Emma Olsson

LuleåHamnFestival + Sommarjobb

Instagrambilder
 
 
Har inte bloggat på länge.
Det beror mest på att jag sommarjobbar och då orkar jag eller hinner jag inte blogga.
Senaste veckan har jag somsagt sommarjobbat, hängt med min fina, sovit en hel del och hunnit med 3 dagar på LHF.
Nu är vi inne på sista sommarjobbsveckan, så otroligt skönt, bara 4 dagar kvar och sen får jag sova uuuut. 
Slutade klockan 3 idag. For hem och var med Louise och Arvid ett tag innan han får hem där vid 4. Käkade middag därefter och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Har hunnit sova ett tag, kollat lite bloggar och twitter och nu snackar jag skype med Arvid. Ska försöka sova tidigt ikväll, vi får dock se hur det går. Nu ska jag kolla GG, vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mighty Quinn

 
 
Har inte bloggat på ett tag. Det beror mest på att jag inte orkar nu när jag sommarjobbar. Vaknar klockan 7 varje dag och jobbar till klockan 3 och då är jag helt slut när jag kommer hem. Så det har mina senaste dagar bestått av. Sen har jag varit med Arvid, Klara och sovit en massa också. Idag har jag inte gjort något speciellt. Klara och Arvid sov här inatt och dom for hem vid 2. Sen satt jag och Louise ute och solade i två timmar och sen dess har jag inte gjort något speciellt. Ligger nere med Louise vid varsin dator, kommer säkert inte göra nånting ikväll, men vi får se.
Puss

Hur dom än försöker ta oss ner på jorden

Innan balen
 
Somnade före middagen eftersom jag var så himla trött efter sommarjobbet. Sov till klockan 7 då jag käkade middag. Sen senare kom Arvid förbi snabbt, han fixade sin moppe och jag duschade snabbt, sen for han hem vid halv 11. Ligger just nu nere i sängen, ska gå och tvätta bort sminket och sen lägga mig. 
Imorgon blir det först sommarjobb och sen SH´BAM om jag orkar eftersom jag har så himla ont i hela kroppen. Sen sover även Arvid här imorgon mest troligt, men ha det bra, vi hörs imorgon. Puss

Sommarjobb

 
 
♥♥♥
 
Minns inte riktigt vad jag gjorde i förrgår. Var iallafall och handlade och sen for jag och Louise och gymmade, körde mest armar och ben och for hem där vid 10/11. Duschade och somnade där vid 3. 
Vaknade igår jävligt tidigt, redan klockan halv 7. Fixade allt och for sen till sommarjobbet med Louise. Jobbade till klockan 3 och sen när jag kom hem var Arvid redan här. Vi kollade tv och sen vid middagstid for han hem. Vi käkade och sen kom han tillbaka hit och vi for till storheden. Han sov även över här och vi försökte somna tidigt men det gick inte så bra så somnade väldigt sent.
Vaknade i morse klockan 7. Åt frukost och sånt och for sen till jobbet med Louise. Jobbade till 11 och for sen hem och käkade lunch och sen for vi tillbaka klockan 12. 
Slutade för en timme sen och ligger just nu nere vid datorn med Louise. Har nyss bekräftat mitt gymnasieval, spännande. Ska snart duscha och sen käka tacos. Får se vad jag hittar på efter det, kanske bara tar det lugnt.
Vi hörs, Puss.