Emma Olsson

If I could have just one wish, I'd have you by my side

Har inte hunnit skriva någor idag, men igår somnade jag och klara där nångång vid halv 4. Vi vaknade vid 12 och åt frukost och sånt och sen drog vi till konfan som började klockan 1. Vi var där med alla andra konfirmander och vi körde en maassa lekar osv..  For hem vid 6 och då böt jag om och fixade mej och sen gick jag till gården och var på innebandycupen. Kom typ just hem, ska bara packa och sen drar jag till Tina och sover där så vi kanske hörs senare... för deras internet funkar typ inte till min dator så vi får se, ha det bra!
.

BESÖK DENNA BLOGG!

Besök finaste Klaras blogg, jag lovar er, den är läsvärd!
(tryck på bilden för att komma till hennes blogg!)
.
så jävla fin♥

The sitter

Jag och Klara har bara chillat på, vid 9 for vi till ica maxi och köpte melon, vindruvor och mango. Fett gott.. vi har just sett klart ''The sitter'' och nu ska vi typ se ''The change-up'' eller vad den nu heter, men jag kommer typ inte skriva nåmer ikväll, så då får vi höras imorgon!
.
drömutseende!

TGIF

Gjorde väl typ inget speciellt på skolan, gjorde våfflor på hkn osv. Slutade vid 1 och då väntade jag på Klara och Louise ett tag och sen gick vi hem. Vi chillade på och storstädade våra rum medans vi dunkade musik, nu har jag typ just städat klart, ska bara dammsuga. Måste bara chilla ett tag vid datan och sen ska jag fortsätta med det sista. Är med Klara just nu och Louise drog på lf med viktoria, det blir typ att Klara sover här inatt trorjag, men vi hörs!
(Nu får ni bilder från dom senaste veckorna tror jag.. kommer inte ihåg exakt!)
.

true facts


if you want him, you have to fight for him

Hade verkligen ingen blogglust igår, därför jag skriver idag ist!
Det var väl en helt vanlig torsdag förutom att vi hade matteprov vilket kändes bra, slutade vid halv 3 och då drog jag och Tina till stan för att träffa David men han kom aldrig så då var vi med Moa och Johannes. Sen vid 5/6 for Tina hem och då drog jag, Moa och Johannes till uh och var där med en massa andra, bla Emil, Lisa, Ellen osv.. vi chillade på där och vid kvart i 9 drog vi till bussen men den ba for iväg så då fick alla pms typ och då tog vi bussen som gick kvart över 9.  Kom hem där vid halv tio och sen såg jag bb och smsade med några sötisar, men nu ska jag jobba med engelskan, vi ska göra någon typ ''reklamfilm'' om stadsöskolan, hörs!
.

.


jag saknar HAN

åh less på allt och inget, kom hem från stan för en timme sen kanske, har ingen blogglust, skriver mer imorgon.. åhåhååh!

Indi

Har inte orkat eller hunnit skriva nå idag, men slutade där vid halv 4 och då for jag hem och böt om och sen vidare mot stallet. Red Indi vilket gick ganska bra, kom hem där vid halv y och då duschade jag osv. Och nu ser jag big brother medans jag skypear med david, vilket jag har gjort i 2 och en halvtimme, ska ialf plugga sen eftersom jag har prov imorgon i matte. Det känns ganska bra ändå, men nu ska jag snart äta nå och sen plugga, vi hörs!
.

ett år sedan

Det där gjorde jag för ett år sedan, kommer du ihåg moa? ojoj, vilka minnen asså!
.

butterflies

Vanlig seg tisdag idag, slutade där vid halv 4 och sen stannade några i klassen och hade matte i en timme eftersom vi har prov på torsdag, så kom hem nångång där vid 5. Då åt jag och sen somnade jag i sängen, vaknade vid 7 och sen dess har jag bara suttit vid datan, nu ska jag snart se big brother och sen blir det väll att gå och lägg sig tror jag. Väldigt tråkigt inlägg jagvet men internet stängs av snart! Men vi hörs förhoppningsvis i morgon!
.

I could be your Buzz Lightyear, fly across the globe.

Kom hem från träningen för kanske en halvtimme sen, nu ska jag duscha och sen sätta mej vid tvn framför big brother. Har skrivit väldigt tråkiga inlägg på sistone, men ska bli bättre.. lovar! vi hörs imorgon!
.
love♥

boyfriend

Vanlig skoldag idag, slutade vid halv 3 och då gick jag och Tina hem hit och pluggade lite och nu har jag just ätit. Ska byta om och sen vid kvart i 6 ska vi gå till Tina och åka med henne till träningen. Nu ska jag kolla bloggar och sånt så vi hörs sen!
.

big brother

kom hem från träningen för kanske 1 timme sen, nu sitter jag och kollar på bb vilket jag ska fortsätta med, sen ska jag plugga lite innan jag lägger mej, så vi hörs mer imorgon!
.
loveyou♥

you and me together, through the days and nights

Kom hem från morfar för kanske en timme sen eller nå... nu ska jag börja byta om inför träningen som börjar om en halvtimme, så vi hörs efter det!
.
♥♥♥

polarbear

Random rubrik.. men vaknade ialf nyss och ska snart hoppa i duschen medans jag väntar på att min mobil ska ladda klart. Sen ska jag fixa mej och efter det far hela familjen till morfar en sväng. så vi får höras efter det!
.

turn up the music

Kom hem för kanske 30 minuter sen, var med Ellen där och vi hade askul.. fast ändå lite tråkigt eftersom ingen rolig var där. Nu ska jag snacka skype, vi hörs imorgon!
.

if i could have just one wish i'd have you by my side

Har inte gjort något speciellt, men vid 12 fick vi veta att det var jag och Louise som skulle ha jobbat på max idag så vi for dit vid 12 och jobbade till 3. Sen vid halv 4 kom pappa och hämtade oss och sen dess har jag inte gjort något speciellt, ska ta en snabbdusch och fixa mej och sen vid 7 blir det att fara till gården med Ellen på någon basket/volleybollcup, det blir väll säkert kul, fast har dock jävligt ont i magen... mensvärk kan ta sig i röven!
Men vi hörs senare ♥
.
Ibland har man ju bara för roligt asså.. nemen min näsa såg cepe ut, därav den fina mustachen, och redigeringen var ju ganska fin den med.. (Brillorna jag köpte igår ↑ )

LESSLESSLESS

asså fan vad less, ska dra till max och jobba nu.. fan vad kul. Men vi hörs sen!

So many things I need to say to you

Skola som vanligt idag, slutade där vid 1 och då gick jag och Tina hem och fixade lite saker och sen drog vi till stan. Vi gick lite på marknaden och stan och  Tina köpte några saker, sen vid 4 drog Tina och sen efter ett tag tog jag bussen hem. Sen dess har jag snackat skype med Linn och David, och nu sitter jag med Fanny, Viktoria och Louise i Louises rum och tar det allmänt lugnt.. fettskönt, HAha. Men nu ska jag va social med dom, brahej!
.
bilder från idag!

JASSÅ TINA?!?!


SNÄLLA FRÅGA NÅGOT PÅ MIN BLOGRESPONSE!

Ni alla mina söta läsare, snälla fråga något!
.

hunger games

Vanlig skola idag, kul med bad osv. Sen efter skolan snabbade  vi oss hem (jag, Tina och Louise) och fixade oss och sen vid halv 5 drog vi till stan och gick runt ett tag. Sen tog vi ut biljetterna och sen såg vi på Hunger Games på bio, den var asbra ju! den slutade vid kvart över 8 och  då fick vi skjuts hem. Nu sitter jag och snackar skype med Tina, så ska fortsätta med det, fan vad skönt med fredag imorgon, men hejdå!
.

Måne

slutade där vid halv 4 nångång, då hämtade pappa oss och sen böt jag om inför ridningen. For dit och fick rida Måne, vi gjorde massa skänkelvikningar och gick över bommar typ, det gick sådär.. det var bara jag och Viktoria idag. Kom hem där vid 7 nångång och sen dess har jag inte gjort något speciellt, har käkat och ska snart duscha.. fan så jobbigt. Har även fått mitt Justin Bieber skal, ÖVERLYCKLIG! Men nu ska jag hoppa i duschen , vi hörs!
.
och ja jagvet, mitt ögonbryn hade kletats ut..

Sv/eng

Har just nu svensk/engelska, vi gör absolut ingenting.. känns bra. Sen har vi lunch, serilst jag håller på att dö av hunger, och efter skolan har jag ridning! fan vad kul, men nu ska jag fan arbeta, vi hörs!
.
så snygga!

This is not a drive by

har snackat med David på skype ett tag och sen har jag typ inte gjort något.. är på dåligt humör.. vetinte varför, men  ska lägga mej ganska tidigt ikväll ialf, så vi hörs imorgon!
.
love you!

This drink make me fall down

Har just ätit, så nu sitter jag i paltkoma typ. Har suttit och kollat på kläder och snackat med några underbara. Känner mej faktiskt mycket bättre nu, bara lite hängig, men ska fan pallra mej till skolan imorgon. Vetinte vad jag ska göra resten av kvällen, ska nog snacka skype osv, så vi hörs senare!
.
Älskar er mer än något annat ♥

Alla är perfekta på sitt sätt

Kommer inte ihåg när jag somnade igår men vaknade ialf för typ en timme sen. Blev att stanna hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande har ont i magen, fast det har blivit bättre nu när jag har sovit. Ska fan till skolan imorgon har jag bestämt, vill inte bli efter i allt och plus att jag har ridning imorgon som jag inte får missa! Så därför tror jag att jag ska sova ett tag till, skriver senare när jag mår bättre, pusshej!
.

We found love

Jag, Tina och Louise vaknade tpy 20 minuter innan bussen till skolan gick så vi var tvungen att stressa, men vi hann precis. Hade bara bild och sen slutade vi då vi gick hem till till mej och fixade oss och sen drog jag och Tina till stan, vi träffade Daniel, Axel och Björn där som vi gick på stan med i kanske en timme, daniel köpte asnajsiga byxor, men ialf. Sen vid 1 for Björn och Daniel hem så då gick jag, Tina och Axel till ica och köpte burn, och chillade på tills vid halv 3 då Axel for. Efter ett tag träffade vi David och var med han och så träffade vi Moa också. Fast vid 4 nångång for Tina hem eftersom vi hade träning idag. Men jag kunde inte gå på den eftersom jag hade så jävla ont i magen, vilket jag fortfarande har fast det har blivit lite bättre. Sen när Tina hade farit var jag med David typ till 6 nångång då vi åkte buss hem. Sen när jag kom hem har jag bara legat i sängen och mått piss.. så blir mest trolig att lägga sej ganska tidigt ikväll och hoppas på att vara frisk imorgon, men nu ska jag snacka med David, hare bra!
.

Just be yourself

Vi har suttit vid datan och snackat, skrattat osv osv... men nu ska vi typ sova så vi orkar upp imorgon, så vi hörs! ♥
.
älskardig♥

Big Brother

Jag, Ellen och Louise vaknade där vid 11/12, då chillade vi på, fixade oss och allt sånt där. Vid 2 for vi till träningen och skjutsade hem Ellen. Träningen var fett kul fast lite jobbig, hade lite fys och sånt där. Träningen slutade halv 4 då vi for hem. Jag chillade på , packade och sen vid 7 for jag, Louise och Tina hit till bergnäset. Sen dess har vi suttit vid datan, bäddat och nu sitter vi vid tvn och ser Big Brother medans vi ligger i sängen. Vi sover i deras soffa som är en bäddsoffa, den är fett stor! men nu ska vi chilla på och kolla klar bb, så vi hörs senare!
.
min♥

cheez ballz

For med Ellen till gården där vid 7. Vi chillade på där, spelade fifa och sånt. Kom hem vid 11 och då gick vi till statoil och köpte ostbågar och ostbollar, nu sitter vi nere i köket och Ellen sover här inatt, men vi hörs imorgon, vi ska hitta på nå nu!
.

This is how we do it

Ska byta kläder nu och sen ska jag  ut med ellen , får se vart kvällen leder oss. Vi hörs sen!
.
så jävla snygg

Bilder från i Torsdags

världens bästa klass♥

starships

Vi somnade nångång vid 3 och vaknade vid 11. Åt frukost och sånt och vid 1 for typ Tina hem och sen dess har jag duschat, städat lite och bara chillat. Ska typ äta snart och sen fixa mej och fara till gården, fast vi får se hur det blir för jag vetinte om jag orkar men nu ska jag lägga in bilder från i torsdags när klassen lagade mat osv, så vi hörs!
.

bitch

Har inte orkat eller hunnit skriva nå idag men vanlig skoldag idag. Slutade där vid 1/2. Gick hem med Tina och när vi kom hem chillade vi på och sen vid 3/4 drog hon hem och då somnade jag till klockan 6 och då åt jag middag och sen åkte jag, Tina och Louise med Tinas pappa till pontushallen för att kolla på basket. Louise gick sen med viktoria och jag och Tina var där i kanske en kvart men det sög så då tänkte vi ta bussen hem fast den gick inte föränn om typ 30 minuter så då gick vi till max och väntade där. Sen åkte vi buss hem och hämtade pengar, for till storheden och köpte hårfärg till Tina och mango. Sen hem från storheden åkte Louise och Viktoria på samma buss som oss, Viktoria for hem och jag, Louise och Tina for till björn där vi var med han, Daniel och Viktor. Vi såg bigbrother och chillade på. For hem där vid 12 kanske. Nu sitter vi i vardagsrummet och kollar tv, vi väntar på att få skölja ur Tinas hårfärg, och sen blire att sova. Fyfan vad skönt, jävligt långt och tråkigt inlägg men skitsamma... godnatt!
.
så söta!

basket

vaknade nyss, ska bara äta sen far jag på basket, vi hörs sen!

Världens bästa klass ♥♥♥

Kom just hem från skolan.
Hade vanlig skoldag tills klockan 2 då vi alla började laga alla rätter, vilket var 9 st. Jag gjorde kladdkaka med Tina, seriöst vi gjorde typ asstorsats med typ 2,5 liter socker :oo men ialf, vi lagade mat i 4 timmar och chillade på, lyssnade på music, tog bilder, och allt sånt där. Sen vid 6 kom alla föräldrar och käkade en massa olika rätter vilket tog ett tag och sen så kollade vi på filmer vi har gjort på so:n. Sen städade vi  i ungefär en timme och kom hem för kanske en kvart sen. Asså seriöst, idag har jag fan insett att min klass är så jävla underbar, vi har haft så jävla kul ♥ Vi tjänade även in pengar till klasskassan ;p men nu ska jag kolla bloggar och sen göra klart min engelska. som jag ska redovisa imorgon. så vi hörs imorgon, pusshej!
(ni får bilderna från idag imorgon!)
.

indi

For till ridningen där vid 4, fick rida Indi vilket inte gick så jätte bra men det funkade. Vi små hoppade typ, alltså inga stora hopp. kom hem där vid 6/7 och sen dess har jag typ inte gjort nånting, har sett topmodel och elsasvärld, snackat skype med Andrés och nu snackar jag med David, ska snart duscha och sen plugga. vi hörs imorgon!
.
♥♥♥

skype

Hade hk sista lektionen då jag och Jennifer gjorde tacos, kom hem för en stund sen och snackar med andrés. ska byta om nu och sen fara till stallet, vi hörs efter det!
.

the new generation is taking over

sitter just nu på svensk/engelskan och skriver om Justin Bieber. Sen har vi lunch och sen en massa lektioner. Efter det kommer jag behöva stressa hem som vanligt, eftersom jag har ridning idag, men nu ska jag fortsätta skriva om Justin Bieber, pusshej!
.

Just a shy guy, locking for a 2-ply

Har suttit och kollat på en massa mobilskal och sånt. Beställde världens snyggaste på justin, eller ialf det snyggaste som fanns på han! Har fortfarande mina ridstövlar på hehe, men nu ska jag äta och sånt och sen plugga lite före jag lägger mej. Så vi får höras imorgon, ha det bra!
.
mitt nu ♥

FINALLY

Vanlig seg tisdag idag. Har även behövt pluggat en massa efterosm alla mina arbeten har fart bort somsagt.. plus alla mina bilder... åh. När jag kom hem satt jag med louise i hennes rum och sen for jag och pappa och köpte nya ridstövlar och sen hem igen och då åt vi. Sen dess har jag pluggat och sitter fortfarande med ridstövlarna på, så jävla sköna. Men nu ska jag övertala pappa att köpa ett assnyggt mobilskal till mej, hörs senare!
.
världens bästa♥

fuck my life

asså nae, alla mina bilder och alla arbeten på den här datorn har raderats... fan vad less. ska ta mitt liv brb

träningsvärk

For osmsagt till träningen där vid 6. Tränade till kvart i 8 och sen stannade jag och Jennifer och sköt, sprang lite och sånt till typ 9. Och vi kunde typ knappt gå sen, fatta träningsvärk vi kommer få, först slalom hela dan, sen fotboll i flera timmar+ skidor imorgon på gympan. Ajja, kom nyss hem och sitter med Louise och Jennifer i Louises rum, ska plugga engelska i någon timme och sen sova, så ni får ha det bra, vi hörs imorgon!
.

I wanna stay up allt night, and jump around until we see the sun

Hade somsagt friluftsdag idag. For till skolan där vid 8 och bussen gick kvart i 9 till måttsund. Jag åkte med Jennifer och Henna några gånger men sen orkade inte jag och Henna åka nåmer så vi chillade på, lekte i lekrummet eller vad fan nu är, fyfan vad vi garvade. vi piercade även en docka med hennas navelpiercing haha, sen när hon skulle stoppa tillbax den började det blöda en massa fast det gick bra till slut. Jag, Viktoria, Pernilla, Amanda, Henna och IdaS åkte sen ner för backen utan skidor, fyfan vad kul det var fast fick asont i örat efterosm det spruta snö i facet, det var även fett jävla blåsigt idag. Kom hem vid 4 och har just ätit. Om en halvtimme går jag till Tina och sen far vi till fotbollsträningen. Så ni får ha det så bra!
.
bilder från idag!

I am number four

Det blev inte att fara till storheden så istället har jag sett på film. Nu ser jag på I am number four, sen ska jag packa och det till imorgon, kommer inte hinna skriva nåmer idag eftersom internet stängs av. Men vi hörs imorgon!
.
Han är huvudpersonen i ''Iam number four'', för er som inte vet! (alexander pettyfer)

nossa, nossa assim voce me mata. Ai se eu te pego, ai ai se eu te pego

Har typ bara chillat på idag. Har suttit vid datan och pluggat lite, har nyss ätit och ska snart till storheden med Ellen. Sen blire väll att lägga sig ganska tidigt eftersom vi har skola imorgon, fast vi har friluftsdag så vi ska till måttsund vilket är jävligt skönt, slippa allt plugg. Men nu ska jag försöka få tag på Ellen, pusshej!
.

så jävla söt

truetruetrue


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än något annat just nu.

SOMMAR!

Dag 4 – En låt som får mig att gråta.

Tror inte att det finns någon låt som får mig att gråta, inte vad jag vet iallafall!

Dag 3 – Min favorit årstid

sommar!

You have no idea how hard it is to force myself to stop thinking about you


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Justin Drew Bieber♥

Dag 1 – En bild på mig + 5 fakta om mig.

* Jag ''älskar'' killar som startar konversationen.
* Jag är jävligt blyg när det gäller personer jag aldrig har träffat.
* Jag har världens bästa vänner och familj.
* Jag älskar min klass, fast ibland kan dom vara förjävligt irriterande.
* Ingen vet vem jag gillar, och ingen kommer nånsin få veta, mohahaha.

Orkade inte med den gamla, så tog en ny

Dag 1 – En bild på mig + 5 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid.
Dag 4 – En låt som får mig att gråta.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


I remember every word you said

Orkade inte skriva igår somsagt så skriver nu ist. Jag, Jennifer, Viktoria och Louise for till träningen som skulle ha börjat klockan 3 men ingen kom så då drog vi hem. Jag och Jennifer snabbduschade och fixade oss och tog bussen som gick halv 6. Mötte Ahmed i stan och sen drog vi tre till bergviken. Var där med Andrés och en massa andra. Det slutade där vid 10 och då gick vi till bergvikensfritidsgård och var där till typ halv 11. Sen hämtade Jennifers pappa oss och skjutsade mej och Jennifer hit och sen sov Jennifer här. Vi somnade ganska tidigt och vaknade där vid 11/12. Åt frukost och sen gick jag en prommenad med vovven medans jag följde henne hem. Nu ska jag typ mest troligt vara med Ellen, vi ska hitta på nå men vi vet inte vad ännu, så vi hörs sen!
.

tidsfördriv

Har du:

Någon som förstår dig? Jarå

Någon som du saknar? Nja typ inte

Någon som du hatar? Hatar inte någon, ogillar vissa bara

Vem kramade du senast? Jennifer

Vem pussade dig senast? Ingen aning

Vem ringde dig senast? Mamma

Vem ringde du senast? David

Vem var du hemma hos senast? hm.. Tina tror jag

Vem var hemma hos dig senast? Jennifer

Har du några kärleksproblem? Nono

Har du pratat med nån idag? Haha, ja det har jag

Har du gråtit idag? nej

Har du skrattat idag? aa


Jag:

Är singel? ja

Svär ofta? hehe ah

Sjunger i duschen? sometimes

Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? jadå

Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis? kanske

Gillar någon just nu? yesbox


Har du:

piercingar? jo,öronen. vill ha i tungan!

syskon? 2

jobb? school

för många vänner? tillräckligt

rymt hemifrån? Nja inte direkt

färgat håret? ja

bra självförtroende? Verkligen inte

Sagt "jag älskar dig" till någon? ja

Varit kär? Ja

Gjort något olagligt? ja

Somnat i skolan? jo typ

Brutit ett ben? no

Tappat bort mig i min hemstad? höhööh typ

Sett en fallande stjärna och önskat något? nej

Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? haha, ja

Smugit ut utan lov? nej, eller asså frågan var ju bara knas

En hemlighet som ingen annan vet? säkert

sovit en hel dag? nja

somnat gråtande? ja

blivit generad inför folk? ja

Varit kär i någon utan att säga det till personen? nej

Ätit musslor? nej

varit på en festival? jarå


Vad:

längtar du till mest just nu? summer

ska du göra i helgen? helgen är ju snart slut så ..

har du för kläder på dig? tights och linne

gjorde du igår? Var på en bergvikens futsalcup med jennifer och några andra

åt du senast? klubba

har du för mobil? Samsung galaxy s 2

köpte du senast? vetinte

skulle du ha gjort om du såg ett lik i skogen? run for life


bergviksfutsalcup

orkar seriöst inte skriva nå ikvälll, kom hem där vid 11 ialf och det blir att Jennifer sover här inatt, vi hörs imorgon!
.
♥♥♥

Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never

Vaknade där nångång vid 9/10. Då låg jag i sängen till halv 11. Sen dess har jag inte gjort nå speciellt, ätit frukost, suttit vid datan och sånt. Ska snart gå ut en lite längre promenad med vovven, sen vid 3 blir det fotbollsträning och sen ska jag till bergviken med jennifer så jag kanske inte hinner skriva nåmer innan det efterosm vi måste stressa från träningen till bergviken. Jag slänger in ett inlägg ifall jag hinner, nu ska jag ut pusshej!
.
typ gammal bild jaoo

Under the mistletoe

Tina for hem där nångång vid 6, sen ett tag senare kom Fanny hit och då drog vi till storheden och köpte godis plus en jävlar massa kakor. Sen har vi bara chillat på, vi följde hon hem för typ 49 min sen och nu gör jag typ ingenting. Är fett jävla trött, så vi hörs imorgon!
.

I don't wanna know

nu får ni en massa bilder från igår!
.

Now you're just somebody that I used to know

Hann inte skriva nå mer igår men efter mamma hade hämtat mej från tina så for vi hem en snabbis och sen vidare till amanda. Var där till 10 och sen efter det kollade jag bb och pluggade. Vanlig skoldag idag, slutade där vid 1 och då gick jag, Tine och Elin hem till Elin, där vi var till ungefär 3/4. Nu sitter jag och Tina i köket vid varsin dator. Fyfan så jävla skönt med helg, ska väll äta middag snart och sen vet jag inte vad vi hittar på. Ska göra några dagar nu eftersom jag har missat det, så vi hörs sen! ♥

Oj glömde publicera inlägget, men vi har ialf nyss ätit och nu ska jag göra dom dära dagarna som jag skrev tidigare!
.

Grattis Världens Bästa Alva ♥♥♥

Grattis på 14årsdagen bästavän, älskar dej!
.


DJ got us falling in love again

Vanlig skoldag idag, hade noprov sista lektionen. Det kändes som om det gick asbra, gissar på typ ett B elller C. Slutade där vid 3. Då fick jag och Tina skjuts hem hit på bergnäset. Vi har fotat en massa och försökt pluggat vilket inte har gått bra. Vi har även dansat något program typ eller vad man nu ska säga. Nu dunkar vi musik och mamma kommer och hämtar mej om typ en kvart eller nå. Så vi hörs senare! ♥
.

leave some morphine at my door

Fick blogglust, hehe. men internet stängs av snart och då ska jag plugga järnet. Så nu ska jag kolla lite bloggar innan jag pluggar, ville bara säga det. Vi hörs imorgon babes!
.

Put your hands up in the air

For ju till ridningen där vid 4. Fick rida Zara för 4:de gången vilket inte gick så jätte bra. kom hem där vid 7 och sen dess har jag bara duschat och pluggat, ska fortsätta att plugga resten av kvällen efterosm vi har prov imorgon. kommer inte kunna blogga nåmer idag efterosm min dator bara har 4 minuter kvar på batteriet och min laddare har emma eftersom hon lånade den och glömde lämna tillbaka den, fan har allt om provet på macen.. åh. så ja, vi syns imorgon om jag inte bloggar på min feting dator, ha det bra!♥
.


Stop Kony 2012

.
Ta 30 minuter från erat liv till att se den hära videon, det är verkligen värt det. sprid detta vidare!

I made it all this way

Kom hem där nångång vid 20 i 4. har just bytt om och proppat en billys panpizza, är fett mätt! men nu ska jag gå ut och vänta tills viktoria och dom kommer, ska som ni kanske vet till ridningen, vi hörs!
.

They see me rollin

Hann inte skriva i går somsagt eftersom internet stängdes av. Men jag pluggade typ hela kvällen och snackade även med david på skype och somnade där nångång vid 12. Nu sitter jag på skolan och har svenska. Vi ska typ skriva en bok om hela vårat liv, OMG. Nemen nu ska jag fortsätta med det, pusshej! ♥
.

Random

Hinner inte skriva, fml.

I'm in love with an idiot


You're weird but i like you.

Slutade där vid halv 4. Och sen dess har jag väll inte gjort något speciellt, pluggat inför provet som vi har på torsdag. Har även snackat skype med David och lyssnat på musik. Ska fortsätta plugga resten av kvällen eller iallafall tills Big Brother börjar. Juste.. fixade ju min blogg och sånt igår.. blev ganska nöjd osv men det ända som är felet är att min ''meny'' är längst ner.. fan. Någon som kan hjälpa mej med att få upp den på sidan? Kommentera ifall ni kan! Men nu ska jag fortsätta att skriva om köttbullens väg, haha det suger men jag måste. Vi hörs!
.

I'm gonna live my life, no matter what we party tonight

som ni märker så kan jag inte stå emot bloggen, men jag kommer iallafall blogga mindre än vanligt tills på fredag. igår var det ju skola som vanligt, efter skolan for jag hem och pluggade, snackade skype med andrés och tina och såg även big brother klockan 10. somnade iallafall nångång där vid 12 och vaknade imorse klockan 7. var fett jävla trött, fixade mej och sånt och fick sedan skjuts till skolan. hade nyss svenska och nu har vi engelska och sen so. sen lunch och sen en massa ... hatar tisdagar, så jävla sega. nu sitter jag och skirver om Justin Bieber, eftersom man ska skriva om nånting som finns i canada eller ah, ni fattar. men nu ska jag fortsätta med det, har även gjort om min blogg, ska fixa mer med header osv, men vi hörs!
.

FAN, kan inte stå emot ju

fanfanfan, fick sån jävla lust att blogga, fast det här är det sista inlägget innan fredag. såg nyss big brother, asså seriöst jag är kär i det.. finns typ inget bättre. marcelo är så jävla snygg ♥ och det jessica var tvungen att lämna vilket var bra. Nu snackar jag skype med Tina och ska väll fortsätta med det. imorgon är det ju skola.. fyfan så jävla tråkigt. längtar till helgen! men vi hörs på fredag!
.
I'm gonna live my life, no matter what we party tonight

kommentar

.
svar: nej det har hon inte, HAHAHA. det roliga är ju att dom dära byxorna inte har någon gylf, det är knappar istället så ah.. anonyma jävel våga skriva namn, hahaha epicfail! :D

Bloggpause

igår blev planerna helt ändrade, skulle egentligen vara med ellen men det var försent och en massa så jag gick till statoil och satt där i typ år och sen kom tina. vi köpte en massa och sen drog vi hem till mej. och vid 12 gick vi till tina där vi chillade på, snackade en massa skype, pratade om allt möjligt och vi somnade där någongång vid 3/4. vaknade vid 11 men låg i sängen till klockan 12. typ det senaste jag har vaknat på hela lovet men vafan det var ju sista dagen man fick sova ut.. Tina duschade och sånt och sen drog vi hem till mej där jag också duschade och fixade mej och sen fotade vi bilder till min bilduppgift och sen gick vi ut och fotade en massa random. hon for hem där vid 4 kanske och sen dess har jag käkat mat, lyssnat på musik och pluggat vilket jag fortfarande gör och som verkligen behövs. skulle egentligen vara med khaibar, ellen och andrés men det blev inte av pga en massa skäl. kändes ändå bra eftersom jag måste plugga en massa till provet på torsdag och lite annat. så ska vara med dom till helgen ist, tänkte bara berätta om min dag och om att jag ska ta en bloggpaus till på fredag. måste lägga bloggen åt sidan och verkligen fokusera på skolan. så vi hörs på fredag med en massa bilder från veckan, pusshej!
.
lite bilder från idag!
(fuck.. blogg.se förstör kvallan)

anteckning till mej själv

no provet
so frågor
svenskan
bild uppgiften
engelska uppgiften

At Tinas place

Ah.. som rubriken säger så är jag hos tina. ska ringa nån rolig på skype och sen får vi väll se vad vi hittar på. orkar inte skriva nåmer idag, skriver  imorgon pusshej!
.

If i die young

var och fotade tidigare i stan och sen for vi hem till ellen och direkt efter det fick jag skjuts hem och då åt jag kebabtallrik. och nu sitter jag på skype med andrés, ska vara med ellen snart :D får se vem vi är hos men vi hittar väll på nå, ska va social med andrés nu, hejs!
.

fota

ska ut och fota nu, brb!

some die young

vetinte när vi somnade men vi vaknade där vid 11 och låg i sängen till 12 kanske. nu har vi just fixat oss och ska äta frukost. sen kanske vi ska ut och fota och sen vara med någon, vi får se. men vi hörs!
.
lovelovelove♥

chocka chocka bom bom

kika in HÄR, så får ni veta vad jag gör just nu , brahej!

Marcelo ♥♥♥

vi såg just big brother, asså seriöst, jag är typ förälskad i marcelo. Han är fan fett jävla snygg! vi fick även nyss ett ryck och dampade, men nu ska vi kissa i kors! oseriöst inlägg osv men vi är lite crazy gthijoykpyrötj

Should I smile because your my friend, or should I cry because that's all you'll ever be?

vi kom nyss in , vi skulle ut och hitta på nå men det blev inte riktigt som vi tänkt oss men ah, vi hittar väll på något kul här inne. långt inlägg osv men skitsamma!
.
söta som vanligt!

Cosmetics

vaknade kring 10 och då såg jag vampire diaries ett tag med louise och sen gick vi ut en sväng med sissy. sen kom tina och jag fixade mej och sånt och efter det drog vi till stan vid 1/2 tiden. köpte ett par vanliga svarta jeans från gina, en bh från gina och en tröja från vila. blev ganska nöjd ändå. kom hem där vid 5 och då åt jag tacos med resten av familjen. sen satt jag vid datan ett tag och sen for jag hit till ellen där jag är nu. vetinte vad vi ska hitta på men blir kanske att jag sover här, får se. men vi hörs!
.
bebi♥

LULEÅ ♥

skulle egentligen vara med ellen ikväll men ingen bussjävel kom ju och jag orkade inte gå så ska vara med henne imorgon istället. sitter och snackar skype med ellen vilket vi har gjort hela kvällen typ, har även vart på storheden också, fyfan så najs att luleå vann serien! men nu ska jag fortsätta snacka med ellen och så skriver jag imorgon istället, hare bra!
.

GRATTIS VÄRLDENS FINASTE ♥

Grattis på 18årsdagen Justin Drew Bieber!
du är så jävla underbar, din röst, ditt utseende, ditt allt!
FUCK VAD JAG ÄLSKAR DEJ!
hoppas du har haft världens bästa dag!♥
.


tidsfördriv

Vad är ditt mellannamn? maggan (fint)
Vad skulle du vilja heta i förnamn? Sara tyo eller nånting fint
Är du i ett förhållande nu? Nej
Vem vet mest om dig? Mina närmsta vänner
Vad gör du på fredagskvällar? är med någon, UNTZ UNTZ
Bästa filmen du någonsin har sett? Ingen aning
Har du haft sex med fler än 5 personer? nej
Brukar du bli för full? Inte för full :P
Röker du? Usch nej
Saknar du någon just nu? Nja
Hur mår du idag? bra
Hur många tabletter tar du dagligen? zer0
Vad gjorde du för exakt ett år sen? jag var med alva och sov även där
Bästa minnet från sommaren? Alla minnen med mina fina vänner, sena utekvällar osv.. allt!
Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Kina
När var du där? 2049
Är du rasist? Nej
Har du helt svenskt ursprung? Ja
Ser du fram emot någonting just nu? Sommaren!
Vad är det bästa du fått på ett prov? Mvg
Vilket ämne var det? vetej
Har du fått ig på ett prov? Ja, spanska prov
Har du spelat/spelar du i ett band? Nej
Anser du dig vara intelligent? beror på
Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Ingen aning
Vilken var den värsta tiden då? samma svar som på frågan över
Har du mått jättedåligt psykiskt? Nja
Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? nej
Har du haft sömnproblem? Typ ja
Hur ofta gråter du? inte så ofta
Vad gör du när du mår dåligt? musik, sover, bara tar det lugnt
Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? sängen
Har du varit otrogen någon gång? Nej
Har någon varit otrogen mot dig? tror inte det
Är du stolt över dig själv? jag är bäst
Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag är så intelligent, nemen inte vet jag , har ävrldens bästa vänner så!
Vad får du ofta komplimanger för? att jag har söta tånaglar jao
Har du lätt att få folk att skratta? vetinte, jag skrattar ju hela tiden så
Cider eller öl? Cider
Har du några talanger? Don't Know
Är du vän med ditt/dina syskon? jadå
Vad står det i ditt senaste sms? '' Bah slöa å chilla jääärneeet;)<3''
Hur lång är du? 160 typ
Hur mycket väger du? Deru
Vilken storlek har du på kläderna? xs/s beror på hur jag vill att kläderna ska sitta
Har du svarat ärligt? för det mesta moythrtyjhrtilk

Hejdå bloggen

jag kommer ta bort min blogg snart, fråga tina varför!

The one that got away

blev hämtad där vid 10. då drog vi somsagt till måttsund. det var första gången angelica åkte slalom och det gick faktiskt jättebra. Hon ramlade bara några få gånger, det blev även asmycket skratt. kom hem där vid halv 3 och nu sitter jag i mitt rum och dunkar Justin Bieber, eftersom det är hans dag idag! Får se vad jag hittar på senare, ska försöka få tag i Ellen eller Alva. Senare idag kommer ni få ett inlägg om justin bieber, slutar inlägget med bilder från stallet igår och från idag!
.
juste, färgade även mitt hår blont igårkväll, fast det blev typ gult..

måttsund

juste, ha rju fixat min design snabbt, men den är bara tillfällig. men ialf, vaknade klockan 9 och har tagit fram alla saker, ska ner och fixa mej nu och sen vid 10 kommer angelica och dom och hämtar mej. så vi hörs senare, puss!
Världens finaste fyller år idag, Grattis Justin Bieber ♥♥♥
.