Emma Olsson

valborg

Har just fixat mej och Ellen och dom komemrnär som helst, så hinenr itne skriva. mobilbloggar sen!

Skype med två söta


FANFANFAN

.
Åh less.. jag är jävulskt duktig jag vet!

mobilblogg

Har inte orkart eller hunnit blogga nå idag..
Men vaknade iaf vid 11 tiden, böt om osv och klockan 1 hade vi match mot BAIK, vi förlorade med 2-1. matchen slutade vid halv 3 och då drog jag hem och duschade och sen vid 4/5 kom Ellen hit och då fixade vi oss snabbt och sen drog vi till storheden, köpte glass och chillade på osv. Sen vid 8 kom Frans och Sebbe och då satt vi ute och dampade osv.. alla for typ hem vid kvart över 10 och sen dess har jag typ inte gjort något speciellt, har snackat med ellen och emil på skype och har just ätit, ska gå och lägga mej nu eftersom vi har skola imorgon, fan vad less.. hade vi inte bara få vara lediga imorgon och på tisdag:oo?? men ah nu ska jag dra, vi hörs!
.
det laggar att lägga in bild från mobilen

less allt osv

Har inte orkat blgog nå idag eller igår men iaf..
Drog igår vid 9 till Ellen, först chillade vi osv och sen såg vi film med hennes storasyster och somnade nångång vid 1/2 kanske. Vi vaknade vid 11 kanske och då åt vi frukost oh fixade oss osv. Sen vid 1 cyklade jag, ellen och evelina till storheden eftersom det var så bra väder. Vi köpte glass och sen for vi runt på storheden osv, satt och solade typ osv. Vid 4/5 for vi hem och då drog jag och Ellen till mig och jag åt och sen vid 7 tog vi bussen till notviken där vi först var med frans och sen kom wille och sebbe och då chillade vi och sen drog vi till stranden där vi träffade andrés och sen gjorde vi typ inget speciellt, kom hem för kanske en timme sen och nu sitter jag hemma själv med louise, vi ska dra ut med sissy nu och sen vetjag itne när jag ska lägga mej men kommer troligtvis inte skriva nåmer idag, imorgon blir det match och sen ska jag vara med ellen, vi kanske är med frans och någon mer får se.. men hörs!
.

random

gritugjkglöprtkejh

vi har kul, brahej, syns imorgon!

next: Ellens house

ah som rubriken lyder, nu drar jag till Ellen!
.

TGIF

Vanlig skoldag idag, gjorde även någon valborgbakelse på hkn. Kom hem vid halv 2 kanske och då fixade jag mej lite och sen drog jag och Viktoria till stan och letade praoplats men alla var typ upptagna, utan ett som vi ska tillbaks till någon annan dag. Gick sen och kollade kläder osv och jag köpte en mascara vilket verkligen behövdes. For hem någång vid 5 och sen dess har jag inte gjort något speciellt,har ätit osv.. nu ska jag va med någon, vi hörs!
.
ja jag har jävulskt kul asså..

stan

Kom just hem från skolan, ska fixa mej snabbt sen drar jag till stan med Viktoria, skriver mer sen!

It's raining outside

Vanlig torsdag, slutade vid kvart över 2 då jag cyklade hem med Tina. När jag kom hem chillade jag bara på och sen vid halv 6 for vi till ip och sen for vi i grupper och delade ut en massa flygblad, jag, Tina och Louise delade ut vid skolan och det, det tog ungeför en och en halvtimme eller något sånt. Sen efter det hade vi träning till 8 eller nå sånt.. snacka om att jag frös, vart ute i regnet i nästan 3 timmar.. men det var ändå fettkul. Kom hem från träningen vid kvart över 8 och sen dess har jag inte gjort något, har just ätit fruktsallad och väntat på att louise ska vara klar i duschen, så ska duscha nu, vi hörs imorgon!
.
han ska till sverige år 2013, kan inte fatta de!!

OMGOMGOMGOMGOMG


OMG, NU ÄR DET BEKRÄFTAT ATT HAN SKA KOMMA TILL SVERIGE, SERIÖST VETINTE VAD JAG SKA TA MIG TILL.. GÅR INTE ATT FÖRKLARA MED ORD ... FYFAN VAD BRAAAAAA, JUSTIN ÄLSKAR DEJ!♥♥♥

BILDER FRÅN SENASTE TIDEN

det får duga!

kick out the epic motherf**ker

Vanlig skola idag, slutade vid halv 4 då jag, Tina och Louise cyklade hem. Väl hemma böt jag om och åt lite snabbt och sen drog jag till stallet, fick rida Zara och det gick ganska bra, vi red ut eftersom det var så bra väder. Det var fett kul men mina ben dog typ.. eftersom jag har världens träningsverk. Men ah sen efter ridningen kom jag hem och duschade och sen gjorde jag, Louise och mamma fruktsallad vilket var asgott och sen efter en stund kom Tina. Nu sitter jag, Tina och Louise i Louises rum och chillar på, vi har blandannat fotat snackat osv.. men vi hörs senare!
Ni får bilderna i ett annat inlägg!!!
.
fula

tillfällig header

Som rubriken säger så har jag nu för tillgället en asful header, ska fixa en senare .. måste bara fota osv..
men iaf, sitter just nu på svenskan, vi ser på film typ.. fast den suger men nu ska jag dra, hejdå!
.
finbild.. ↓
missu

SÅ FÖRBANNAT SNYGG

hennes hår och allt, vill ha hennes utseende nu tack!

ingen blogglust alls

Asså jag har verkligen inte haft någon blogglust alls dom senaste dagarna, men efter träningen var jag social med mamma, pappa och några bekanta och sen tog jag ett bad, kom just upp ur badet och ska snart se på bb, sen vet jag inte vad som händer.. imorgon efter ridningen ska jag ladda in alla bilder från mobilen så ni får nå bilder från senaste tiden, har sån stor bildbrist... men vi hörs imorgon!
.
fula som vanligt

fotbollsträning

Skola idag, efter lunch hade vi någån ''företagsdag'' vilket var ganska kul, man fick välja föreläsningar från olika företag. Slutade vid halv 4 nångång och då cyklade jag hem med en massa andra, och sen dess har jag typ sovit och åt nyss, ska byta om nu och sen drar jag på träning igen, har tränat 5 dagar i streck nu och det ska bli två dagar till också :) Så jag har världens träningsverk, men ah vi hörs efter träningen!
.
haha, fan vad fula

Once upon a time

Hann och orkade verkligen inte skriva igår, men efter den tidiga matchen var vi ju i final, finalen spelades klockan kvart över 2 och den förlorade vi med 1-0. Så vi kom alltså tvåa, jag tyckte verkligen att vi spelade asbra i cupen och allt så det kändes bra, ett silver är ju inte helt fel! men efter matchen chillade jag väl tror jag.. jag minns ärligt talat inte vad jag gjorde igår seriöst.. men idag var det iaf vanlig måndag, cyklade även till skolan idag, fyfan vad skönt det är att slippa gå! Efter skolan for jag och handlade med pappa , vi köpte cykellås och en massa mat osv. Sen åt vi middag och sen vid kvart över 6 for jag på våran först träning ute, det var askul.. kom hem därifrån vid 8 nångång, sen dess har jag kollat hannaw och jockibois ''program'' och suttit vid datan, nu ska jag snart duscha ochs en blir det big brother, så vi hörs imorgon, puss!
.
love you

gammelstads ip

drar snart till ip för träning, syns sen!

ORKAR INTE SKRIVA

Är verkligen inte på blogghumör.. vi hörs imorgon ist!

FINAL!!!

Vaknade vid kvart i 7, stressade på mej alla grejer och drog sen iväg till hertsö ip, värmde upp och sånt där och klockan 8 började matchen, efter första halvlek ledde vi med 2-0 men sen andra halvleken fick bodö in 2 mål, så då blev det lika i slutet, vilket betydde att det blev straffar, och då vann vi. FYFAN VAD BRA VI ÄR, VI ÄR I FINAL! fan vad kul! kom hem för ett tag sen och nu ska jag äta pannkakor, vi hörs senare!
.

godnatt

For till alva nångång vid halv 9, Jag, Alva och Sofie gjorde fruktsallad och gurka med dip osv, fett gott! Sen satt vi bara och det allmänt chill, snackade om allt osv. Kom hem för kanske 30 minuter sen och nu ska jag försöka somna ganska tidigt iaf efterom vi somsagt har samling klockan 07.15.. men ah vi hörs imorgon!
.

nu: alvashouse

Har inte hunnit skriva nånting idag men iaf, vi spelade ju en match klockan 1 mot lira, vi spelade lika, alltså 1-1. Sen for jag hem och duschade och åt och sen for jag, mamma och pappa till amanda och firade en av hennes ''låtsas'' bröder. Sen just innan fem böt jag om och pappa och mamma skjutsade mej till arcus där vi sen klockan 6 spelade match mot gammelgården, tyckte vi spelade förjävla bra, det blev 1-1, vi har alltid annars förlorat mot dom så ah. Har just duschat och ska iväg till Alva och vara med henne och Sofie. Imorgon blir det upp tidigt, 07.15 har vi samling på hertsön... tidigt som fan men är ändå sjukt taggad, vi är ju i semifinal!
.
gif är bäst!

gammelstad-lira

Vaknade för kanske 30 minuter sen, har just ätit frukost och ska börja byta om inför matchen som startar klockan 1, det betyder att vi har samling kvart över 12. Är astaggad, men ah skriver väl efter det eller nå, ha det bra!
.

nu: duschen

Bakade nyss chokladbollar med Louise och nu ska jag duscha, fyfan vad skönt.. snacka om träningsverk man kommer få efter helgen, med det är ju bra! men vi hörs inge mer idag, tror jag ska försöka lägga mej ganska tidigt iaf :)
.
seriösa osv

GRATTIS KLARA♥

för exakt 1 och en halv timme sen blev Klara 15 år, grattis på födelsedagen världens bästa Klara!
.
loveyou♥

If we could only have this life for one more day, if we could only turn back time

Har inte hunnit skriva någonting idag..
Det började med vanlig fredag där vi fick varsin pizza som lunch för att vi är bäst, haha och sen slutade vi även tidigare för att vi skulle hinna till våran match. Vid halv 1 kom jag hem och då bytte jag om inför matchen, for till arcus klockan 1 då vi hade uppvärmning och sånt, sen klockan 2 spelade vi mot lira 98 och vann med 3-0, for hem efter det och åt och sen kvart över 5 var det samling på hertsön där vi mötte bodö (ett norskt lag), dom vann med 1-0 och dom förtjänade faktiskt att vinna, dom var asduktiga. Kom hem för kanske en halvtimme sen eller något och nu ska jag bara chilla tills klockan 9 då vi har samling i arcus, vi ska möta trångfors tror jag. (För er som inte vet så spelar vi i Internetbaycup) Matchen slutar väl där vid 11 nångång och då vet jag inte vad jag ska göra, men vi hörs säkert senare då ni även får bilder från dagen, ha det bra!
.
har bildbrist..
missyou♥

Cause my heart can't take it anymore

Kom just hem från arcus, vi förlorade med 2-0, men tyckte ändå att vi ägde matchen.. dom spelade asfult ju, men ialf, imorgon ska vi ge allt! Vetinte vad jag ska göra nu, har lust att vara med någon typ, men ah vi får se!
.
så satans snygg!

ciao bella

hann inte skriva igår men fick iaf rida tindra vilket gick sådär, kom hem och sen duschade jag och sen såg jag bara på filmer tills jag somnade, vanlig torsdag idag, slutade vid halv 3 då jag gick hem. Slog på en film men somnade på direkten, vaknade vid 6 och hjälpte pappa med att fixa våra cyklar och sen åt vi middag och nu gör jag ingenting, ska ner och hänga tvätt, jobbigt värre.. men ah vi hörs mer imorgon, är verkligen inte på blogghumör idag, puss!
.
minnen

linas kvällsbok

kan inte skriva nåmer idag, ser film, puss!

Dag 9 – Bild(er) på mig och min(a) bästa vän(ner).

Jennifer Lundberg♥

Alva Tervonen♥
Ellen Rensfeldt Karlsson♥
Tina Lundgren♥

Har även många nära vänner som också betyder så jävla mycket för mej!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Att jag ALLTID klipper av mina naglar... så jävla irriterande

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Skulle först och främst köpt en systemkamera tror jag, sen hade jag även shoppat en jävla massa, fixat mitt hår med äkta hårförlängning, och sen rest jorden runt, nemen ni fattar.. Skulle bli så jävla glad asså!

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jag faller oftast för killar som verkligen är sig själva i alla lägen, killar som väljer en före allt spelande och sånt, killar som har awesome humor, som kan ta skämt på ett bra sätt, killar som kan starta konversationen osvosv, faller oftast för lite ''utmanande killar'', alltså sånna som man får kämpa för.. sen gör det ju ingenting om dom ser bra ut hehe, utsidan ger ju första intrycket så ah..
.

sånt här tråkigt

Du heter: Emma Olsson
Smeknamn: Emma? nemen har inget smeknamn tror jag
Låt som när du är ledsen sörjer till? hm.. kommer inte på någon nu
Beroende av: Säkert en massa
Vad tror folk om dig? Har faktiskt ingen aning, dom tror säkert att jag är jättetyst eftersom jag oftast är asblyg i början, men sen när jag väl känner dom så tror dom att jag är helt crazy.
Stämmer det? Ah, jag är jävulskt blyg i början men sen kan jag verkligen dampa som fan..
Vad får du oftast komplimanger för? Ingen aning
Hur imponerar man på dig? Man är sig själv i alla lägen och har en sjukhumor (som jag), man ska kunna ta skämt på ett bra sätt och inte bli så lätt sur över små saker, finns så mycket mer asså..
Brukar du skratta för dig själv? händer ibland
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: ''Kan kan jag ;)<3''
Var bor du?Luleå
Trivs du där? jah, fast ibland inte
Har du haft sex idag: Närå
Hur svarar du i mobilen: Hej eller hallå?
Vem ringde du senast?: Viktoria
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: ''Vi kommer snart, mamma var bara lite seg''
Antal timmar sömn inatt: 7? minns inte
Sov du ensam: Sov hos Tina så nej
Brukar du komma i tid: Ah
Hur känner du dig nu: Helt okej
Vanligaste färg på dina kläder: Svart eller vit typ
Vad tycker du om fötter: Har typ fobi för fötter, tycker det är allmänt äckligt
Vad saknar du: umeåfotbollsfestival, sommaren osv..
Hade du en bra kväll igår: Helt normal
Favorit dryck på morgonen:Oboy/Juice
När brukar du oftast gå och lägga dig:12-2
Är du blyg?: I början ja
Sysslar du med någon idrott: Ja, fotboll och ridning
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, man kanske kan tycka den ser bra ut osv men jag tror inte direkt att man kan bli KÄR första gången
Har du spytt offentligt: Nej, spyr typ aldrig vilket är bra
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Allt som jag inte kan göra som tjej!
Är du nöjd med ditt liv: Jag har perioder, ibland ''älskar'' jag mitt liv och allt är helt bra och ibland får jag mina deppperioder då allting känns skit.
Är du bortskämd: Nej det är jag inte, men det är ju klart att jag får saker av mina föräldrar, men är inte direkt bortskämd
Vad gör du i morgon: Går skola och sen antingen stan eller vara med någon
Vad är det värsta du vet?: Stör mej på små jävla ''fjortisar'' som alltid ska slå en när dom är sur på en, så jävla onödigt.. sen hatar jag dryga och störiga människor, sånna som alltid ska göra det motsatta, Hatar skolan, den kan ta sig i röven.. finns säkert så mycket mer jag inte gillar
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, och jag hade inte klarat mig utan mina underbara vänner, dom betyder seriöst allt.. av alla mina fina vänner har jag 5 st som jag verkligen kan berätta allt till, är så glad över att ha sånna fina vänner som jag har, loveyou!
Vad är det finaste du fått?: Min hund, min katt osv..
En speciell dag du minns: Lk förra året, minnen asså ..
Du samlar på: Minnen, ben&jerrys (vilket bara är för skojskull)
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Om jag mår dåligt, är ledsen eller arg så har jag alltid en som verkligen kan få mig på bra humör!
När grät du senast: När jag såg ''Jag saknar dig'' med alva, frans och marcus
Vad skulle du göra om du vann en miljon: kläderkläderkläder, resor, och allt jag velat ha typ!
Vill du gifta dig: Har ingen aning, får se sen ju
Vill du ha barn: Jadå, barn är ju så söta!
Är du musikalisk?: Nja, visst kan jag några accord och sånt men jag är inte direkt bra, men önskar jag var bra på att sjunga!
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten, så jävulskt gott
Bor dina föräldrar tillsammans: Yes
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jadå..
Biter du på naglarna: Nej det gör jag inte men däremot klipper/river jag bort dom.. fett irriterande

stallet

Slutade vid 3 och kom hem för kanske en kvart sen eller nå. Dagen har vart asseg och jag har verkligen inte vart på humör, men nu ska jag iaf byta om och sen vid tio över 4 kommer Viktoria och hämtar mej, hoppas jag får rida någon häst jag vill rida, men vi hörs!
.

jag saknar dig mindre och mindre

Vi har typ inte gjort nå, skype osv.. men ska sova här så nivet, vi ska typ lägga oss nu så vi orkar upp imorgon, ha det bra!
.

leave the world behind

Efter en väldigt seg skoldag som slutade klockan halv 4 for jag och Tina hit till bergnäset, vi har ätit, chillat på osv..
Vi skulle plugga vilket inte har gått så bra.. men ah vet inte när jag kommer hem, men skriv säkert då, vi hörs!
.

reflektion

Var jävligt trött imorse, hade verkligen bara lust att ligga kvar i sängen.. men iaf nu har vi so och vi ska skriva reflektioner, det suger! men ah sen har vi lunch och sen en massa jävla lektioner, tisdagar är alltid så jävla seg, jag som ville på stan idag men ajja, vi hörs!
.

En bild från idag

Fotade ju en massa bilder på viktoria idag, här får ni en av bilderna!
.

rubrik

fin rubrik osv, men ska iaf duscha nu och sen blire väll skype med någon och senare bb. Men ah då vet ni, kommer inte skriva nåmer idag tror jag, så vi får höras!
.
loveyou!

We can burn brighter than the sun

For med Viktoria till stallet vid kvart över 5, vi red ut en ganska lång sväng. Var väll tbx vid 7 typ, så städade vi och fixade i stallet osv.. Kom hem vid 8 och har inte gjort något speciellt sen dess, har ätit fruktsallad och ska snart duscha, ni får bilder senare när viktoria har lagt upp dom, men vi hörs!
.
så snygg!

Nu: stallet

Vanlig skoldag idag, fast den gick jävligt snabbt! Slutade vid halv 3 och har just nyss ätit, nu ska jag byta om och sen blir det att följa Viktoria till stallet, så vi hörs senare, puss!
.
och ja jag var tvungen att kkluddra, men kolla sissy, så jävla söt!

påminnelse till mej själv

svenskan, boken om mej själv
so, reflektion + frågor
bild, känslorna + gimp
no, kameran

vinst

Kom just hem från matchen, vi vann med 6-0 tror jag? Men nu ska jag iaf duscha och sen försöka gå och lägga mej ganska tidigt eftersom det är skola imorgon, fan vad jobbigt.. men ah skriver nog inge mer ikväll tror jag!
.

BAIK - GIF

Har just bytt om inför matchen, vi far dit om kanske en halvtimme eller nå. Vi får se hur det går, alltid ''läskigt'' första matchen men det går väl säkert bra får man hoppas, men ah har inget mer att skriva, vi hörs efter matchen!
.

bilder från igårkväll

fett kul kväll, måste göras om!

so let's set the world on fire

Drog till Angelica vid 5 igår och vi chillade på, käkade pizza, såg en massa filmer, snackade om allt osv.. Vi somnade vid 5/6 kanske. Vi vaknade typ vid 11 men chillade på till 12 kanske då vi åt frukost och sånt och sen vid halv 3 hämtade pappa oss, var egentligen meningen att vi skulle ha fotbollsmatch mot BAIK ute men det har ju snöat så vi ska ha match klockan 8 i arcus istället, blir väl säkert kul. Sen efter den blire att plugga och sånt, skola imorgon fyfan... men nu ska jag dunka musik och käka nå, hare bra!
.
loveyou,  jag ser ut som ett sär men oki

på väg upp så blir solen orange, och våra hjärtslag hamna i trans

Mamma och pappa kom hem vid 2 kanske, då drog vi och handlade en massa, bl.a saker till ikväll. Har just duschat och packat klart, ska bara sminka mej och sånt och sen drar jag och Louise till Angelica och är där med en massa andra, blir säkert kul! Tar med min dator så kanske bloggar där, blir även att alla sover där också så ah vi hörs!
.
ny osv..

fest i hela huset

Jag och Alva somnade nångång vid 4 kanske, efter alla hade fart hem från festen som vi hade eftersom mamma och pappa sov borta, nemen vi chillade på vid skype osv, och vaknade vid 1 kanske, Alva for just hem och nu ska vi fara och handla, vi hörs sen!
.
sitter vid mammas dator, så det fick bli en arkivbild

hey, i like you, i love you, take my number, take my cellphone

Bara jag och Alva som fattar min rubrik, HAHA
Efter jag och Alva hade ätit frukost drog vi hit och fixade oss och allt sånt där, sen tog vi 14.29 bussen till notviken och var med frans och marcus, vi såg ''jag saknar dig'' osv, sen vid halv 6 for vi till max och käkade och sen 20 över 6 såg vi på american pie, sen var väll sådär, dom andra filmerna är bättre! men ialf, den slutade vid halv 9 typ eller nå och då gick vi till kh en snabbis och sen till rondellen och chillade där och sen drog dom typ och då blev vi helt less sså vi drog till max och sen tog vi 21.25 bussen hem och nu ligger vi i min säng vid varsin dator, blir att alva sover här inatt så nivet, men nu ska vi snacka skype!
.
haha töntar

American pie

Kommer inte ihåg när vi somnade men vi vaknade iafför en timme sen ungefär. Vi har just ätit frukost och sen blire att fixa oss och sånt och sen blire typ stan och bio på kvällen, vi får se. Men vi hörs senare!
.
haha, fan vad fula

alvas house

For somsagt på träningen, det var fett kul. Kom ialf hem vid 10 och då snabbduschade jag och packade och drog hit till Alva, blir att jag sover här inatt, får se vad vi hittar på men ah, har faktiskt ett liv utanför bloggen också, så vi hörs!
.
puss

fotbollsträning 20.00-21.30

Efter jag hade ätit frukost och fixat mej satt jag och pluggade ett tag, sen vid 2/3 kom Tina hit och vi skulle dra till storheden och köpa en massa men det blev inte av för vi var tvungna att äta och ah vi orkade inte, sitter just nu nere i köket och gör ingenting, är förjävla rastlös... finns ju inget att göra i luleå. Men ska börja byta om snart eftersom träningen börjar snart, efter träningen blire hem och duscha och sen vara med Alva tror jag, men vi hörs sen,  puss!
.

ut på äventyr

har pluggat en massa tills nu, nu ska jag och Tina ut på äventyr!

everything about you

vaknade vid halv 11, sen dess har jag bara ätit frukost, ska snart fixa mej och sen vet ja ginte vad jag gör, vill göra något kul men det finns ju inge att göra i lule. Borde egentligen plugga men jag orkar fan inte, men vi hörs!
.
söta, liten bild osv!

I don't wanna know

For ut och joggade vid 9 och kom hem strax innan 10, sen dess har jag chillat på och snackat skype med några, kollat annaellinors videoinlägg osv. Men nu ska jag duscha och sen snacka med en fin, vi hörs imorgon, pusshej!
.

ridning + wii fit + jogga

For till ridningen där vid 4, fick rida Indi vilket gick asbra. Vi red ut och det var fettjävlakul! kom ialf hem vid 7 och sen dess har jag suttit vid datan, ätit och nu har jag köört wii fit i 45 minuter och nu ska jag ut och jogga, vi hörs sen!
.
liten bild men skitsamma..

top model sverige

Vaknade vid halv 11 nångång men har inte orkat flytta mej från sängen, har just sett klart finalen av top model sverige, nu ska jag gå ner och äta frukost och sen vid 4 blir det att fara till stallet. Men ah vi hörs säkert före!
.

there was only you and me, we were young and wild and free

For till träningen vid 8 men ingen av mig och Louise var med för mamma tyckte att vi skulle hoppa över den efter som vi just vart sjuka typ och för att vi är lite förkylda ännu. Kom ialf hem där vid halv 10 och sen dess har jag väl inte gjort något speciellt, smsat med några söta och kollar bb, nu väntar jag på att david ska logga in på skype, men det kan ju ta ett tag.. ne skoja men ska dra, vi hörs imorgon!
.
haha jag orkar inte, så fett oseriös och ganska gammal bild, men älskar dej bästavän!♥

STOP HATING ON JUSTIN BIEBER


Jag fattar inte ens varför man ska hata han, vad har han gjort alla er som hatar han egentligen? Han är en vanlig kille som fått uppleva sina drömmar?!?
älskar den dära videon, sprid vidare!
Justin Bieber, du är bäst♥

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Kom hem från stan vid 6 tiden, hittade såklart ingen praoplats.. ååhååhååhåhå
men ialf, tina köpte ganska mycket och sen hann jag träffa david en snabbis också, men nu ska jag byta om inför träningen, är verkligen inte sugen på fotboll just nu, vill bara ligga hemma och chilla men nae. Vi hörs sen!
.
random arkivbild, men love you!

two girls and I'm ready for jump on it

Duschade för ett tag sen och har just fixat mej, ska bara byta tröja och sen drar jag och Tina till stan somsagt, hoppas vi hittar någon praoplats.. fuck vädret suger ju! men ah vi hörs!
.

she doesn't mind

Vi somnade vid  3 kanske och vaknade för ungefär 45 minuter sen, vi har bara ätit frukost och nu ska jag hem och duscha och fixa mej och sen ska vi dra till stan för att leta praoplats, det är bara några veckor kvar och jag har ingen aning vart jag vill praoa :o
Men ah ska dra hem nu, vi hörs!
.

The naked mile

Kom hit till Tina just innan 7. Då gick jag, Tina och Klara till storheden och köpte godis, eller ah dom köpte godis och jag köpte mango och nå bär typ, fett gott! Vi gick sen till max och satt där och chillade och sen kom vi inte ut för dörrarna var låste så vi fick lite småpanik men vi kom ut tillslut. Då gick vi hem och vi såg på american pie the naked mile och sen vid halv 11 for Klara hem och nu ska jag och Tina sätta på en annan film, blir även att jag sover här inatt, så vi hörs senare!
.
det går inte att beskriva med ord, vi kan verkligen snacka om allt och jag är så glad över att jag har dej här, av alla 6,6 miljarder människor fick jag träffa just dej, älskar dej bästavän!

yeah 3x

Åt en asgod kycklingsallad som pappa gjort, sen har jag bara dunkat musik och nu ska jag packa ner min dator och gå till Tina och vara med henne och Klara, kommer säkert bli kul! men vi hörs väl säkert där!
.

jag älskar dej bästavän!♥

I'm in love with this feeling

Oj har glömt att blogga på ett tag men igår chillade jag och Tina på till klockan 5 kanske då hon for hem. Då åt vi middag och sen drog jag och handlade på storheden med mamsi, sen kom Jennifer hit och jag, Jennifer och Louise chillade på och snackade om en massa, somnade nångång vid 2. Vi vaknade vid 12 och åt frukost och sånt där och sen drog vi till storheden vid 2 och kollade på systemkameror och sen for vi hem efter ett tag. Vet inte vad jag ska göra nu, blir väl middag om ett tag och sen kanske jag drar ut och är med någon, får se. Men vi hörs!
.
asså seriöst, jag orkar inte.. fan vad gammal

it's a big, big world. It's easy to get lost in it..

Vaknade för kanske 2 timmar sen, har just sminkat mej och ätit frukost. Ska bara byta om och sen kommer Tina hit, får de vad vi hittar på. Men ah har inget mer att skriva så vi hörs senare!
.
okej jag ser ut som en mupp, men who cares?

higher

Tina for hem vid 11 och nu sitter jag och snackar skype med patricio och andrés medans alla andra sover. Kommer säkert somna tidigt ikväll eftersom jag inte har nå att göra.. jag som ville gå på stan imorgon men då har dom ju inte öppet, åh. Men vi hörs imorgon!
.

the best feeling is when you look at him and he is already staring

Tina kom hit igen vid 8/9, sen dess har vi dansat till just dance, dunkat en massa musik och snackat om allt möjligt!
Hon ska typ hem vid 11 och då vet jag inte vad jag ska göra, ser väl film eller nå. Men ah har inte så mycket mer att skriva så vi hörs säkert senare :)
.
gammal eller vad?

gästbloggning

måste bara säga att du är allt bra du gumman, du är alltid där för mig och du är en sån sjukt bra vän! har alltid så roligt i alla stunder, älskar dej bästavän!
ojoj minnen!

turn up the music

Mamma och pappa kom hem nångång vid 6 tror jag, då for Tina hem och jag åt. Sen dess har jag inte gjort något, lyssnat musik och smsat med några. Ska kolla elsas värld tror jag. Får se om vi sover hos någon inatt, men ah vi hörs väl!
.
alva du är världens finaste, älskar dej♥

I'm tired of roses anyway

Vaknade idag vid 8 då mamma och pappa for. Sen halvsov jag till halv 11 och då tog jag en dusch och fixade mej och sånt. Vid 2 kom Tina hit och vi fixade oss och gick sen ut och fotade, blev bara några få bilder. Nu sitter vi uppe i mitt rum och dunkar musik. Mamma och pappa kommer väll närsomhelst och då blire att käka och sen hittar vi väll på nå. Vi ska även sova hos någon ikväll tror jag, men nu får ni bilder från idag!
.

inget speciellt

Har inte orkar skriva något idag, eller har inet haft något att skriva om ens.
Vet inte när jag vaknade men har bara legat och kollat tv och suttit vid datan idag, även ätit en asgod middag och Tina kom hit en sväng innan hon skulle på bio. Har även snackat skype med Tina och David och bara chillat på. Nu har jag just tvättat bort sminket och ska snart lägga mej eftersom jag inte har nå att göra, är ju fortf sjuk så imorgon blir det att stanna hemma när mamma och pappa far till kåbdalis, fuskigt.. nemen det känns bra för annars om jag skulle följa så hade jag säkert blivit mer sjuk, vilket jag inte vill. Får se om jag kanske ändå är med Tina imorgon, men vi hörs!
Glad Påsk på er alla!
.
så jävla snygg, love!♥

bra början på lovet asså, sjuk..

Efter skolan igår stressade jag hem och for till stallet, red Indi vilket gick sådär. Var helt yr och mådde illa vilket jag har gjort sen igår och gör fortfarande. Efter ridningen tog jag ett varmt bad och sen somnade jag med världens hosta och ont i halsen, så därför blev det ingen skola idag, vaknade idag av att jag inte kunde andas eller prata. Jag hade hög feber så tog nå tabletter och la mej i sängen och somnade. Minns inte när jag vaknade men sent vare nog, och sen dess har jag bara vart hemma och legat i soffan och sängen och kollat på topmodel sverige och sett en massa tv. Blir nog att sitta hemma några dagar tills jag blir frisk. Fan det här blev ju typ en bok, men nu ska jag sätta på elsas värld, vi hörs!
.

tidsfördriv

Du är kär nu - Nej
Du har sårat nån så de börjat gråta - Jag vet inte
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - ja, haha
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nja, haha dör..

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
-  Haha, ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - gud ja
Jag har smygit ut utan lov - nej, tror inte de
Jag har ljugit om var jag är för någon - ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - ja, eller kanske
Jag har struntat i ett prov - nej

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol
- smakat och så men inte ''supit''
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller - jo de kan jag
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - nja.. eller va?
Jag har vaknat gråtande - ja
Jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN
Jag hatar begravningar - ja
Jag har sett någon dö - om djur räknas
Någon nära till mig har försökt begå självmord - tror inte det
Någon nära till mig har begått självmord - nej

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - Haha, ja
Jag har sett en fallande stjärna - nej
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - har aldrig sett en fallade stjärna
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - haha ah
Har sparkat en kille mellan benen - nja, isf oseriöst
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej
Druckit en hel liter mjölk på en timme - haha, nej
Jag har medverkat i en teater - inte vad  jag kommer ihåg
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - ja
Du har fångat en snöflinga med tungan - haha men ja
Jag har suttit på ett tak på natten - mitt minne alltså, minns faktiskt inte, inte på sistone ialf
Jag har aprillat någon - ja
Jag har åkt taxi - ja
Jag har ätit sushi - ah, och det är förjävla äckligt
Jag har åkt snowboard - nej

sjuk

har ingen blogglust alls, är sjuk så blir ingen skola för mej imorgon, men vi hörs!

hotter than fire

Hann inte skriva nå igår men när jag kom hem från Tina så satt jag vid datan ett tag och sen såg jag bb, somnade nångång vid klockan 12. Vaknade vid halv 7 imorse och hade asont i halsen, drog ändå till skolan och har bara haft slöjd och nu har jag svensk/engelska, sen har vi lunch. Jag har fortf ont i halsen, och pratar som ett sär typ. Men nu ska jag jobba med NO, vi hörs!
.
sommar♥

fast i natt ye

Vanlig seg tisdag idag, slutade vid halv 4 och då tog jag och Tina bussen till stan och träffade David en snabbis och sen vid halv 6 for vi hit. Åt middag och sen har vi typ bara chillat på, nu ska tina på tennis så jag ska typ dra hem, men vi hörs!
.

alla har väl fallit nångång i trans

Sitter och snackar skype med Tina, internet stängs av närsomhelst så då ska jag duscha. Imorgon blir det att fara till Tina på bergnäset och kanske stannar i stan där i mellan, får se! vi hörs :)
.

I'm sexy and I know it

Kom hem från träningen nyss, det gick väl ganska bra. Har just ätit och ska duscha, sen ska jag ringa någon på skype tror jag och sen se bb. Asså jag är typ hyper.. bara tisdag och onsdag kvar och sen på torsdag har vi bara 2 timmarsskola då vi ska åka skidor och sen påsklov, SÅ GJRTEOGEOTGJRTJJERTJG SKÖNT! Ne nu ska jag duscha, vi hörs!
.
'
vi såg ju ganska så normala ut.. tyckte bilden passade bra till rubriken!

I don't miss your dirty clothes on the floor

Såg att alex hade bloggrapeat mej..
Blev inte att fota igår så jag satt bara hemma och chillade, snackade skype med några osv. Somnade där vid 12-1 kanske. Idag var det en vanlig måndag, slutade vid halv 3 och sen dess har jag inte gjort något typ, ska snart äta och senare fa rjag på fotbollsträningen!
.

emma suger

cha bloggen alex här. emma gick och bajsa så då tänkte jag bloggrapea henne. Tror hon släpper ut stor kraken

bilder från helgen


ut och fota

Sen vi fixade oss och sånt där har vi typ inte gjort så mycket, ätit en massa ananas osv. For hem därifrån vid 5 och har typ just ätit, ska bara byta kläder och sånt och sen ska vi dra ut och fota så vi hörs senare!
.

there's always a person that you hate for no reason

loveyou♥

Inga kan älska som vi

Vet inte när vi somnade igår men vi vaknade iaf där vid 12. Då åt vi frukost och nu sitter vi i sängen vid varsin dator.. har just sett klart top model sverige och vi ska snart fixa oss. Får se vad jag/vi hittar på sen, vi hörs!
.
ny bild osv..

I need you in my life

satan vad trött jag blev, nu ska vi gå ner och lägga oss.. fast vi kommer inte somna på direkt. Men vi syns imorgon!
.

What doesn't kill you makes you stronger

Kom hit till tina vid 11 typ, vi har bara chillat på vid våra datorer och snackat skype med några. Men ah, vet itne vad vi gör sen så vi hörs!
.
så söta!