Emma Olsson

Ord kan inte beskriva min kärlek till dig

 
Att jag fick möjligheten att träffa någon som du är helt ofattbart. Jag älskar dig ♥
 

SÖNDAG 22/12

Bilder från de senaste dagarna

Sista veckan i skolan bjöds det på mycket fika och i torsdags så åt jag och några tjejer från klassen lunch på stadshotellet innan vi sedan hade våran sista lektion innan jullovet, vi kände att vi förtjänade en dyr lunch nu när vi klarat en termin av Natur!
Sedan har jag bara tagit det lugnt de första lovdagarna. Myst på med Arvid och julbakat bland annat knäck och pepparkakor. 
Idag vaknade vi väldigt tidigt, tog på oss våra skidkläder och for till Kåbdalis, jag, mamma, Louise och pappa.
Var lite kallt men annars gick det bra, invigde förövrigt min nya jacka, täckbyxor och slalompjäxor vilket gjorde ont i början, men det gör det ju alltid med nya pjäxor. For hem därifrån vid två, svängde förbi på måttsund där jag och Louise fick oss ett par nya skidor, tack pappa♥
Sedan jag kom hem därifrån har jag käkat, tagit ett mysigt bad och inväntat Arvid som kom för några timmar sen, Vi har bakat och nu ska vi väll kolla film och mysa på. Snart är det jul, så himla mysigt! 
  
 
 
 
 

ONSDAG 12/12

 
 
 
Spenderade hela helgen med Arvid efter tre veckor ifrån varandra, vi sov här i lördags och hos honom i söndags. Var ju ledig i måndags vilket jag tror de flesta var och det var så himla skönt.
Hade nationella igår från klockan åtta till ett. Skulle egentligen ha haft lektioner efter det och slutat fem men vi fick istället sluta efter nationella, vid ett. 
Idag fick vi veta några provresultat som gick helt okej för mig, slutade klockan tre och tog då bussen hem. Väl hemma pluggade jag spanska eftersom jag har spanskaprov imorgon och käkade kebabrulle till middag. Har just duschat och ska försöka sova nu, har sovmorgon och endast två lektioner imorgon, åh älskar torsdagar.

LÖRDAG 7/12

♥Världens bästa systrar♥
Vaknade rätt tidigt idag. Har storstädat mitt rum och hjälpt mamma att göra knäck. For till Kallax med Malin och hämtade Arvid, så skönt att han äntligen har kommit hem. Fick skjuts hem och har sedan dess bara ätit och suttit vid datorn. Arvid kommer när som helst så blir väl att mysa på. Får även spendera natten med honom också, så det blir bra. Ha en bra lördag, puss.
 
 
 
 
 
 

FREDAG 6/12

Hittade världens finaste underkläder idag ↑
Skoldagen började lugnt, kollade film på Engelskan och sen hade vi fysik och matte innan kemiprovet. Vet inte vad jag ska säga om provet, vi hade alldeles för lite tid, men tror ändå att jag klarade det. Slutade nångång vid halv tre, gick in till stan med Towa och Louise och mötte pappa där. Fixade lite grejer och sen fick jag och Louise skjuts till mammas jobb, var tänkt att vi skulle gymma och sola men han bara med solningen. For sen förbi Lindex påväg hem, där jag hittade underkläder och lite annat. Var tänkt att vi skulle ut och äta ikväll och fira Merita som fyllde 16 år i tisdags, Grattis i efterskott gumman♥, men eftersom vi kom hem så sent så hann vi inte :(  
Har istället kollat Idol och varit sur, stådat mitt rum lite och tagit ett mysigt bad. Ska fortsätta med städningen och sedan gå och lägga mig i längtan efter att få träffa Arvid imorgon, Åh vad jag har saknat honom.
 
 
 
 

TORSDAG 5/12

Pluggdag 2
Började dagen med att försova mig, drog sedan till skolan och hade endast två lektioner. Tog sedan bussen hem och sen dess har jag pluggat Kemi till och från, ätit middag osv. Ska gå och lägga mig nu, inte alls taggad för kemiprovet imorgon.. Det får gå som det går, Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 

PLUGGPLUGGPLUGG

Det här är ungefär vad min dag bestått av. Kemiplugg ↑
Efter vi slutat for jag och Louise med pappa till Stadium, köpte lite nya grejer och sen dess har jag bara pluggat. Snackar just nu skype och har nyligen duschat, ska kolla igenom Kemin lite innan jag går och lägger mig och ska trots att vi har sovmorgon imorgon vakna vanlig tid för att hinna gymma innan skolan. Vi hörs, puss.
 
 
 

Tisdag 3/12

Förra nyår
 
Hade bara två lektioner idag, Matematik och samhällskunskap. Slutade strax efter elva och tog sedan bussen till storheden med Viktoria. Handlade lite gott och käkade sedan på max. Tog sen bussen hem och efter ett tag kom Viktoria och Fanny hit. Vi skulle plugga men det gick inte så bra. Efter de dragit hem somnade jag och vaknade nyss, har just ätit och ska plugga lite på Kemin nu, vi hörs!

VÄRLDENS BÄSTA

 
Idag är det sjutton dagar sen du for, saknar dig så otroligt mycket♥ 
 
 
 
 

MÅNDAG 2/12

 
Att det redan är December är ju ofattbart
 
Har inte bloggat på ett tag, förutom inlägget tillägnat till Paul Walker, så himla tragiskt♥
Har väldigt mycket i skolan just nu, gjort bort ett fysikprov och nu måste jag ladda om till Kemiprovet som vi har på fredag och efter det till Mattenationella. Blir aldrig att jag orkar blogga efter skolan eftersom jag alltid är så himla trött, så tänkte att jag kunde passa på nu.
Slutade klockan halv fyra idag, for hem och sedan till stallet. Red Indi och vi hoppade. Har sen dess inte gjort något speciellt, ätit middag och snackar just nu skype. Ska snart ta ett bad och sen gå och lägga mig. Vi hörs!
 
 

♥ R.I.P Paul Walker ♥