Emma Olsson

Tisdag 19 Mars

 
Minus 30 grader med dom bästa
 
 
Inlägget som skulle publiceras i söndags publicerades aldrig, vet inte varför

Lördag: Ni vet redan vad som hände på dagen. For sen till Minus 30 grader med Ebba, Jennifer, Louise, Henna och Ida. Vi kollade på Loreen, Urban Cone, Yohio, Alina Devecerski och några till. Det var verkligen jätteroligt, vi träffade även Yohios bandmedlemmar och tog foto med dom som ni ser där uppe, kramade dom och dom var verkligen jättesöta och snälla, naaw.
Efter 12 någongång gick vi till max och käkade glass och sen fick vi skjuts hem. Jag, Louise och Ebba for hit, snackade och sen fick Ebba skjuts hem. Minns inte när jag somnade men vid 3 tiden skulle jag gissa.
 
Söndag: Vaknade rätt så sent tror jag. Gjorde inget speciellt, latade på som alla andra söndagar förutom att jag var på min första fotbollsträning det här året, det gick väl hyffsat bra. Sen snackade jag bara skype med min fina och somnade där nångång.
 
Måndag: Skola som vanligt. Slutade halv 3, gick med Arvid till han. Vi myste på osv. Pappa kom och hämta mig vid 5, vi for och skulle hämta mamma men då var hennes tåg försent så fick stress byta om innan stallet. Fick rida Tindra och vi hoppade. Gick mindre bra, hon tvärstannade just innan ett hinder så jag flög ner på backen och in i hindret. Känner verkligen nu att jag har ont överallt, gör ont så fort jag ställer mig upp och går. Kom hem där vid 9, kollade Top Model Sverige och sedan duschade jag och somnade ovanligt tidigt.
 
Idag: Började skolan med Nationellaprov i Biologi. Hade tre olika delprov. Det gick sådär. Vi hade nationella fram till 1. Jag och Angelica gick hem till mig för att hämta idrottskläder men jag stannade hemma och hon for hem, hade så himla ont i huvudet och i hela kroppen sen igår så hoppade över idrotten. La mig i sängen och snackade skype, sen kom pappa hem med mat och sen dess har jag inte gjort något speciellt, dampat med Louise och kollat hockeyn som höll på ett bra tag, Luleå förlorade tillslut efter allt, skit också.
Nu ska jag kolla lita bloggar innan jag lägger mig, Godnatt.
 

Minus 30 grader

Jag och Tina levererade
 
Igår var det skola som vanligt, gjorde sushi på HK:n och slutade just vid 1. For hem och gjorde inget speciellt, åt middag där vid 5 och badade även badkar.
Arvid kom till mig lite senare och sen kom även Tina. Vi kollade hockey, kollade film och gick efter det till storheden och köpte BJ. Minns inte när vi somnade men rätt så sent.
Tina och Louise drog på träning imorse medans jag och Arvid kollade film osv. Han for hem där vid 3 och sen dess har jag bara fixat mig och tagit det lugnt. Ska få skjuts till Minus 30 grader nu, skriver när jag kommer hem, ha det bra!

Butterflies inside me make us fly were we want

 
 
Slutade 4 igår efter att ha bakat bullar på elevensval. 
Jag, Jennifer och Louise gick hem och hämtade pengar och tog sedan bussen till stan. Vi gick och köpte biljetter på kh och sen tog vi bussen hem igen. Åt middag och fick sedan skjuts till Arvid. Vi kollade hockey, myste på osv. For hem klockan 9 och sen gjorde jag inget speciellt. 
Idag slutade vi tidigt, halv 2. For till stan med Tina, vi gick till um och sedan till suntan och solade. Tog sen bussen hem. Åt middag och sen dess har jag har inte gjort något speciellt, hjälpt Arvid med matten och snackat med han ett bra tag, vilket jag fortfarande gör, ska va social med världens finaste nu, vi hörs!

Kåbdalis

instagrambilder 

Måndag
: Vaknade vid 7, gjorde klart allting och fick sen skjuts till sporthallen där alla andra var. Vi for med bussen mot Kåbdalis strax efter 8. Vi var framme där någongång vid 10. Där borta åkte vi slalom såklart och käkade, det var riktigt bra väder i början men sen blev det kallare och snöade. Halv 3 for vi hem och var hemma just för middagstid. Käkade middag och for sen iväg till stallet med Viktoria. Fick rida Conrad för femte gången i rad, det gick faktiskt jättebra. Kom hem vid 9, kollade Top Model Sverige och somnade strax efter det, var så fruktansvärt trött.
 
Tisdag: Igår var det vanlig skola, gjorde inget speciellt. Slutade kvart över 3 efter Idrotten, snacka om att jag har träningsvärk nu. For hem med Jennifer och Louise och vi gjorde inte så mycket, käkade middag och senare gick vi till Jennifer och hämtade hennes saker och sen tillbaka till oss. Jennifer sov även hos oss, vi somnade rätt så sent.
 
Idag: For till skolan som vanligt, hade en lektion och sen halv 10 for vi i klassen på någon teater i stan, sen fick vi en lång lunch och nu har vi språkval. Har bara elevensval kvar sen, så skönt, kan det inte bara bli helg nuuuu?
 
 
 
 

Begging

finjävlahåret
 
Hanna kom hit efter 7 nångång. Vi gjorde inget speciellt, snackade osv. Hon for hem vid 9 och sen dess har jag inte gjort något speciellt, har just duschat och taggar som fan till imorgon. Fan vad kul att fara till Kåbdalis!!
Ska försöka sova snart, vi hörs imorgon!

Helgen

liten macka, höhö
 
Inte bloggat något i helgen, har inte orkat.
 
Fredag: Var på skolan, det sög. Slutade vid 1, gick med Tina till Arvid. Vi chillade på, snackade, spelade cs osv. Fick skjuts hem vid middagstid. Packade och fixade mig och sen for jag med Ellen till Alva där Sofie, Julia och Alva såklart redan var. Vi käkade middag, åt tårta, åt en massa onyttigt, gick ut en sväng, snackade om allt möjligt, och hade det jättekul. Vi somnade ganska så tidigt, minns inte exakt när.
 
Lördag: Vaknade tidigt vid 10 tror jag. Åt frukost, duschade och fixade mig och efter det kom mamma, pappa och Louise och hämtade mig, vi for på barnkalas och sen hem. Mamma och pappa drog ut vid middag och jag och Louise chillade på, efter ett tag kom Fanny till oss och senare kom även Arvid. Vi gick till storheden och köpte godis, kollade tv och spelade sedan kort. Klockan 1 for Fanny hem och då satte jag, Arvid och Louise på en film. Jag somnade dock, som vanligt. Sen vid 2/3 tiden gick vi ner och la oss. 
 
Söndag: Arvid väckte mig ganska så tidigt, vi käkade frukost och sen såg vi och resten av min familj film till klockan 4. Då drog Arvid och Sen dess har jag inte gjort något speciellt, vart och handla med pappa och käkat middag. Sitter just nu i mitt rum och gör ingenting, ska gå och pröva alla slalomsaker till imorgon, eftersom vi ska till Kåbdalis med skolan.
 
 
Vet att min blogg är så tråkig och ointressant men bloggar mest för att kunna kolla tillbaka senare, så ni vet. 
 
 

Grattis Bästavän ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grattis Alva på din 15-årsdag!
Har känt dig enda sen dagis och vi har så många fina minnen tillsammans, Hoppas du får en superduperbra dag!
Love you ♥♥♥
 

River flows in you

instagrambild
 
Har inte bloggat på ett tag.
Var på stan i Lördags med Mamma och Louise. Köpte ett par nya jeans och smink från apoteket. Sen efter det for vi på hockey och senare på kvällen kom Arvid hit. Han sov även över här och det var hur mysigt som helst. På söndag gjorde vi inget speciellt, segade på osv. 
Sen har skolveckan bara vart som vanligt.
Idag slutade vid halv 2, gick hem och mötte Tina. Var med hon och Louise och sen kom även Arvid. Vi kollade film och käkade glass. Arvid for hem vid 5 och sen klockan 6 for vi på fotbollsmöte och efter det gick jag, Tina och Louise hem.
Sen dess har jag inte gjort något speciellt, badat badkar, snackat skype vilket jag fortfarande gör osv.
Det här är en av dom sämsta dagarna på länge så ska snacka med min finaste som alltid får mig på bättre humör, ha det bra!

Yellow raincoat

 
Har vart på stan med mamma och Louise hela dagen, lägger upp bilder på det jag köpte imorgon. 
Sen vid 4 for vi till cooparena och kollade hockey, Luleå förlorade på straffar. 
Nu sitter jag bara vid datan, Louise somnade nyss in min säng. Väntar även på att Arvid ska komma hit, han ska sova här inatt så det blir nice, har inte träffat han sen i måndags, men vi hörs senare! 
 

The Vampire Diaries

naw
 
Kollat TVD sen jag kom hem vid 7, vilket liv jag har. 
Ska iallafall försöka sova nu och längta tills på lördag då min pojke kommer hem, saknar han så mycket.
Ni får ha det bra, Godnatt!
 

GRATTIS ♥

 
Idag fyller världens finaste Justin Bieber 19 år, Grattis!
Kan inte fatta att jag ska se dig om mindre än två månader... helt sjukt ♥