressade på mej kläder och smink och sen cyklade jag till skolan.
Vi hade nyss svenskengelska och nu har vi musik. Men vi hörs!
.
så jävla snygg!

våra brister gör oss till människor

sitter just nu hos Frans med Tina och han, vi gör tyå ingenting. JAg ska typ dra hem snart eller jag ska till min kusin och gratta honom, sen efterdet vet jag inte vad jag gör!
.

OPSI

Har inte hunnit eller orkat blogga, men ialf..
Slutade fett tidigt igår och då drog jag hem, sen vid 12 drog jag till Daniel, var med han, markus och axel. Efter ett tag drog vi hem till mej och hämtade pengar osv och sen skjutsade pappa oss till stan där vi kollade runt på affärer, drack milkshake på max och var på dollarstore en snabbis. Sen vid 3 for vi hem och då var vi hos mig och chillade och spelade spel till typ 5 då alla drog hem. Då käkade jag och vid 8/9 for jag och Tina till notviken och va med Sebbe, Frans, Wille och Marcus. Vi var först hos frans, sen drog vi till sebbe, såg lite film, körde snurraflaska elelr vadfan det nu är.. sen vid halv 11 drog Tina hem och då gjorde vi typ inge speciellt. Drog iaf hem vid kvart över 12 och då kom louise och mötte mej.. hehe. Somnade nångång vid 2 typ.
Vaknade iaf imorse vid 12, åt frukost och sånt och sen kom Klara efter ett tag. Vi chillade på tills klockan 2, då vi drog till kansliet. Vi delade först ut massa pappren i sunderbyn och sen efter det gjorde vi ett coopertest (stavning??), dock gjorde jag inte det för jag hade ont i min fot. Vid 5 for vi hem och då hämtade jag mitt smink och en massa kläder och sen for jag och Tina hit till bergnäset och duschade osv. Vid halv 8 for vi till Frans och var med han Frans, Sebbe, Wille och Marcus, vi chillade på... såg skräckfilm, snackade, myste på osv. Kom hem för kanske 30 minuter sen. Blir att jag sover här hos Tina inatt, vi ska slå på en skräckfilm nu, vi hörs imorgon!
.
snygga som vanligt, älskardig♥

Gästbloggning

Hejj, jag snodde Emmas dator och tänkte gästblogga.
Idag ska vi fara ut och lämna nå papper i brevlådor och sen blir det att jogga med laget. Efter det är det träning. Sen när man vaknar idag så snöar de!!! Perfekt dag att göra allt de!... -.- Fuck. My. Life.
Vet typ inte vad jag ska skriva men igår var jag och Louise på stan me Tina... Vi mötte Emma, Axel, Markus och Daniel. Dom hade typ vart hemma hos Daniel, hos Emma. Sen for dom till stan. och typ dollarstore.
Hahaha!! rolig gästbloggning... o.O
Sötis!!!! Älskar dej!! <3

kuuuuul

Idag har jag väl inte gjort något speciellt, skola som vanligt och sen drog jag hem. Efter ett tag kom Viktoria och sen kom Louise och Tina. Vi chillade på tills träningen började.. då for vi dit och tränade.. kom hem vid 8 och sen dess har jag itne gjort nå typ, ser just nu på bb.. ååååååh jag ska ha vanliga lektioner med sjuorna när alla andra har prao.. kul osv
men vi hörs!

Baby you light up my world like nobody else

Jag hann och orkade inte skriva igår eller idag, men igår for jag till ridningen vid 4, fick rida Zara och vi hoppade.. det gick faktiskt jätte bra! Efter ridningen for jag hem och duschade och sen stressade jag till bussen med Viktoria. Vi for till kvantum och köpte mjukglass och sen for vi hem. Efter det chillade jag väl bara på och såg big brother.
Idag var det vanlig skola, slutade vid halv 4 och då drog jag hem, böt om och sånt och sen kom Viktoria och dom och hämtade mej. Vi for till ridningen och jag fick rida Indi, det gick ganska segt i början men blev bättre mot slutet.
Efter ridningen for jag, Viktoria och hennes mamma och sökte praoplats, sökte på minst 20 olika affärer och vi har förhoppningsvis fått prao på kh, men får se. Kom iaf hem vid 9 och då käkade jag middag+ fruktsallad, och sen har jag inte gjort något speciellt, ska hoppa i duschen efter bb. Men vi hörs!
.

next: Stallet

Ellen for hem för en timme sen och har just bytt om, Viktoria och dom kommer om typ en kvart eller nå och då drar jag iväg till stallet, vi hörs efter det!
.
fan vad jag älskar dig♥

so many things i need to say to you

Somsagt så orkade jag verkligen inte blogga igår.
Dagen började surt, med att jag tappade min mobil så nu är skärmen spräckt osv.. Sen drog jag iväg till skolan där inget speciellt hände, slutade vid 1 och då drog jag hem. Chillade vid datan ett tag och sen drog jag, mamma, pappa och louise till storheden och köpte en massa och sen drog vi till dollarstore och köpte godis. Kom hem vid 4/5 nångång och då åt vi. Efter det fixade jag mej och vid halv 8 kom Ellen, och då drog vi mot notviken där vi först var med Sebbe, Wille och Frans. Vi var hos frans och chillade på, såg the grudge 3 och snackade om allt möjligt typ. Sen nångång vid 10 kom Marcus och då drog vi till OK och köpte chips och sen smällde vi typ smällare lite här och var. Sen drog vi till Frans och chillade på, käkade chips med dipp, körde någon konstig lek osv.. Vid kvart över 12 kom Ellens mamma och hämtade oss och då for vi förbi Ellen och hämtade hennes saker och sen drog vi hit till mej. Vi åt och somnade någon gång vid 1/2.
Vaknade för kanske 2 timmar sen och vi har just ätit frukost och nu vet jag inte vad vi ska göra, ska iaf till stallet vid 5, så det blir nice. Men ah, hoppas ni hade en bra valborg. Vi hörs!
.
bjuuuuuder, såg ut som nå cepe
bilder från dom 2 senaste sagarna?!, har faktiskt ingen aning..

det måste va på liv och död, det måste kännas i ditt hjärta på riktigt

har inte orkat skriva nå idag/ikväll jag och Ellen kom hem för en timme sen oxh nu ska vi typ sova.. skriver mer imorgon