Emma Olsson

MÅNDAG 30/9

Skolan var väldigt seg idag. Hade dock Lacrosse på gympan vilket gjorde allt lite roligare. Slutade halv fyra och tog sedan bussen hem. Hemma hos mig väntade Arvid, vi käkade och sen drog han hem eftersom jag for till stallet. Fick rida Conrad och det gick jättebra, det var dock väldigt varmt. Kom hem för ett tag sen, ska gå och duscha och sen lägga mig före klockan tio eftersom jag verkligen måste bli bättre på att lägga mig i tid.
Imorgon blir det en lång dag, går skola till klockan fem och sen resten av kvällen måste jag plugga inför samhällsprovet och spanskaprovet, det blir jobbigt. Vi hörs!
 
                                                                                                                                       ♥ ♥ ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SÖNDAG 29/9

Gjorde inget speciellt i fredags, var med Amanda och Louise. Vi kollade Idol, var ute och somnade sen alla i soffan framför en film. 
Igår vaknade jag relativt tidigt. Sminkade mig, käkade middag och var med Fanny och Louise ett tag innan jag senare drog till gården med Ellen och Arvid. Vi gjorde inget speciellt, drog sen till Ellen och då kom även Louise dit. Vi lyssnade på musik, pratade osv och vid klockan ett gick jag och Louise hem, där redan Arvid var.
Vaknade upp bredvid världens bästa, käkade frukost och sen drog han hem. Har fixat mig och väntar på att Arvid ska komma hit. Vi ska nog plugga och bara mysa på. 
 
 
 
 
 
 

HUVUDET BLAND MOLNEN

11 månader idag, jag älskar dig Arvid
 
Började denna torsdag som alla andra torsdagar, med en lång sovmorgon till klockan 10. Tog bussen till stan med Elin och Louise, mötte Towa i stan och vi alla gick till kungs. Hade bara matte och sen slutade vi, han även gå en snabbis på stan innan jag tog bussen hem. Kollade sedan film med Louise och efter ett tag kom Arvid hit. Vi käkade middag och sen dess har vi bara kollat hockey och pluggat eftersom jag har Fysikprov imorgon. Nu ska jag fortsätta plugga och sedan ta en dusch. Vi hörs!
 
 
 

ONSDAG 25/9

Veckan har rullat på som vanligt. Skippade ridningen i måndags eftersom jag var tvungen att vänta på jouren i tre timmar, har nämligen fått halsfluss så äter just nu penicillin. I tisdags hände inget speciellt, sov hela dagen vaknade där vid tolv, satt uppe till klockan tre inatt och pluggade vilket gjorde att jag sov väldigt lite inatt. 
Hann med bussen imorse som jag och Louise oftast missar. Hade Kemiprov först av allt, gick väl sådär. Sedan har dagen bara rullat på. Kom hem vid halv fyra och sen kom Arvid hit. Vi kollade tv, hjälpte han med matten och sen drog han hem vid nio. Har pluggat fysik och nu sitter jag i mitt rum och ska snart sova för är så himla trött, men vi hörs imorgon! 
 
 

SÖNDAG 22/9

Har varit sjuk nästan hela veckan, från tisdagkväll tills nu, är fortfarande lite krasslig osv. Därför har jag inte bloggat heller eftersom jag inte orkat sitta något vid datorn.
Min helg har varit ganska lugn. Började fredagen med en rejäl sovmorgon eftersom jag även då stannade hemma från skolan. Spenderade lite tid med Jennifer som har varit här över helgen,  vi kollade lite tv och sånt där. Sen var det middag och hela våran familj var samlade vid middagsbordet. Det blev trerättersmiddag som bestod av räckcocktail till förrätt, vårrullar till varmrätt och pannacotta med bär till efterrätt, mycket gott. Senare på kvällen gjorde jag inget speciellt, gick ut en sväng med hunden då jag även träffade John ett tag. Somnade rätt så tidigt efter det.
Igår firade vi Daniel som fyllde 23 år. Åt tårta och sånt där och senare på kvällen kom Arvid hit. Vi for på storheden och köpte gotta och kollade sedan film resten av kvällen. 
Vaknade idag brevid den bästa, vi gjorde frukost och sånt där och sen dess har jag bara latat som alla andra söndagar. Arvid drog hem för någon timme sen och nu sitter jag på skype med honom. Borde ta och städa mitt rum lite och sen ta tag i allt plugg, har tre prov i veckan så det blir ganska jobbigt, men ja då vet ni, är ganska taggad på skola imorgon eftersom jag har varit sjuk rätt länge, så det blir kul. Nattinatti
 
instagrambilder som vanligt, ska försöka bli bättre på att fota!
 
 
 
 

FIXAR MED BLOGGEN

Nu ser bloggen inte alls bra ut, ska fixa med den en massa men har inte tid just nu eftersom jag måste plugga, så ni får stå ut med hur den ser ut nu. 

 

Lördag 14 September

Hinner aldrig blogga under skolveckorna.
 
Har haft skola som vanligt, vilket rullar på och har även hunnit beställa hem lite saker.
Igår slutade jag efter skolfotot, vid 1 nångång. Tog bussen hem och hemma gjorde jag inget speciellt. Kollade bloggar osv. Tog bussen till stan med Elin klockan 7. Vi gick först till Big Boy och käkade och sen till max och tog en Chailatte.
Vid halv 9 kom Tina och Kornelia till stan. Vi fyra gick på bio och såg The Conjuring. Det var typ den läskigaste skräckfilmen jag sett, man hoppade till många gånger. Efter bion fick jag skjuts hem och sen gjorde jag inget speciellt. Jag somnade rätt tidigt med både smink och kläder, mysigt.
Vaknade idag klockan 10, åt frukost och allt sånt där och sen for jag med mamma och Louise till Storheden och stan, köpte lite småsaker och kom hem för någon timme sen. Har just sminkat mig och ikväll får jag se vad jag gör. Men ha det bra, Puss.
 
 
 
 

Söndag 8 September

Veckan har flytit på som alla andra skolveckor. Ganska mycket plugg men det funkar. 
I fredags var jag med Sandra, Jeanette, Tina och några till. Vi gjorde inget speciellt, gick till statoil i stan osv. 
Igår var jag, mamma, pappa och Louise på stan och käkade på matmarknaden och köpte även en massa fudge, choklad och nötter. Kom hem där nångång efter 7. Fanny kom efter ett tag och ett tag efter det kom även Sandra hit. Vi kollade tv och sen lite senare drog vi alla in till stan för att kolla om det var något kul på kulturnatten, vilket det inte var så då tog vi bussen hem. Sandra drog hem och vi andra satt bara nere i källaren och snackade om massa. Sen for Fanny hem och jag somnade med kläder och smink, vilket jag har gjort hela helgen, mysigt.
Idag vaknade jag vid halv 12. Åt frukost och började städa mitt rum som nu är helt städat. Har nyss duschat och ätit och senare ikväll kommer Arvid hit. Har inte träffat han på hela helgen så det blir kul. Men vi hörs!
 
instagrambilder
 

Tisdag 3 September

Har så sjukt mycket i skolan just nu, kan ju bero på att jag tog den svåraste linjen också, hehe.
Så bloggandet ligger längst ner på listan, ska verkligen försöka blogga men det blir inte ofta. Idag slutade vi efter 3 någongång. Tog bussen hem, pluggade lite och sen efter middagen kom Arvid hit. Vi gjorde inget speciellt, kollade Idol och ett tag efter det drog Arvid hem. Nu ligger jag nere i sängen och skriver på min svenskauppsats, skitkul verkligen.Ska försöka sova rätt så tidigt men varje gång jag säger så, så somnar jag senare än vanligt så vi får se hur det blir med det. Nu när jag för det mesta bara sitter vid datorn när jag pluggar så har jag inga bilder, eftersom jag har allt på min andra dator, så då får instagrambilderna duga, men ha det bra, Puss.
 
Igår på lunchen
 

Söndag 1 September

Det har gått 2 skolveckor och vi har redan mycket plugg, därför hinner jag inte med att blogga.
I torsdags for hela våran klass till Sundet och sov över till på fredag. Vi körde mörkerkurragömma, snackade en massa, käkade tacos, spelade volleyboll och sånt där roligt. Lärde även känna vissa i klassen mycket bättre vilket gör skolan så mycket roligare. Är verkligen nöjd över min klass.
I fredags vaknade vi klockan 9. Städade och åt frukost och sen slutade vi. Stannade snabbt i stan med Louise, kollade runt lite, gick till Swedbank och sen tog vi bussen hem.
Kvällen och natten spenderades hos Arvid. Vi åt gurka med dipp och somnade rätt så tidigt.
Vaknade dagen därpå vid 9. Fixade oss och allt sånt där och sen gick jag hem.
Åt en god middag och sen gjorde jag inget speciellt, kollade lite serier osv.
Idag vaknade jag vid 11. Åt frukost, gick och duschade och sen lite senare kom Arvid hit. Vi satt och pluggade och sen vid middagstid for han hem. Sen dess har jag käkat och nu sitter jag och pluggar, kommer nog fortsätta med det hela kvällen.
Ni får instagrambilder nu eftersom jag skriver från min skoldator där jag inte har några bilder.