Emma Olsson

gott nytt år!

är just nu med ellen, viktoria, fanny och louise .. fett bra.. hoppas ni också hft en bra kväll. gott nytt år!<3

titanium

slingade ju håret, blev inte nån skillnad typ, bara lite ljusare, sen åt vi där vid 5/6 , vi åt förrätt, varmrätt och efterrätt, fett gott var de. sen kom fanny och viktoria så då dampade vi bara som vanligt och efter ett tag kom ellen. nu sitter vi uppe på mitt rum vid varsin dator och dunkar musik. blir att fara in till stan där vid 12 sen ska jag sova hos ellen , yeyeyeyyeyeyeyyeyeyeyeyeyyeyey.  men jah , skriver sen ! :)))
.

2012

ska fara snart , sen slinga mitt hår, ser fram emot resultatet. sitter just nu och lyssnar på musik medans jag väntar på louise. föresten GOTT NYTT ÅR MINA UNDERBARA VÄNNER OCH LÄSARE! ♥
.

slinga

vaknade för en timme sen, har just duschat och klätt på mej, ska ner och äta nå snart, sen blire att fara och handla med mamma och louise, kanske pappa. ska köpa godis, hårfärg och lösögonfransar. ska slinga mitt hår blont :)))
sen blire middag och sen vara med ellen tror jag , vi hörs!

far away

nu ska jag äya upp min morotskaka och sen vet jag inte vad jag ska göra, internet stängs av snart så ah.. imorgon är det nyår, fyfan vad najjjs..!!! taaggaaaaa , men vi hörs pusspåer!
.

A great relationship isn't when perfect couple comes together

jag har faktiskt inte haft smink idag och inte i förrgår och dagen före det, stolt! hehe.. men tänkte göra en bildbomd på en massa minnen , ojoj. here you are..
.
saknar mitt hår där ↑
sötjohannes! sakna...
'
saknar... ↑
några random bilder, men jag älskar verkligen mina nära vänner, puss♥

bilder på mitt rum

jävligt dåliga bilder men det är så mörkt. ajja dom får duga, och ja jagvet.. mitt rum är verkligen fult!
min vägg ser typ gul ut men den är beige.
men ska måla om snart och även byta till en större säng:D
.
som ni ser på min garderob så har jag stoppat upp 2 gamla bilder på min klass,
8c är verkligen den bästa klassen♥

nothings fine I'm torn

har verkligen inte hunnit skriva idag. låg i sängen aslänge inatt och kunde inte somnade , så somnade tillslut där vid 4. sen vaknade jag 9 av min mobil och sen somnade jag om och vaknade halv 2. det ända jag har gjort idag är att jag har städat hela min garderob. städat hela mitt rum. och möblerat om .. blev fett najs. mitt rum ser större ut nu och så har vi även möblerat lite i louises rum. louise hjälpte mej med att möblera :D sen vid 5/6 åt vi kebabtallrik från kebabhuset och nu gör jag ingenting. är så skönt att vara klar med städningen och möbleringen. nu ska jag bara chilla resten av dagen... imorgon är det ju nyår. blir att spendera den med ellen trorjag. det här året har varit bra .. fast lite strul här och där.. har även lärt känna en massa fina människor och bara chillat. ser fram emot 2012, mina nyårslöften är att försöka få bättre självförtroende och inte äta onyttigt typ. men ni får bilder på mitt rum snart!.
.
ser även fram emot att få träffa alva nångång efter nyår, saknar henne ♥

you don't know you're beautiful

hheeh har inget att göra så tänkte göra ett inlägg med massa random bilder bara, here it come..!
.
haha, jadu .. alla bilder har ju sina minnen :)
godnatt, skriver imorgon pusspåer!♥

unfriend you

amanda och dom for nyss hem.. har faktiskt vart asrolig kväll. men jagvetinte det känns som om jag har blivit lättad över något... men vet inte vad.. asknas. men iallafall, skulle egentligen vart med ellen ikväll men det blev inget av det eftersom vi hade en massa gäster typ, men ska försöka få tag i henne och höra om jag kan va med henne imorgon. alltså seriöst... jag känner mej lättad.. konstigt lättad ;oo ajja sitter just nu och lyssnar på musik, och snart är det fan nyår.. är sjuk taggad. läste julias blogg och såg att hennes typ nyårlöfte var att få bättre självförtroende, det ska jag faktiskt också försöka att få.. har nåsjukt dåligt självförtroende. men jah vi får se om jag skriver nåmer ikväll! , hare bra !
,

 


premium

igår vaknade jag och ellen klockan halv 3, då gjorde vi typ inget speciellt och vid 5 kom mamma och hämtade mej för skulle hem och äta. sen skulle jag egentligen vara med ellen men det blev inget av det så jag var med amanda,fanny och louise. dom sov också här fast fanny for hem där vid 1/2. så nu sitter jag,louise och amanda nere i källaren och gör ingenting. idag blire att äta tacos med en massa typ och sen vetjaginte, försöker få tag i ellen men ne hon svarar inte så får se vad jag hittar på. vi hörs!
.
GASH, så snygga!

kommentar

.
svar:hej, jag köpte min hårmascara på parelle men
det finns också på hm och säkert någon annan affär, tack antar jag :)

kommentar

.
svar: ;***

kommentar

.
svar: haha jadu vemvet .. ;)

Hjärtat är som ett lås, många nycklar passar men bara en kan öppna det ♥

hejdå skriver mer imorgon ..

random..


kommentarer

.
tack :)

-
bh:n är från hm !

.
nej, jag köper för stora för det är fett snyggt ju ,sj ?

moments in time

juste köpte en hårmascara också eller ah jag och ellen köpte två tsm ...
söta..

upside down

for ju somsagt till stan, kom dit nångång vid 1/2 , då gick vi direkt till solgården och ellen gjorde hål  i naveln. ni kommer få videon nångång. det blev assnyggt, sen gick vi på en massa affärer. och sen vid 6 for vi hem och jag åt sen drog jag hit och nu ska jag typ sova här. nu ska ni få bilder på det jag köpte!
.
haha min tumme ser negerbajsig ut, men prövade en massa ögonbrynspennor på stan ;o
+
en likadan bh fast svart, en stor oversize tröja,  en rosa tshirt och
en rosa asfin shorta fast den hade jag inte med mej till ellen! :)

I really thought you were the one

kommer inte ihåg när vi somnade men vi vaknade där vid 7. seriöst det lät som om vårat hus skulle braka eller något för det blåste så jävla mycket ute. sen ställde vi klockan på 9 men det gick inte så bra att vakna då så vi vaknade vid halv 12. nu har vi duschat och ska sminka oss och sånt, sen drar vi till stan, men vi hörs! ♥
.

svar till joyce: okej :)

vi var väll i stan nångång vid 2, gick och kollade lite överallt, köpte en hoodie. sen vid 4 for jag,louise,jennifer,ellen och mamma till farmor och åt där med några från våran släkt, så nu är jag typ i matkoma... blir att ellen sover här idag, och imorgon blire att stiga upp tidigt flr ska följa ellen och göra hål i naveln och sen blire stan igen :) men nu ska vi hitta på nå , eller så blire bara att sitta hemma och chilla. det funkar ju också :)
.
jag ♥ dej

stan

nu har vi sminkat oss och de, nu ska vi bara hem till mej och hämta pengar, sen drar vi. skriver senare när jag kommer hem, hare bra , puss! ♥
.

mellandagsrea

när jag kom hem packade jag snabbt och sen for jag till ellen. vi gjorde en massa, somnade kring 3 tror jag. vi vaknade nyss och nu ska vi sminka oss och sånt och sen in till stan på mellanrean, hoppas jag får mej nånting hem. men vi hörs !

home sweet home

har just ätit efterrätt, är så jävla mätt. får se vad jag gör när jag kommer hem, nu ska jag packa ihop alla mina saker och sen far vi  , puss!♥
.

middddag

vaknade där vid 10, låg i sängen ett tag och sen gick vi ner och åt frukost, sen upp och sminkade oss och nu sitter jag och louise vid varsin dator, vi ska väll snart gå ner och äta middag, och eftersom min morfar fyller år idag är det en massa gäster här. grattis morfar !
men vi hörs, puss ♥
.

fml

mitt inlägg for bort som jag just skrev , men nu sitter jag,jennifer(minsyrra) och louise uppe vid varsin dator, jennifer fick ju sims 3 husdjur i julklapp så  nu ska vi testa det. facebook är spammat med vad alla fick i julklapp, vem bryr sej, okej om man skriver på sin blogg men ah.. få se vad vi hittar på sen, har fett ont i huvudet och magen.. hejdå♥
.

rullar fram

kom till morfar kring halv 3, så såg vi på kalleanka och sen åt vi en massa godmat, känns som om jag kommer rulla fram ... har hamnat i matkoma. är iallafall nöjd över mina presenter, hoppas ni också har haft en bra dag. nu ska jag bara chilla resten av kvällen, far hem härifrån nångång vid 5/6 imorgon tror jag, men vi får höras :)

God Jul♥

somnade där vid 2/3, vaknade klockan halv 11 av att mamma väckte mej , då åt vi julfrukost och nu har jag just klätt på mej, ska sminka mej nu , sen drar vi till morfar, komemr säkret blogga där eftersom jag ska ta med min data :)

julafton om 3 min

ska snart gå och lägga mej så jag kan vakna ganska tidigt imorgon, ska fara till morfar kring klockan 1 där vi ska fira jul. blir även att vi sover där så vet inte hur uppdateringen kommer vara men jag skriver förhoppningsvis imorgon före vi far, men ni får ha det så bra, godjul och gott nytt år mina fina läsare! ♥
.
.
.
.
.

memories you will never forget

älskar mina kompisar så jävla mycket, utan er hade jag inte stått där jag står idag, puss! ♥

står i din port, står bara still

amanda for nyss hem, hela kvällen har bestått av fika typ, och det har vart sjukt mkt folk här, seriöst så jävla varmt det är... sen har vi kollat på sagan om ringen och bara tagit det lugnt. nu smsar jag m nåra och internet stängs av om en halvtimme, kan hända att jag bloggar engång till idag, vi får se, men nu ska jag göra klart mitt collage :)

glömde publicera men nu är jag klar med collaget, ni får det i ett annat inlägg!

dan före dopparedan

alla kom kring 5/6 all ahar typ fart hem , och nu sitter jag, amanda och louise uppe och ser på sagan om ringen som går på tv nu, längtar tills imorgon , julafton! men nu ska jag fortsätta se, puss!
tråkigt inlägg ajgvet..

Var med du också!

Var med och tävla på Moas blogg! Hennes blogg är faktiskt jätte intressant, följer den via bloglovin och jag bara måste tipsa om den!
.
(klicka på bilden för att komma tll tävlingen)
lycka till, hihi ni borde läsa den , sjukt bra! ♥

You make my heart race

vaknade klockan 7 av mej själv ;ooo fast somnade om till tio då vi gick ner och väckte jennifer och grattade henne, hon fick en data och nåra andra saker, sen åt vi frukost och sen drog vi till hm och sen till brändön och hämtade hennes tårta, den var jätte fin (a) sen drog vi till stan och jag hämtade min NEFF mössa och NEFF klocka som jag vann på en facebook tävling, sen drog vi till ellen och hämtade mitt smink+väska, sen for vi hem. då gick jag en promenad med sissy i det mysiga vädret och hämtade även min dator hos viktoria, har inte haft min kära macbook sen i måndags eller tisdags, nu är den äntligen här♥ klockan 6 kommer alla gäster så då blire att va sociala med dom och sånt, för er som inte vet så firar vi jennifer idag fast hon fyller år imorgon egentligen. nu ska jag dunka musik, ni ska även få asdåliga cambilder på mina senaste köp och bilder från dom senaste dagarna, puss!
.
haha söta..
neff klockan, mycket snyggare i verkligheten men webben suger.
¨
och neff mössan vilken också är snyggare i verkligheten
ett par rosa fjäderörhängen från bikbok, mycket snyggare irl
mina efterlängtade örhängen, glittrar asmkt irl, men somsagt, webben suger..
röd/rosa stickad tröjja, mkt snyggare irl
ni får bilder från dom senaste dagarna senare, nu ska jag dekorera mitt pepparkakshus!

ser du något bakom molnen

inget mer inlägg ikvl eftersom internet stänger av klockan 12, ska försöka lägga mej ganska tidigt och vakna ganska tidigt imorgon vilket verkligen inte gick så bra imorse... ska snacka skype med tina och david, syns!
,
haha fin

statistiken stiger

mitt statistikrecord har blivit mycket högre nu :D:D sitter just nu och lyssnar på musik, jag och vitkoria tänkte hitta på nå ikvk men det blev inge, blir kanske att vara med hon imorrn , får se. nu ska ni få bilder!
.
Vill göra slingor, så fett snyggt!

tidsfördriv

FAKTA...
Namn - emma olsson
Smeknamn - har typ inga smeknamn
Födelsedag -  14 augusti
Bor - luleå

FAVORIT...
Färg - lila
Plats - stallet
Drog - min dator  + musik
Fordon - rosa elhäst
Film - komedier, tonårsfilmer typ
Djur - katt,hund och häst
Affär - hm, gina, bikbok, carlings, monki osv..

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln? - vem går inte liksom?
Gnälla? - hehe händer aldrig, hihi
Skrika? -  om jag blir skrämd
Drömma mardrömmar? - ibland, väldigt längesen jag gjorde
Försöka vara annorlunda? - ?
Klä dig i svart? - ah ibland
Hata folk? - beror på om dom gjort nå
Lita på folk? - litar på mina allra bästavänner, (skriver inga namn)

NÄR...
Åt du senast? - nyss typ
Läste du en bok? - längesen typ
Var du på konsert senast? - hm.. kommer inte ihåg
Kysste du någon senast? - igår? (sissy, haha )
Svor du senast? - idag
Klagade du senast? - ingen aning
Är det sommar? - länge kvar.. längtar redan

VEM…
Saknar du? - _
Rörde dig sist? - ingen aning
Kysste dig sist? - haha,
Fick du sms från senast? - G

HAR DU…
För många vänner? - nej
Tvångstankar? - nej, eller vetinte, ibland kanske?
Någon annan psykisk sjukdom? - adhd, ne skoja.
Färgat håret? - ja, typ tusen gånger
Brutit några ben? - nej
Egen dator? - yes
Gjort bort dig rejält? - heter man emma olsson så har man de..
Bra självförtroende? - verkligen inte, ibland kanske
Kysst någon? - yeah
Sagt jag älskar dig till någon idag? - nja
Blivit kär i någon på nätet? - ne?
Dumpat någon? - aa
Blivit dumpad? - nej

HUR...
Går du? - ingen aning, haha
Fördriver du tiden? - facebook, mobil, piano, bloglovin, ..
Mycket pengar har du? - typ 800 nu , tror jah..
Tjänar du pengar? - nej, men månadspeng
Ofta diskar du? - diskmaskinen gör jobbbet
Ofta städar du? - när det är stökigt, vilket det är ofta..
Ofta träffar du din familj? - varje dag
Mycket äter du? - vetej..

ÄR DU..
Förstående? - beror väl på va de är, men jo
Öppensinnad? - öppensinnad?
Arrogant? - och det betyder?
Osäker? - ja typ ibland
Blyg? - mot främmande människor ja
Smart? - beror på vad ;)
Sentimental? - ?
Pratglad? - HIHi , pratar hela tiden fast det beror på vem jag är med och om jag är trött eller ej..

You tell me you love me

har precis städat klart ska dammsuga nu och sen vet jag inte vad jag hittar på, ska nog hjälpa med bakandet. ska även försöka pallra mej till vitkoria och hämta min kära macbook♥♥♥ men ah , ska bara tare lugnt ikvl och städa lite till, min tumme har blivit lite bättre men jag kan fortf inte röra den men svullnaden har gått ner lite. kan seriöst inte sluta lyssna på one direction , dom är bäst  (inte lika bra som justin (A)   ) nu får ni nån sån här kryssa i sak , puss!
.
saknar den dära hårfärgen..↓
skulle inte klara mej utan er!

fixat bloggen

fixade bloggen lite igår, bakgrunden, har nu gjort en tillfällig header som jag snart ska skriva mitt namn på och en massa, ska även byta färg på testen och en massa, drf den ser lite knas ut ! nu sk ajag fortsätta dunka one direction!
.

And tears stream down my face

var på stan till klockan halv 6 typ. vi köpte dom sista julklapparna och sen köpte jag två par örhången, ett par som jag alltid har kollat på och nu är dom äntligen mina :) sen köpte jag äen snygg röd/rosa stickad tröja typ som jag ska ha på julafton, sen har jag även bytt örhänge i helix till en liten ring. ni får bilder senare eftersom jag inte har min mac ännu. sen när vi kom hem for vi och handlade med pappa , blev asmkt ''nyttiga saker'' elr så inte hehehe, sen åt vi och nu gör jag typ inget, ska börja städa mitt rum och sen senare skulle jag typ vara med viktoria, vi får se , men nu ska jag dunka musik och städa mitt rum , pusshej!
.
sakna sommaren!

no bleeding

har just duschat och fixat mej , vi tar bussen som går 14.14. haha intressant nämen dåvetni, längtar tills på lördag!
julafton!!!, ajja vi syns !
.

justin bieber♥

If we can only have this life for one more day

vaknade kring 10 men klev upp nyss typ, ska duscha och sen fixa mej och sen far jag och louise till stan och köper dom sista julklapparna, kan inte fatta att det är jul på lördag ;o men ialf efter det ska jag hem och städa mitt rum och sen baka, men vi får höras, ha det bäst!  ♥
.
mitt långa hår... (fett gammal)
haha
jag och louise.. hahah söta!
'' jag är bättre än dej louise ''↓
min sötnos!
hihi liten ;o
gamla bilder, men hejdå!

egobildbomd

nu ska ni få en jävla massa bilder på mej, vissa är asgamla..
.
Fett ful men skitsamma...
inte gammal, nedååå
HAHA FETTFINA GAMLA BILDER... SER UT SOM ETT SÄÄÄÄÄÄR
godnatt ♥

now I'm climbing the walls

tina for hem där vid 6 typ, då var ajg med fanny och louise och sen vid 8 kom viktoria. blev inte att fara på ridningen eftersom jag inte kan röra min tumme.. saknar hästarna. men ialf vi dampade som vanligt, dom for hem vid 10/11 typ och nu gör jag ingenting. imorgon blire stan och köpa julklappar och sen städa mitt rum och sen hjälpa mamma att baka för blir att fira jennifer på fredag, grattisi förskott välrdens bästa syster ♥ nu ska ajg dunka musik, blir att försöka lägga mej ganska tidigt ialf, men vi hörs!
.


fett fula bilder på mej



Dissa bilderna på mej. såg ut som apotekarne

turn the light off

igår var det skola, vi hade basketturnering vilket inte gick så bra för oss men det var faktiskt riktigt kul. fast blev typ misshandlad fick värsta rivmärket på ena handen och på andra handen har jag typ stukat tummen, kan inte röra den .. har ridning idag ... kulliv.. med min tumme. hahha ne men ialf sen efter skolan drog ajg och ellen till stan och efter ett tag kom wille och vi gjorde typ inget speciellt, sen drog vi hit till mej och gjorde mat så bra som vi är, sen såg vi på tv och sånt, vid 9 följde vi han till statoil för han skulle hem och då for ellen också hem. sen gjorde inget speciellt.

idag började vi 8 som vanligt sen så satt vi och åt fika typ, och sen vid halv 10 hade dom nån julshow, sen gick vi till sporthallen och hade juldans och sen tillbak till julshowen och sen åt vi. sen fick vi våra slutbetyg, var ändå ganska nöjd elr ah .. men som mitt nyårslöfte så ska jag minst få d :):)men ialf slutade där vid tolv och nu är ajg med tina, vi ska dra ut och fota .. men ah då vet ni, fyfan vad skönt med lov!!! hejs ♥
,

skriver sen

k.iuglil

true

I wonder how boys feel when they're in love.
Do they get butterflies?
Do they have you on their mind 24/7?
Do they wait for you to come online for hours?
Do they smile at random times at the thought of you?
Do they miss you all the time?
Do they think about the smallest things you say?
.

våra brister gör oss till människor

for till ellen vid halv7, då var vi på sporthallen sen och bara chillade och sen vid 9 kom hennes pappa och jag fick skjuts hem, har inte träffat ellen på länge så det var askul att prata om allt möjligt, ska även vara med henne imorgon. men ialf, gör inget nu , elr jo jag sncakar skype med ellen , ska lägga mej sen nångång, men skriver inge mer idag , puss!
.
söta... älskar dej bästavän♥

tidsfördriv

OM MIG
[] Jag är längre än 170 .
[x] Jag är kortare än 165 cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[/] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[/] Jag har missat mer än en vecka av skolan .
[/, typ en penna ba..] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[/] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[/] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast mina fingrar i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[/] Jag har haft/har astma .

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat med en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ]Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[..] Jag är kär
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag har dumpat någon som jag fortfarande älskar/älskade.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Din partner har varit otrogen i ert förhållande.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ellens house

hihi , glömde lägga in bildbomben...men ni får den ikvl eller imorgon. ska ialf fixa mej snabbt sen far jag till ellen , får se vad vi hittar på , kommer itne kunna blogga ädr eftersom ajginte har med min data, men hörs !

2 skoldagar kvar !

slutade vid halv 3, dom tog våra datorer idag för att göra stickprov på dom.. kommer sakna min älskling..
nu får jag sitta på min storafeta dator ist.. fast älskar ljudet ! hihi men ialf,  åkte  bil hem och ha rinte gjort nå sen jag kom hem. ska dunka musik och städa mitt rum sen får vi se vad jag hittar på, vi hörs!
.
kan itne ladda in bilderna från mobilen för det funkar typ inte. men nu ska ni få en bildbomd !

out of my mind

vaknade kring 10/11 av louise 5 min innan bussen till kyrkan gick.. så hann inte dit. så sov till 12 kanske så jag städade mitt rum vilket jag inte är klar med änn. sen åt jag frukost och spelade piano. gick även en lite längre promenad med sissy, sen vid 3 kom jennifer hit och vi skulle göra spanskan eftersom den ska vara klar imorgon men det gick itne ås bra så vid 5 åt jag och sen drog vi till henne där vi tog tag i spanskan. och vi gjorde faktiskt klart allt med en massa skratt, hahahha seriöst, älskar dej jennifer , skulle inte klara mej utan dej , du är så fuckat underbar sötis! for hem därifrån kring 9 och nu sitter jag i min onepiece och ska ta och gå ut med sissy. men vi hörs imorgon , föresten, gladfjärdeadvent eller vad man nu ska säga , bara 6  dagar till jul! kan det bli bättre?
.
älskar dej !

rädd att jag kanske hade läst dej fel

efter vi hade handlat åt vi och sen gick jag till viktoria. vi skulle typ va med wille och några men det blev itne så vi for till storheden ist och köpte godis. sen drog vi hit och vi har gjort en massa, bara chillat. sjungt en hel del också.  följde henne hem nyss medans jag gick ut med sissy , nu ska jag dunka musik, hejs ♥
.
ganska sö söta

Santa Claus Is Coming To Town

vaknade där vid 12, har bakat pepparkakor hela dagen typ, sitter i min onepiece och ska kanske följa till storheden med pappa och louise och köpa en massa, får se vad jag hittar på ikväll, ska försöka få tag på ellen , men vi hörs!
.

moments in time

fanny for hem nyss med viktoria.,, sitter och lyssnar på 1D , sså sjukt jävla bra.. tror jag har fått en crush på dom (a) men ah internet stängs av om tp 7 min , men vi hörs imorgon puss !
.
man kan fan itne va snyggare, ZAYN ♥

Welcome to the black parade

fanny kom vid 5 , då dampade vi och sen drog vi till fanny och sen hit och sen till storheden och köpte godis. viktoria kom där vid 9 typ, vi har sjungit så hela huset typ brakade.. hahah fyfan .  ASG. men nu ska viktoria hem så får vi se vad vi hitttar på sen , vi hörs !

gästblogg

tjooooo alllllla emmas fans, i am typ den coolaste ever :P everyone loves me. okeejjjjj. vi kanske ska fara och köpa lite godis och sånt sen. DET ÄR JU FREDAG JOPPP. nu åt vi nyss nån kladdig sak men det är nice. emma är konstig....hm... men trevlig helg och sånt /hemlig person iingen vet vem jag är hoho :P

my heart is breathing for this

har verkligen inte hunnit skriva, men igår efter skolan drog jag och tina till stan. efter en stund kom louise och så gick vi och köpte julklappar. sen vid 5/6 åkte louise hem och då for jag och tina till bergnäset till hennes mamma. där vi hade snöbollskrig och gjorde en massa. sen åkte jag buss hem klockan 9. var en fett läskig gubbe på bussen ;oo sen la jag mej vid 10/11. skola som vanligt idag.. gjorde typ inget speciellt eftersom man typ är klar med allt. slutade för typ en timme sen, har ingen aning vad jag ska göra idag men vi får se. ska börja blogga oftare nu .. ser att statistiken har sjunkit , det beror nog på att jag typ aldrig bloggar. nu får ni bilder från senaste dagarna :)
.
vill ha den dära hårfärgen , så sjukt snyggt!
candy corner ♥
christmas time
Indi, så söt!
kissemisse
kan man va sötare?
L.B ♥
Tindra ♥
älskardej ♥
bubbe
söta

butterflies in my stomach

slutade tidigare idag kring 3 typ. då gick jag hem och bytte om inför stallet. fick rida Indi och det gick ganksa bra. fyfan vad jag har träningsvärk från fotbollsträningen. kom hem kring 7 och då åt jag. vid 7/8 kom ida, ebba och jennifer och dp gick vi ut och skulle åka madrass vilket inte gick så bra. ahhaha nu for dom just. vi har sett på en massa filmer på imovie.. haha , men vi hörs imorgon !

twilight

skola som vanligt sen gick jag hem i slaskvädret.. -.- suttit och snackat på skype med tina, klara och david ett tag och nu snackar jag med klara på skype. men ska se twilight nu eftersom den går på tvn. men vi hörs ! :)
.

fotbollsträning

skola som vanligt, slutade halv 3 och då gick jag hem och gjorde ingenting. åt vid 5 och sen tvingade tina med mej på fotbollsträningen som började 6. det var faktiskt askul att träna. fast har så sjukt ont i mina knän så kan typ knappt sätta mej ner. kom hem vid 8 och satt just och snackade med tina och klara i skype. fick veta mina betyg på matte och noprovet. Fick B på matten och C på Non, ganska nöjd ändå. men vi hörs ♥

du är den som får mig minnas alla drömmar som jag glömt

tina for hem kring 7, sen dess har jag bara sutti och chillat, snackar med tina på skype och sen ska jag plugga spanska. snart jul, fyfan vad skönt. men vi får höras imorgon eller nått för internet stängs av snart !
.
BILDBRIST

bajsbajs

nu ska jag och tina hitta på nå, hejs

du är allt

kommer inte ihåg när vi somnade men ialf sent, sen vaknade vid 12 kanske. då åt vi pannkakor och sen for dom hem. ska hoppa i duschen nu och sen fixa mej. blir typ att vara med tina idag:)
men då vet ni, vi hörs ♥
.
Kan man vara nå sötare!?

så söta


ebba och co.

viktoria sov hos oss från igår till idag. vi vaknade vid 12 och då klev vi upp och åt frukost och sånt. sen vid 3 for viktoria hem typ. och då satt jag vid datan och sminkade mej och sen åt vi. vid 5/6 och så for jag,ebba, jennifer och ida till storheden. jennifer åt på korvgubben och sen skulle vi dra till candycorner men vi hoppade av på fel ställe och en massa. efter ett tag gick ebba och ida och jag och jennifer stannade vid tuna och träffade hennes kille. och gick sen med han till candycorner vilket tog hundra år... sen köpte vi godis och sånt och vi for hem kring 10. nu sitter jag, ebba, jennifer och louise i louises rum. blir att dom sover här inatt, hihi kul !
ni är bäst! men vi hörs !♥
.

It's raining men

är med viktoria och louise, vi har kul. jetekul, jättekul. och umöret är på topp
det
här
inlägget är ganska
seriössst
och jah, vi har kul
hejdå

kul liv

fyfan , lever livet, så jävla kul.... not.. får inte gå utanför gstad... fyfan, som tonåring vill man fan ha kul men nae.. ni fattar ju förfan ingenting!
FAN VA LESS
hoppas ni läser det här och fattar att vi vill ha kul nångång, men nae vi ska sitta hemma och läsa böcker, hejdå

take my hand

slutade för kanske 20 min sen. kom just hem ska bara hämta pengar och sen far jag med tina till candycorner. blir säkert att va med henne efter också. men ni får bilder senare hinner inte ladda in dom på datan nu !♥

dream last night

snackar fortfarande med tina, håller på att ladda över bilder till datan men det tar en jävla tid, hinner inte skriva nåmer idag. ska va social emd tina nu , hare!

skype med cepet

slutade klockan 2/3, vi hade matteprov sista lektionen och det kändes ganska bra, vi hade ju även NO prov i tisdags. imorgon ska jag få med mej tina till candycorner, och antar sen att jag är med henne. efter skolan for jag hem och har inte gjort så mycket, snackar med tina på skype just nu och får se vad jag hittar på sen, men vi hörs! ♥
imorgon ska jag få med mej tina till candycorner, och antar sen att jag är med henne. kan jag va med dej imorgon ? (AAAAAAA) <33333333, hahahahahhaha ne men, kan jag de? ;*

.

söti

VAR MED OCH TÄVLA!

Jag är med och tävlar om en goodiebag, skulle vara askul att få vinna den, behöver verkligen det som finns med, hoppas jag vinner, snälla :)))))
.
Var med du med, tryck på bilden för att komma till tävlingen!
Så sjuk bra blogg, följ via bloglovin ;)

indiana

efter skolan åkte jag buss hem och stressade på mej ridkläder. sen kom viktoria och hämtade mej. fick rida indiana (hon kallas indi) det gick faktiskt ganska bra. sen när jag kom hem har jag kollat på bloggar , kläder och försökt plugga matte eftersom vi har matteprov imorgon. terminsprov, alltså allt vi har gått igenom. ne nu ska jag seriöst plugga, vi får höras!

kommentar

.
svar: tack , du med ! :)

äggkrasch...haha

efter skolan följde jag med till tinas mamma på bergnäset. vi tänkte plugga matte vilket inte gick så bra. istället spelade vi in en film när vi kraschade ägg i huvudet, hahahahah sen har vi också smakat mjöl,mosad banan, ketchup, grukmajonäs och senap blandat... fyfan vad äcklig, ni får videos imorgon och bilder. men nu ska jag plugga matte. vi hörs imorgon ♥
.
söt

good feeling<

hade nyss prov, kändes faktiskt bra :) nu sitter jag, tina, klara och louise vi dvarsin data och chillar. vi har rast i 50 min och sen har vi idrott! ska plugga efter skolan, kanske frågar nån jag kan plugga med , men vi hörs ;)
.

no prov

hade nyss svenska, fast pluggade till no provet, nu har vi engelska och sen so , och sen lunch... längtar tp till provet,
vill göra bort det. men ah vi hörs!
.

ny header igen

hinner inte skriva nåmer, hörs!

bilder

har ritat klart nästan mina arbeten till bilden och pluggat No så nu fan sitter det i hjärnan tills jag dör.. hahah
nämen .. tror det kmr gå bra på provet :) nu sitter jag och lyssnar på musik, blev att äta maxmat till middag.. men ah nu får ni bilder på dom senaste dagarna!
.
outfiten i söndags
<---Louise                 Tina--->     , Snö äntligen!
kul man har på bilden..
random
haha
våran misslyckade knäck..
random 2
random 3
random 4
vi hör sen !

nedräkning!


All I want for christmas is you

slutade klockan halv 3 idag, då stannade vi på skolan ett tag och sen gick jag och jennifer hit. hon förhörde mej på Non eftersom vi har prov imorgon och sen har jag suttit och försökt göra en header som jag inte är klar med än. ska plugga nu, vi hörs !

breaking dawn part 1♥

kom just hem från bion, så sjukt jävla bra film... är kär i twilight igen... kan inte fatta att nästa film är sista filmen.... men nu ska jag plugga och sen lägga mej , skriver mer imorgon !
,

I need you more

fitta.... mitt inlägg som jag skrev försvann... ajja vitkoria kom kring 7/8 och for hem kring 1!/12 nångång. sen chilade jag bara resten av kvälllen. idag vaknade jag halv 12, åt plättar och sen hjälpte jag och louise att tvätta bilarna och bära in cyklarna i garaget. sen har jag städat mitt rum , fast är inte klar ännu. har ricinolja i håret osm jag ska gå och skölja ur , sen fixa mej snabbt, eftersom jag bara har gått helt osminkad och ofixad i min onepiece heladagen. ska på bio kvart över 6 med jenniferL och louise och se breaking dawn.. ahr ju inte sett den än så nu äntligen! men ska duscha, vi hörs!
.

Last christmas I gave you my heart

var på discot igår, hahah jag och viktoria var så seriösa, sen träffade vi även ellen och julia där. Hahahahahahahahhahahahahahahah , viktoria du fattar va?  kom hem kring 10 över 12. sen somnade jag vid 1 kanske.
vaknade skring halv 12 , men låg i sängen till halv 2 tp. sen sminkade jag mej snabbt och sen så for vi och skjutsade pappa och hämtade jennifer och sen till willys för att köpa godis. nu sitter jag och louise nere i köket medans jennifer bakar knäck/turkiskpeppar... och lyssnar på julmusik. mer julkänsla kan de ju inte bli. ikvl vet jag inte vad som händer, hittar väll på nå kul , vi hörs! ♥
.
♥ ♥ ♥

ny header

hihi , gjorde en ny header på tp 5 min, den är bara tillfällig tills jag tar mej tid att göra en finare, sitter just nu i köket med tina , jabra , videoinlägg kmr nu !
.

Thank god I'm female

Slutade tp kvart över ett och då fick vi skjuts av tina och dom. Nu sitter jag, Louise och Tina i köket, blir att vara med tina idag, vi ska käka glass har jag bestämt, tjarråååååå
.
söta
sötsissy ♥

kommentar+inlägg

.
svar: ;*<3

sitter på skolan , hade nyss so , elr tp för ett tag sen, antar att svenskan börjar snart. sen har vi engelska glosor och sen lunch, efter lunch har vi hk och sen slutar vi , fan vad skönt!
men nu ska ni får bilder från dom senaste dagarna :)
.
min fina ram jag gjort på slöjden.. HAHA
haha sötisar
jag och tina är ju bäst alltså ..
22222
söta
ännu sötare
nu ska jag träna på engelskan, vi hörs ♥

upplev mer med bredbandsbolaget

skola som vanligt, sen gick jag och tina till tina, åt våfflor, försökte plugga vilket inte gick så bra och dampade... hahah seriöst, kan verkligen prata om allt med dej , älskar dej sötis ♥ for hem där vid halv 7 för att äta och sen dess har ja gjort absolut ingenting, yeyeyeyye, ska plugga nu , hejs!!