Emma Olsson

Don't get it

 
Städade tills klockan halv 9 då Arvid kom. Vi chillade på, kollade tv, snackade lite med min papiii och sen fäljde jag han heme n bit vid 10. Nu ska jag gå ner och lägga mig eftersom det är skola imorgon, ni får ha det bra!
Puss
 

lösenord

Har stoppat lösenord på min blogg, ska bara ha det några dagar framöver, säger inte varför men då ja då vet ni, tar bort det sen nångång!

Get it started

 
Viktoria kom till mig igår vid 8, då drog vi till ica och satt där ett tag och sen for vi till rutvik och var med Adam och Ante, Vi gick omkring, for hem till Ante, körde cirkus, poker, snackade, såg film osv. Kom hem vid 1, och somnade väl vid 2 tiden.
Vaknade idag vid 12, tog på mig min ziperall och sen for jag och Viktoria till storheden och köpte bj, och sen hem hit. Såg på filmen ''Loosies'', chillade, snackade, dunkade musik osv. Sen vid 6 kom pappa hem med kinamat, så himla goooott! Vickan drog nyss och nu ska jag fortsätta med städandet, ni får ha det bra!
Puss på er!

A shot in the dark

 
Dagen började med maxjobb. Det kändes som om vi jobbade i evigheter, sen tillslut slutade vi, då käkade vi där och sen for vi hem. Sen dess har jag inte gjort något speciellt, har lyssnat på en massa musik och fixat mig. Nu ska jag fara till Viktoria, får se vad vi hittar på, men ni får ha en bra lördagkväll, Puss!
 

Max

 
Vaknade för en timme sedan. Har just fixat mig och nu far jag till Tina och sen drar vi vidare mot max. Slutar klockan 3, så skriver förhoppningsvis efter det, ha det bra, Puss!
 

Godnatt mina vänner

 
Går och lägger mig nu, godnatt!  
 

One more night

 
 
Åt maxmat där vid 5, sen kom Tina hit igen. Vi dunkade musik, snackade, fotade osv. 
Sen vid 9 tiden kom Alex, Elias, John, Jocke, Wilhelm, Simon, Erik och någon till. Vi dunkade musik, snackade, chillade, kollade videos och sånt där. Dom drog hem vid 12 och sen ett tag efter det drog Tina också hem. 
Så nu sitter jag här i min ensamhet, har ont i huvudet och ska försöka lägga mig ganska tidigt eftersom jag och Tina ska och jobba på max klockan 11 imorgon så ja, men ska kolla bloggar nu så skriver säkert sen innan jag lägger mig, puss!
 
 
 

It's Friday

 
Vanlig fredag idag, Slutade vid 12 tiden. For hem med Tina och nu sitter vi uppe och dunkar musik, får se vad vi hittar på ikväll. Mamma, Amanda och Louise for nyss till göteborg så det är bara jag, Pappa och Lena som är hemma i helgen. 
Men nu ska vi dra, puss på er!
 

You hunted me down

 
fick lust att blogga, vetinte riktigt vad jag ska skriva om bara. Känner mig så himla glad nu, allt känns bra.
Fredag imorgon, barcelona om ca 2 veckor, lov strax därefter, har världens finaste vänner, mitt liv känns bara så bra, för tillfället.
Nej, nu tror ni att jag är värsta deeptalk-personen, fick bara något ryck.
Tänkte faktiskt börja blogga om mer intressanta grejer, som typ bra tips och sånt där. Bara det att jag suger på sånt. Okej jag sög på det här också, ne nu ska jag lägga mig under täcket och försöka sova, så himla skönt!
Vi hörs imorgon.
 

random

 
Ett tag sen, hojja

Hockey

 
For på hockeyn vid halv 7. Luleå vann som ni kanske redan vet med 2-1 mot Frölunda.
Kom hem ganska nyligen, ska typ dunka musik och sånt där, och sen försöka lägga mig ganska tidigt, får se hur det går med det.
Ska även försöka fixa min blogg någon dag, den ser ju ut som jag vet inte vad.
Men ja, har inge vettigt att skriva, jo juste, mina jeans kom nyss, niiiiiiiiice.
Då vet ni, Puss!
 

You can't change what we have became

Skulle egentligen på orientering klockan 9 fast det blev inställt eftersom det regnade så ist hade vi vanlig skoldag. Sista lektionen hade vi matteprov, jag tror det gick ganska bra, vi lär ju se, Sen hände en awkwardsak men det behöver vi inte snacka om  :pPpPp
Kom iaf hem där vid 2, då kom Tina hit och sen dess har vi inte gjort något speciellt. Vi ska snart börja fixa oss och sånt för klockan 7 drar jag, Viktoria och Tina på hockeyn, men vi hörs senare innan hockey, puss på er!
.
Tjockade inför provet, haha orka (och nej allt är inte mitt :p )
innan proveeeeeeet
 

fall

Har inte orkat blogga nå idag eller igår. Eller jo, Jens skrev ett jättefint inlägg tidigare idag. 
Men iaf, igår efter skolan gjorde jag inget speciellt, sen vid 7 for jag till Ellen, vi drog till ip där vi träffade Arvid och Anton, vi gick omkring chillade, pratade och sen drog vi hem till Ellen, låg i hennes fettstora säng och bara pratade, hade lite krig osv. Sen vid 10 kom jag hem. Minns inte när jag somnade eller nå.
Idag var det vanlig onsdag, slutade klockan halv 4, stannade ett tag på skolan och spelade biljard, tönt som jag är.
Sen drog vi hem, käkade och sånt där och sen klockan 6 for vi till ip, matchen började klockan 7 och vi mötte BAIK, dom vann med 3-2 och det var våran sista match före barcelona. 
Har iaf duschat för ett tag sen och håller just nu på med matten, måste verkligen plugga, har matteprovet imorgon efter orienteringen.. jobbigt.
Men nu ska jag fortsätta med matten, ni får ha det bra!
Puss
.
 
 
 
 
 
 
 
Alex och Daniel idag.
Angelicas söta vovve, tagen igår!

Chill

TjaTja bloggen.

All I want is you

Hann och orkade inte skriva nå igår.
Efter skolan for jag, Tina och Louise hem till oss, vi skulle plugga matte vilket inte gick så bra, vi chillade på, satt vid datan osv. Sen vid 6 for jag, Vickan och Amanda till stallet. Fick rida Conrad och det gick väl sådär. Kom hem vid halv 9, då duschade jag och det där och sen satt jag, Amanda och Louise vid tvn resten av kvällen, det var allt som hände igår, somnade även ganska sent så var något förjävla trött imorse.
Hade nyss so och nu har vi svenska, är jätte hungrig och vill bara hem och sov. Men nu ska jag fortsätta med Bostaden, vi hörs sen!
.
någon dag sen

ghost in your bed

Sitter just nu på svenskan, vi skriver på våra noveller. Svenskan slutar när som helst och då har vi bara språkval kvar och sen ska jag, Tina och kanske Louise ut och fota, men ah har inge vettigt att skriva så vi hörs sen!
Puss
.
fan vad gott, vill haaaa

Looking up there's always sky

Gjorde iprincip ingenting igår, eller jo jag städade, dammsög, tog bort studsmattan, åt osv. 
Vaknade för ungefär en timme sen, var helt pigg så gick upp och duschade och ska snart börja fixa mig, tagga skola idag då fast neeeee, it sucks
Längtar redan till helgen, men ska dra ner nu, vi hörs senare!
.
någon vecka sen

sån här risig och osminkad dag

 
har bara målat mina ögonbryn idag och gått runt i min ziperall, finnnnnnns inget skönare seriöst

It's a force field

For till gården med Amanda kring 10, chillade på, var med en massa andra, spelade biljard osv, klockan 11 drog vi därifrån. Jag, Amanda, Elias och Gustav cyklade till oss, vi snackade, gömde oss för Alex, Anton och dom dära och chillade på. Sen vid 12 drog dom och då satt jag vid datan och sen vid 1/2 gick vi och la oss för var förbannat trött. Vaknade idag vid 12, sen dess har jag inte gjort så mycket, tagit bort studsmattan, städat lite i mitt rum, målat mina naglar och ska snar gå ner och sminka mig, får se vad jag hittar på ikväll, ha det bra!
Puss
.

lördag och jag sitter hemma

Vill göra något riktigt kul, det är fan lördag och jag sitter hemma.. inte bra
nemen om ni vill hitta på nå så är det ju bara att ringa ;)

feel so close

Orkade och hann inte blogga nå igår. 
Men vid 8 tiden drog jag och Viktoria till gården, efter ett tag kom Tina och även Ida dit. Vi chillade på, spelade biljard, spelade fotboll och sen vid 11 drog vi ut för då stängde det, då var vi med gustav, elias, john, anton, filip med flera, chillade på, tog deras godis osv hahah, kom hem vid 12. Tina sov ju hos oss och vi somnade vid 1 kanske. 
Vaknade idag klockan 8, vi packade och gjorde oss klara och sen for vi med laget till Pajala, matchen började klockan 1 och vi vann med 3-0, fett braaaa!
Sen vid 4 for vi och käkade pizza och sen hem. Kom hem vid 7, sen dess harj ag inte gjort nå, nu ska jag dra nånstans, hare gött!
.

Every time I look into your eyes, I feel like I could stare in them for a lifetime

Började klockan 8 som vanligt, hade först idrott, sen vid 9 drog jag, Louise, Klara och Tina hem till oss. Vi käkade och böt om och sen klockan 10 började skoljoggen. Var klara vid halv 11, drog hem till oss och duschade osv och sen drog vi till skolan för att ha hk, men våran lärare kom aldrig så vi drog hem. Sen vid 2 kanske så drog jag, Klara, Tina, Louise, Axel och Markus med mopparna till storheden, for till expert, intersport, mediamarkt och sen max. Köpte bara ett bar hörlurar, dom var rosa hehe :')
Kom hem för ett tag sen, är just nu med Tina, blir mest troligen att hon sover här inatt eftersom vi ska upp tidigt imorgno för att vara till Pajala och spela match, får se vad vi hittar på ikväll, men vi hörs säkert senare!
Puss
.
tidigare idag

hold my hand, just in case

For till träningen där vid 6, vi tränade bara ett tag, spelade och sånt där. Sen gick vi in för det var så kallt och regnigt så då snackade vi om barcelona och sånt där. Kom hem vid 8 kanske, sen dess har jag inte gjort något typ, har ätit, sett hockey och LULEÅ VANN, NICIICICECECE, målat naglarna och nu ska jag gå och duscha, sen går jag väl och lägger mig, taggar skoljoggen imorgon och att det även är fredag, så skööönt, den här veckan har ju gått assnabbt, men vi hörs imorgon!
Puss 
.
dålig bild men ni är bäst

Jag hoppas att olika olyckor händer

Vanlig torsdag idag, slutade vid halv 2. Drog hem och såg film med Amanda och Louise fast somnade efter halva typ. Drog ut på en promenad med vovven och nu ska jag byta om, ska på träning om en halvtimme, skriver efter den!
Puss
.
söt som vanlig haha, saknar mitt blonda ändå, litegrann

långt upp i det blå

Slutade vid halv 4, drog hem en snabbis då jag även höll på att somna. Drog till skolan igen vid 5, hade utvecklingssamtal och sen drog jag, mamma, louise och pappa och köpte mat, drog hem, böt om och sen for vi till ip där vi spela match mot Piteå. Vi förlorade med 5-1, vi var verkligen inte på topp idag! Fast det var dock jävligt skönt att spela match i regnet. Har duschat nyligen och nu snackar jag telefon med Arvid, ska dra ner mot sängen snart, vi hörs imorgon!
.

In a happy home, I was a king I had a golden throne

Vaknade idag vid 7, fixade mig och allt det där. Är förjävla trött, har svenska nu där vi skriver på våra noveller, ska fortsätta med det! Taggar utvecklingssamtalet efter skolan, fast ne, men vi hörs! 
.

Don't you worry child

For ut och sprang vid 9, blev en snabbrunda. Ska hoppa i duschen nu och sen lägga mig så vi hörs imorgon förhoopningsvis, ha det bra, puss!
.
inte lite gammal

When your lips are on my lips, then our hearts beats as one

Vanlig seg Tisdag idag, slutade klockan 15.15, efter idrott som sista lektion. Gjorde inget speciellt efter skolan, rensade en massa gamla bilder, ojoj vissa 'r ju bar aför söta haha. Sen vid 6 käkade jag, och sen kom Vickan hit. Vi drog till Max med moppen, köpte lyxshake och sen drog vi hem. Ska snart ut och springa med Amanda och kanske Louise, men skriver senare, vi hörs!
Puss
.
haha orkar inte

fade into darkness

For till ridningen vid 6, red Zara och det gick ganska så bra. Kom hem där vid 9, har bara chillat resten av kvällen och ska dra och duscha nu, sen lägga mig tror jag. Vi hörs!
.

greyhound

Slutade halv 3, cyklade hem i regnet.
Har inte gjort något sen dess, lyssnat på musik, kollat bloggar osv med Amanda och Louise.
Ska käka snart troooooor jag, hejs!
.

We are the fire burning in the wild

Vanlig tråkig måndag idag. For hem på lunchen med Angelica och Louise och chillade. Har nu Svenska, sen har vi språk och sen slutar vi, fett nice. Har ridning senare också, fett kul. Men nu ska jag skriva på min novell, vi hörs!
.
vårat shema, helt ok

tråkigt

Personligt:
1. Ditt fullständiga namn? - Emma Margareta Olsson
2. Korrekt ålder? - 15
3. Längd? - 1.60
4. Vikt? - har inte vägt mig på ett tag så vetinte
5. Smeknamn? - inget 
6. Vart bor du? - Sverige, Luleå
7. Vad gör du på fritiden? - hästar, fotboll, kompisar osv
8. Beskriv ditt utseende? - ful, tjock och allt det där
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - allt
10. Vad är du mest nöjd med? - inget
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - cepe störd
12. Vad vill du jobba som äldre? - ett välbetalt jobb
13. Hårfärg? - ljusbrunt typ, nemen vetinte hur jag ska beskriva men ja
14. Ögonfärg? - grön/blåa
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - finns mycket ni inte vet
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Nej verkligen inte
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - för mycket
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - ögonbrynspenna, mascara
19. Någon vana? - måla naglarna, gör det varje dag seriöst
20. Lyckotal? - 2 typ, fattar itne vrf man har  sånna men okii

Specielltvänner/folk:
21. Vad heter din bästa vän? - Har mer än en
22. Hur många nära vänner har du? - nog många
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - jo jävlar, kändisen här haha
24. Vet många personer vem du är? - nja vetinte
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - på skolan vet väl alla vem man är typ?
26. När var du senast med någon kompis? - Tidigare idag
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - nej
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Tina
29. Vem sov senast hos dig? - Tina

Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? - beror på
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - spela roll, kärlek har ingen ålder
32. Är du kär? - inte kär
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - think sooo
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - asså typ eller jagvetinte
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Vill gå flera mil, ahah nemen 
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - det är ju det man kollar på först så ja
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? -  men ja
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Om jag gillar den antagligen?!
39. I din klass? - nej

Från kram till sex:
40. Har du kramat motsatta könet? - Ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja 
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Ja
45. Har du pussat den du tycker om? - Ja
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja
47. Kysst någon inför folk? - ja
48. Hånglat inför folk? - Nja
49. Vem var ditt första hångel? - 
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - haha orka
51. Vem är ditt bästa strul? - en snygg en
52. Och vem är ditt senaste? - ask him ;p
53. Ditt snyggaste hångel? - jaduuu
54. Skäms du över att hångla inför folk? - nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - nej
56. Haft sex överhuvudtaget? - Oskuld jaooo
57. Hur gammal var du första gången? - 
58. Hur gammal vill du vara första gången? - spela roll, när man känner för deeeeet
59. Blivit dumpad efter sex? - inte det
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Nej inte precis
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - vad?


Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - Mörker
63. Har du någon allergi? - Nej
64. Vad tänker du på innan du somnar? - beror på
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - kille- ögonen,håret, kroppen typ, tjejer- håret, helheten, nemen ja typ

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - beror på, hatar att inte gilla någon tillbaka när den gillar en
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - bådeoch, beror på
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Mina bästavänner
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Killar är nice
HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? - 

Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13? - 13
75. Vänskap eller förhållande? - friendship
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - insidan om det gäller förhållande, snygg om det gäller annat
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - beror på
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? -  7, nemen jag vetinte

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - ja, för en dag eller nå
81. Isåfall vem då? - Justin Bieber (A) haha nemen någon snygg 
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - runkat 
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - inte för pengarnas skull, och nej inte det
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - ja 
85. Kunna sova ute på vintern? - för kallt
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - ja, tpy USA
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Nej, usch

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej
89. Vad klär du dig i oftast? - Det jag tycker är sköööööönt
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Haha nej, inte på skolan iaf
91. Klär du dig dyrt? - beror på, men är inte någon jävla klädbög så
92. Vilken är den fulaste klädstilen? - man får väl ha på sig det man vill

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - who knows
94. Haft sex? - Inte det
95. Fått en kram av en helt okänd? - Nej
96. Ringt någon? - Ja
97. Blivit uppringd? - Ja
98. Funnit kärleken? - Nej
99. Kollat på google? - Ja

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - ett bra tag

redbird

For till ellen vid 4, vi for till ip och var med Didrik och Arvid ett tag och sen vid halv 6 drog alla hem och åt. Chillade på och sen drog jag till en fin, vi chillade på, såg film osv, kom hem vid 10 typ, sen dess har jag inte gjort något, ska lägga mig snart, vi hörs imorgon!
.
 
så fiiiin

The day I first met you, you told me you never fall in love

Minns inte när vi somnade igår men vi vaknade iaf idag vid 12. Åt frukost och sånt där och sen vid 2 drog jag hem. Sen dess har jag inte gjort något speciellt, ska sminka mig och sen dra ut, vi hörs sen!
.
haha orka

te5twrfewrt5o9i8u7ytrew

Vad är ditt mellan-namn? världens fulaste (Margareta)

Vad skulle du vilja heta i förnamn? Spela roll, Emma antar jag

Vad tror folk om dig? Typ att jag är blyg eller nå

Stämmer det? Det beror helt på, hahahahah om man känner mig väl så är jag verkligen inte de

Är du i ett förhållande nu? Nej

Gillar du någon just nu? -

Har du varit olyckligt kär? Ja

Hur imponerar man på dig? jaduuuu

Bor dina föräldrar tillsammans? Ja

Vem vet mest om dig? Alva, Tina

Vad gör du på fredagskvällar? Olika

Bästa filmen du någonsin har sett? Finns många

Har du haft sex med fler än 5 personer? Nej

Största dröm i livet? Finns många drömmarrrr

Har du testat droger? Men nej

Röker du? Nej

Snusar du? Nej

Saknar du någon just nu? Njaaaa

Hur mår du idag? Helt ok

Hur många tabletter tar du dagligen? 0

Vad gjorde du för exakt ett år sen? Jaadu, ingen aning

Bästa minnet från sommaren? Minns inte 

Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Ungern

När var du där? I början av sommarlovet

Är du rasist? Nej

Har du helt svenskt ursprung? Jaa

Om nej, vart kommer du ifrån? -

Föredrar du svenska eller utländska killar? Svenska, fast det finns många snygga utländska killar

Ser du fram emot någonting just nu? Barcelona om mindre än en månad med fotbollen ♥♥♥

Sköter du skolan? Mestadels

Vad hade du för betyg förra terminen? haha va?

Vad är det bästa du fått på ett prov? A

Vilket ämne var det? Matte tror jag

Har du fått ig på ett prov? ja, spanska..

Har du spelat/spelar du i ett band? Haha nej

Anser du dig vara intelligent? Beror på

Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? vetinte riktigt

Vilken va den värsta tiden då? ingen aninnnnnnng

Har du mått jättedåligt psykiskt? Nej typ inte

Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Nej

Har du haft sömnproblem? Nej

Hur ofta gråter du? Inte ofta

Vad gör du när du mår dåligt? Snackar med någon fin, lyssnar på musik osv

Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Jag mår inte så värst dåligt ofta, asså om det händer så är de inte så dåligt så att jag måste snacka med någon typ, det där lät stört men ja

Vilken klass går du i nu? 9an

Vilken skola? Stadsöskolan

Har du varit otrogen någon gång? Inte det

Har någon varit otrogen mot dig? Nej inte direkt

Är du stolt över dig själv? Nej, usch blääääh

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? Runkat hela dagen, HAHAnemen vetinte

Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Inget

Vad får du oftast komplimanger för? mina ögonfransar typ :s

Har du lätt att få folk att skratta? haha vetinte

Cider eller öl? Cider

Har du några talanger? Asmånga fast ne

Är du kompis med dina syskon? Ja

Vad står det i ditt senaste sms? ''nuuuuuu''

Hur lång är du? 160 typ

Vilken storlek har du på kläderna? Beror på, men S el XS 

Är du blyg? Mot någon ''ny'' jaaaaa, men inte annars

Beroende av:  Min mobil, min dator, att måla naglarna ..

Har du svarat ärligt? Jadå


We are the people. we rule the world

har inte orkat blogga nå idag, har inte gjort något speciellt, har vart hemma tills klockan 7/8 nångång, då drog jag hit till Tina, vi har mest chillat, vi skulle vara med Frans och några men det blev inte, så vi har chillat på, sitter just nu och snackar skype, får se vad vi görs sen, Puss!
.

Then baby let's get it tonight

Har inte orkat blogga nå idag typ. Slutade vid halv 1, drog hem. Var med Amanda och Louise, sen senare kom Fanny hit, vi chillade på, kollade videos och sånt där, fanny for hem för ett tag sen och har suttit och snackat skype med Arvid resten av kvällen typ, men ska snart lägga mig, är förjävla trött asså!
Ska också börja skriva lite mer intressant på min blogg, men det får bli när jag tar mig tid att fixa min blogg också, men nae nu ska jag lägga mig i sängen, såååå skönt, Puss
.
så jävla snygg

10 senaste instagrambilderna












Can you feel the love?

har just duschat, ska lägga mig snart, är på värsta dåliga humöret somsagt, har en ''jag-hatar-mig-själv-och-jag-vill-bara-dö-dag''... men ska ta och smsa med någon fin och gå ner och tvätta bort sminket, men vi hörs imorgon!
Puss!
.

Woke up in London yesterday

For till träningen vid 6, kom hem för en halvtimme sen kanske, det gick verkligen inte bra på träningen. Är på värsta dåliga humöret.. vill bara gå och dö.
Nemen seriöst, nu ska jag läsa bloggar så forever alone som jag äräärärär
 

We're gonna light up the darkest night

Vanlig Torsdag idag, har gått ovanligt segt. Har bara 4 lektioner på torsdagar, har just nu svensk/engelska, sen har vi amtte och sen slutar vi, såååååå satans skönt, är något less skolan!
Vet inte vad jag ska göra  efter skolan, men har iaf träning där vid 6 så ja, men vi hörs!
.
 

You give me feelings that I adore

Hade ju somsagt match klockan 6, vi vann med 3-0.
For hem ochs en dess har jag inte gjort något speciellt, har duschat och sånt och nu snackar jag skype med Arvid vilket jag har gjort ett tag, men ska snart gå ner och tabort sminket osv och sen lägga mig så vi hrs mer imorgon!
.
9C♥

I fill it up and love it, and then I watch it explode

Var somsagt i stallet med alva igår, kom hem där vid 9 och efter det minns jag inte vad jag gjorde.
Vanlig onsdag idag, slutade vid halv 4, drog hem och sen dess har jag typ inte gjort något, nött songpop, haha det är ju bara för roligt. Har iaf just ätit och bytt om, om 20 minuter har vi samling, vi ska spela hemmamatch mot öjebyn klockan 6, får ju se hur de går, pusshej!
.
'
nybilden

In Jamaica

Minns inte vad jag gjorde igår.
Vanlig måndag idag, slutade vid halv 4 efter ett jobbigt gympapass, For hem till mig med Alva, vi käkade snabbt och sen tog vi bussen hit till henne, vi käkade donkenkäk och snart ska jag följa med Alva till stallet, så vi hörs senare, Puss!
.


ny

då har man rosa hår, brb ta mitt liv

Fuck life, ska ta mitt liv, har rosa fläckigt hår typ.. fyfan
ååååååååh
hejdåååå
haha orka..

Kärlek är inte att hitta någon att leva med, utan kärlek är att hitta någon man inte kan leva utan

Slutade vid halv 3 idag, for hem med Vickan, var med hon, Louise och Amanda, Sen vid 5 for Viktoria hem. Jag böt om och sånt där och sen for jag, Lena, Amanda, Louise till stallet där Viktoria också var. Fick rida Zara och det gick ganska bra, det var så jävla roligt idag, asså seriöst finns tpy inge bättre än att få vara med hästar!
Kom hem nyss och nu sitter jag nere i köket med Amanda och Louise, ska snart göra en frågestuuuuuuund så ni vet, Puss!
.

NO

Sitter just nu på Non med Elin och Tina, men ska forstätta jobba nu, vi hörs senare idag, Puss!
.

cut out all the ropes and let me fall

Sitter fortfarande vid datan, har väl inte gjort något speciellt, snackat skype  vilket jag fortfarande gör, men ska gå och lägga mig snart, tagga skolan imorgon då, fast neeee.
Men v hörs imorgon, Puss!
.

ny profilbild haha
 
 

What am I gonna say when you make me feel this way?

Spelade match tidigare idag somsagt, efter det duschade jag och fixade mej och sen vid halv 5 for jag, Klara och Louise till ip och kollade 96ornas match, dom vann med 5-1!
Kom hem vid 6 tiden, käkade middag och sen resten av kvällen har jag vart med Amanda och Louise, vi sitter nere och chillar, ska försöka lägga mig relativt tidigt men vi får ju se hur det går..
Men nu ska jag läsa bloggar, ni får två bilder från dagen, Puss!
.


 

come on skinny love just last the year

Tina sov ju somsagt här inatt. Vi vaknade klockan 9, fixade oss, åt frukost, böt om osv och sen klockan 10 for vi till bergnäset. Vi spelade match mot BAIK och resultatet blev 3-3. For hem efter 12 och sen dess har jag inte gjort något, ska duscha snart och sen kanske jag drar till Jennifer, får se. Men nu ska jag läsa bloggar, vi hörs!
.

gangnam style

For till Tina igår vid 9 tiden. Vi chillade på som vanligt, snackade om en massa, såg filmer fast jag somnade dock jävligt tidigt för var så jävla trött fast sen blev jag väckt och då gick vi upp och la oss, klockan kanske var vid 1/2 när vi somnade.
Vi vaknade vid 12, låg i sängen jävligt länge och sen vid 4 började fixa oss osv. Sen vid 5 for vi hem till mig, käkade middag och fixade oss ochs en vid halv 7 skjutsade mamma oss till frans. Vi var med Frans, Sebbe och Wille, vi chillade på, snackade om en massa, gick runt, åkte lite moppe haha, såg på värsta skräckfilmen osv. Sen tog vi bussen hem vid 11, fyfan vill höll ju på att dö.. 
Kom hem vid halv 12 och sen dess har vi inte gjort så mycket, blir att Tina sover här. 
Vi har käkat för en stund sen och nu ligger vi bara nere vid datan, ska läsa lite bloggar och får se vad vi gör sen!
Pusshej
.


två bilder från dagen!

 

tråkigt

1. Har du ett par rosa string? yes
2. Vem var den senaste du pussade? -
3. Vad har du för bhstorlek ? 75b typ
4. Trivs du med det? spela rolllll
5. Hur många killars telefonummer har du inlagt i din mobil? orkar inte räkna
6. Gillar du nån nu? -
7. Vad gjorde du inatt? sov
8. Och i förrgår natt? sov
9. Vad gör du innan du ska sova? smsar smsar smsar osv
10. Kan du prata med dina föräldrar om allt? ja typ
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? haha ja
12. Har du varit gravid? Jo, är i 7 månaden nu, men neee
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? är singel såååå
14. Choklad eller glass? Chokladglass :p
15. Push-up eller T-shirtbh? alla bhar är väl push-up nu förtiden så antar det
16. String eller hipsters? string
17. klackskor eller sneakers? - sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? jeans

Tio fakta

1. Hemstad/ort? luleå
2. Äkta håfärg? - råttfärgat, uuuusch
3. Nuvarande hårfärg? - mörkblont/ljusbrunt, jagvetinte vad jag ska kalla de
4. Frisyr - jadu, ganska kort
5. Ögonfärg - grön/blåa
6. Skostorlek - 37
7. Humör - trött
9. Civilstatus - singel 
10. Vänster eller högerhänt - höger 

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - ja
2. Tror du på kärlek? - ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - tror de..
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - hoppas inte det..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - ingen aning
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej verkligen inte

Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - kärlek
2. cider eller öl? - cider
3. Dag eller natt? - Natt
4. One night stand eller förhållande? - haha,förhållande 
5. Tv eller internet? - internet
6. Pepsi eller cola? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - beror på
8. Färgfoto eller svartvita? - färgfoto 
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - inget av det


Tio Har du nånsin

1. Har du nånsin blivigt upptäckt när du smitit ut? - nej
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. Har du hoppat bungy jump? - nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - ingen ''riktig'' olycka 
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - vetinte, kanskeeee
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - men nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Ja
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - alltför många gånger 

Tio Känslor


1. Saknar du någon just nu? - 
2. Är du glad? - bland annat..
3. Är du fundersam? - jävligt fundersam
4. Är du uttråkad? - yes, ska snart till min finaaaaa
5. Är du tysk? - nej
6. Är du japansk? nej
7. Är du italienare? inte de
8. Är du fransk? nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ja
10. Gillar du någon just nu? - 

Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? -  18.14
2. Namn? - Emma Olsson
3. Vart bor du? - luleå
4. Hur många barn vill du ha? - kanske 2
5. Vill du gifta dig? - inte nu iaf
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär
7. Har du ätit sushi? - jo, fyochfan
8. Favoritglass? - B&J 
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - vetinte
10. Humör? - olika

Fyra Grejjor

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej
2. Har du en hund? - yes
3. Sover du helst själv eller med någon? - med någon
4. Tror du på spöken? - inte spöken precis

Skulle du 

1. Skulle du vilja vara längre? - ja
2. Skulle du vilja väga mer? - nej
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nej

Kan du

1. Kan du röra på öronen? - nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen ? - ja
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nej verkligen inte

all around the world

Vanlig skoldag idag, slutade vid 1, drog hem och sen dess har jag inte gjort något speciellt, suttit vid datan, dunkat musik och sånt där, ska snart äta och sen efter det ska jag mest troligt till Tina och kanske sova där vi får seeee, vi hörs!
.
där ser ni hur mitt håååååår blev

ingen internetspärr

YES, äntligen har pappa tagit bort internetspärren, fan vad niiiiice!

Skinny love

For på träning vid 6, tränade till halv 8 och sen for jag hem, sen dess har jag lyft en massa grejer och möbler och nu sitter jag, Louise och Amanda i köket och gör ingenting, men ska gå och duscha, vi hörs imorgon!
.

träning

Färgade ju somsagt mitt hår igår, det blev väl ganska bra, ser lite grått ut i vissa ljus men skitsamma, måste bara vänja mig vid den här färgen. 
Idag slutade vi klockan halv 2, stannade med Alva på hennes lektion och sen for vi hem hit, chillade och sen drog vi till hööks och hon köpte ridchaps, kom hem för kanske en timme sen, har just bytt om och ska snart fara med Louise och Tina på träning, men vi hörs senare, Puss!
.
 

vart jag än går

Slutade klockan halv 4, gick sen hem i spöregnet.. kul. När jag kom hem skruvade jag upp min garderob, fixade lite i mitt rum, och sen vid 7 for jag, Amanda, Louise och Lena till storheden, köpte hårfärg och amanda stoppade nyss in hårfärgen i mitt hår, får se vad det blir för fääääärg, spännande. Men ska va social med dom nu, vi hörs imorgon!
Puss
.


we gonna fight through this

Sov ju hos Tina inatt, vi vaknade vid halv sju, fixade oss och drog till skolan. Har väl inte hänt något speciellt på skolan , har iaf just nu svensk/engelska och sen har vi elevensval och sen slutar vi. Men ska fortsätta skriva på min novell så vi hörs sen!
.


vissa är bara för braaaaa

Bostaden

Sitter med Tina hos henne, vi har bara chillat på, lyssnat musik och pluggat i nästan 4 timmar med bostaden, det är så himla mycket saker vi måste göra, ojojoj. Blir att jag sover här inatt och vi ska snart gå och lägga oss eftersom vi har skola imorgon, men vi hörs imorgon, puss på er!
.

right here

Slutade vid halv 4, for hem snabbt och sen drog vi hit till Tina, vi har typ chillat, lyssnat på musik, ätit, kört segway osvosv, ska hem senare men ahhhhh, nu ska jag snacka skype, vi hörs!
.

lektion

Har matte nu, slutar ganska sent idag och då ska jag typ till tina så får se vad vi hittar på, blir säkert kul. Men nu får ni en bild från nyssssss, puss!
.

miss you more than words can explain

For till ridningen klockan 6, amanda och fanny följde med. Fick rida Indi och det gick väl sådär, sen stannade vi ett bra tag och gosade med dom små söta kattungarna. Sen vid halv 9 drog vi hem. kom hem för kanske 40 minuter sen och ska snart duscha  och sen försöka lägga mig tidigt, men vi hörs, Puss!
.
det är så himla komplicerat

välkommen till mina områden

Slutade vid halv 3, kom hem vid 3. 
Sen dess har jag inte gjort något, ätit och bara lyssnat på musik och kollat en massa bloggar och sånt där.
Viktoria kommer snart och vi får se vad vi hittar på, klockan 7 har vi iaf ridning. Men nu ska jag fortsätta dunka musik så vi hörs!
Hejdå
.

brist på liv

1. Pratar du fortf. med personen du kysste senast? Ja
2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja
3. Har du gråtit över en kille/tjej? Ja
4. Har du fått någon komplimang idag? Minns inte
5. Bor din mamma och pappa tillsammans? Ja
6. Är du polare med grannarna? Nej
7. Hur många förhållanden har du haft? Inget riktigt seriöst iaf
8. Gillar du någon just nu?  -
9. Senaste piercingen? Örat
10. Vart åkte du sist du reste? Ungern
11. Gay? Nej
12. Har du däckat/spytt för du druckit? Nej
13. Vad har du för telefon? Samsung galaxy s2, fast den är på lagning nu
14. Har du täckt någons hus med toapapper? hahhahahah nej
15. Vad heter din 20 kontakt i din mobil? Orkar inte kolla
16. Har du varit på stranden? nae, aldrig. Haha självklart
17. Vad är du mest rädd för? Att det ska hända mina nära nånting
18. Vem träffar du mest av dina kompisar? Tina typ
19. Hur många sms har du i din inkorg? orka kolla
20. Har du varit på ett party? everyday
21. Vilket är ditt favoritdjur? katt, hund, häst
22. Vilken är din favoritfärg? turkos, lila
23. Har du varit utomlands? ja
24. Har du sett din bästa vän naken? Hahaha
25. Vem ringde dig senast? Amanda
26. När gick du och la dig igår kväll? gick och la mig före 11 :o
27. Var är dina syskon just nu? Jennifer är i göteborg och louise är uppe tror jag
28. Vem var den senaste du kysste? - 
29. Vilken tid gick du upp imorse? 7
30. Vad ska du göra imorgon? skolan, sen vet jag inte
31. Vad står det i fjärde smset i din inkorg? orkar inte kolla
32. Vad står det i ditt nyaste sms? för personliiiiigt
33. Vad har du för kläder på dig just nu? dr denim, hoodie, underkläder osv
34. Vad har du för färg på ditt hår? nån slags blond typ
35. Vad gjorde du igår? Var i kalix och haparande, spelade 2 matcher, var på ikea med laget osvosv
36. Vad är det första du gör på morgonen? önskar att jag fick sova längre
37. Vad ska du göra efter det här? ingen aning, chilla
38. Tänker du på någon viss person just nu? ja, de gör man ju typ alltid, eller iaf jag :p
39. Vad är klockan just nu? 16.08
40. Katter eller hundar? bådeoch
41. Har du varit kär i en lärare? inte de
42. Vad har du gjort i sommar? spelat fotboll, vart på konfaläger, vart med mina fina vänner, vart utomland och en massa annat
43. Vad önskar du dig i julklapp? pengar
44. Sommar eller vinter? Sommar, fast man gör med på vintern tpy, eller jag vetinte
45. Bästa låten? finns ju många ju, men kartellen-mina områden lyssnar jag mycket på nu
46. Bada eller sola? sola
47. Är du kompis med någon nu som du varit tillsammans med? ja
48. Sminkar du dig? Ja
49. Vill du dö? Nej
50. Vem kramade du senast? Tina skulle jag troooo

 

think about it

gick fan och la mig före 11 igår, det är fan jävligt ovanligt. 
vanlig skoldag idag, sitter just nu på svensk/engelskan och skriver på min novell, vi slutar efter den här lektionen och då ska jag vara med viktoria och sen senare ikväll ska vi på ridning. men ska fortsätta med min novell nu, vi hörs, Puss!
.
vill också vara sådär fin

höst

minns inte vad jag gjorde igår men somnade iaf där vid 1/2 kanske. Vaknade idag vid halv 7, böt om och packade allting och sen halv 8 for vi till gammelgården/kalix och spelade match mot piteå, vi vann med 3-1. 
Sen for typ alla i laget till ikea, gick runt på en massa affärer, for och åt på max osv, sen klockan 5 hade vi match mot gammelgården, vi förlorade med 4-0, men dommaren sög, den dömde bara åt dom.. fan lessss men jag tyckte vi spelade ganska bra ändå. Sen vid 8 kom vi hem, har vart borta i princip hela dagen, det har varit jävligt kul, speciellt med det bästa laget ;)
Nu sitter jag nere i köket, ska käka, duscha osv och sen går jag och lägger mig.
Men vi hörs imorgon, Puss
.
söta

hulken

Sitter just nu nere i köket och gör inget speciellt, har typ inte gjort något speciellt idag, rensat en massa saker, målat klart mitt rum osv, men vi hörs sen!
Puss

mina områden

Somnade rätt så tidigt igår, vid 1 kanske. 
Vaknade idag vid 9/10, låg i sängen jävligt länge och försökte somna om men det gick inte så gick upp där vid halv 11. Sen dess har jag rensat i mitt rum och fixat en massa vilket jag ska göra typ hela dagen, har målat klart det sista på mitt rum också. Skulle egentligen vara med Robin men det blir inte för jag har så mycket jag måste göra. Men ska fortsätta med rensningen osv så vi hörs senare!
Puss
.