Emma Olsson

Lördag 29 Juni

 
Alva kom hit igår på kvällen och lite senare kom även Arvid hit. Vi tre plus Louise kollade film och käkade chips och dipp, snackade, var ute på altanen osv. Alla sov här och vi somnade rätt så sent.
Vaknade vid 12. Åt frukost och allt sånt där. Vid 1 for Arvid hem och sen var jag med Alva och Louise. Vi hjälpte till att fixa ute och sen vid 4 for Alva hem. Jag duschade och fixade mig och sen kom Jennifer, Daniel och Daniels föräldrar hit. Vi har käkat middag med dom och nu ligger både jag och Louise i vardagsrummet och gör ingenting, alla är så tråkiga, ingen vill ju hitta på något. Det är sista natten vi kan sova ut, för vet ni vad, på måndag börjar vi sommarjobba, wihoooo vad kul. Men nu ska jag kolla lite bloggar, hörs senare. Puss
 

Surprise

Dig tycker jag om, väldigt mycket
 
Arvid kom hit vid 8. Lite senare kom Jennifer min äldsta syster och hennes kille hit som en överraskning, har inte träffat dom sen Jul. Dom har nämligen bilat enda från göteborg för att överraska oss och vara här i en vecka, så himla kul. Så vi var sociala med dom och sen vid halv 11 for Arvid hem. Ligger just nu nere med louise och Jennifer. Ska tvätta bort sminket snart och sen lägga mig. Ska försöka kliva upp tidigare än vanligt imorgon och fara och gymma med Ellen, och den här gången ska jag inte försova mig. Sen efter det ska jag sova hos någon, vet dock inte vem ännu. Mamma och pappa ska tydligen bort så då måste vi sova någonstans. 
Vi hörs imorgon, Puss!

27 Juni

 
Tog bussen in till stan med Arvid klockan 9. Vi kollade Scary Movie 5 och sen efter den kom hans mamma och hämtade oss. Vi blev avsläppta hos mig där vi förövrigt sov sen. Vi satt ute bland myggen, hade det mysigt och bara tog det lugnt. Minns inte riktigt när vi somnade men inte så jättesent.
Vaknade idag vid halv 12. Viktoria kom sen hit och Arvid for hem just innan 1. Sen har jag varit med Louise och Viktoria tills nyss då dom drog någonstans. Vi har mest kollat videos och sånt där. Ska äta middag snart och sen kanske vara med Arvid, det blir nog bra. Puss

26 Juni

 
 Gammal bild
 
 
Arvid kom hit igår vid klockan 7. Vi var ett tag med Viktoria och Louise. Louise for till amanda och någon timme senare vid 1 for Viktoria hem. Vi gjorde popcorn och satt uppe i mitt rum och tog det lugnt. Gick sen ner och la oss och somnade väl där nångång vid 3 kanske. 
Vaknade idag klockan 12. Käkade frukost och sådant och sen for han hem. 
Har just renbäddat min och louises säng och ska gå upp i mitt rum och städa. Ska sen ta en dusch och senare efter middagen kommer Arvid hit. Vi ska på bio och sen sover vi hos någon av oss.
Vi firar förövrigt 8 månader tillsammans idag, har aldrig varit såhär lycklig som jag är med honom, han är bäst♥
Skriver senare, puss!

Counting stars

ett tag sen
 
Ställde klockan på 10 imorse eftersom jag och Louise hade planerat att fara till gymmet tidigt men det gick inte så bra. Blev väckt istället vid 12 tiden av att Viktoria kom. Var nyss ute på altanen med dom men nu sitter jag i mitt rum. Ska vara med Arvid senare och sen mest troligt fara och gymma. Vill ut och sola men orkar inte eftersom jag hatar min kropp, blä. Ska iallafall gå ner nu, kanske sminka mig osv, får se. Vi hörs

We got the power

Någon vecka sen (Johns bild)
 
Hinner inte blogga något mer eftersom jag har internetspärr på klockan 12 på vardagarna, jättekul jag vet.
Så tänkte bara skriva ett sista inlägg för idag, ska duscha och sen gå och lägga mig, ni får ha det bra!
Nattinatti ♥
 

Wake me up when it's all over

Dålig bild, men ska ut och fota imorgon så ni får se min nya hårfärg bättre
 
For till gymmet, tränade i 2 timmar och tog sen bussen hem. När jag kom hem hade pappa fixat min kära mobil som jag varit utan ett tag så nu kommer det komma mer bilder på bloggen, wiho äntligen!
Blir iallafall inte att Arvid sover här,  fuckoff.
Så får se vad jag hittar på, kommer nog gå och lägga mig tidigt, eller iallafall försöka. Ska kolla lite bloggar och sådant, skriver senare. Puss

24 Juni

 
Har inte bloggat på ett tag som ni kanske vet. Men fick blogglust nu helt plötsligt. 
Vad har jag gjort dom senaste dagarna?  
Har firat midsommar med Familjen och några bekanta. Har vart med Ellen på tivolit vid Coop Arena.
Har även hunnit vara med Arvid som kom hem igår. Sov hos han inatt och vi gjorde inte så mycket, hade ScaryMovie-Marathon som dessvärre inte gick så bra, såg 2 av 4 filmer. Somnade där nångång ganska sent och vaknade vid 12 tiden imorse. Var hos Arvid till klockan 3 då jag gick hem. Var med Amanda och Louise ett tag och sen for Amanda hem. Ska till gymmet med Viktoria och Louise, bussen vi väntade på kom aldrig så måste vänta i en timme tills nästa buss går, LLTs nya busstider suger. Så nu ska jag fördröja tiden med att läsa lite bloggar osv och sen far jag till gymmet som sagt, blir även att Arvid sover här inatt, det blir bra. Puss

-

Tar nu en paus från bloggandet. Får se hur länge den pausen varar. Skriver när jag känner för det igen, Puss.

20 Juni

allt var så himla lätt när man var liten
 
Somnade rätt sent igår. 
Minns inte när vi vaknade, vi har iallafall bara tagit det lugnt. Var med Viktoria ett tag och sen vid klockan 3 for Arvid hem eftersom han ska till deras stuga över helgen. Han kom just hem och så ska han fara igen, askul.
Har inga som helst planer inför midsommar, kommer väl inte göra något speciellt. Mitt liv är så ointressant så vet inte om jag orkar ha kvar min blogg nåmer, bloggar bara för att jag känner ett måste, inte för att jag vill.
Har inte heller några nya bilder att lägga ut eftersom jag inte har min mobil, så ja vi får se.
Blir väl att kolla några filmer eller något ikväll, vi hörs!

Nothing like us

weheartit
 
Arvid kom hit vid 1. Vi gjorde inget speciellt, käkade vindruvor och fondue med Louise. Han drog hem vid middagen och jag käkade även då också. Han kom tillbaka halv 8 och sen dess har vi bara chillat på med Louise. For till storheden och köpte onyttigt och har käkat det framför en film. Nu sitter vi alla tre i mitt rum. Vet inte vad vi ska göra, får se. Internet dör snart så hinner inte blogga något mer idag, Puss. 

19 Juni

 
Vaknade för en timme sen. Har just sminkat mig och sitter uppe i mitt rum som just nu är nystädat. 
När som helst kommer Arvid hit, får se vad vi hittar på. Skriver mer senare!

Wake me up

gammal om något
 
For på ett zumbapass klockan halv 7. Efter det stannade vi och gymmade till klockan 9. 
Har just duschat och ska snart börja lägga mig eftersom jag ska upp klockan 9 imorgon. Längtar så mycket till imorgon, får träffa min fina vilket jag inte gjort på en vecka, åååååh. 
Ska kolla lite bloggar och twitter och sen lägga mig. Då vet ni, Puss.

18 Juni

 
Lånade bilden från Viktoria
 
For till stallet igår vid klockan 6. Red Zara och det gick ganska bra, men det var jävulskt varmt dock.
Kom hem innan 9. Duschade snabbt och tog på mig min ziperall. Gick sen till storheden med Fanny och Viktoria. Vi köpte vindruvor och choklad. Fanny for hem och jag och Viktoria for hem till mig och såg film och åt chokladfondue. Sen vid 2 for Viktoria hem. Jag, Louise och Amanda satt uppe till 3 och sen gick jag och la mig. 
Vaknade för 2 timmar sen. Håller på att städa mitt rum och senare blir det att fara och gymma och efter det ett Zumbapass med Viktoria och Louise, det blir bra det. Vi hörs!

Written in the stars

♥♥♥
 
Vaknade för någon timme sen. Har just sminkat mig och sitter nere i köket. Har inte varit utanför huset idag eftersom det är så himla dåligt väder. Ska iallafall fara till stallet senare idag och sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske är med någon, får se. Vi hörs!

Motherboard

saknar min klass redan, ni är bäst
 
Minns inte när vi somnade igår. Såg iallafall en jättebra film innan vi somnade.
Vaknade idag vid 11 tiden. Sminkade mig och sen kom mamma och Louise och hämtade mig. Vi for till stan och kollade lite, köpte en present till pappa som fyller år imorgon och sen for vi på storheden och köpte hårfärg. For sen hem där morfar och farmor var. Vi firade nämligen pappa idag eftersom dom flesta jobbar imorgon.
Grattis världens bästa pappa ♥
Sen for alla hem där vid 7 och mamma färgade mitt hår. Sen var det meningen att jag och Louise skulle fara till stan och gymma men den tidigaste bussen gick inte förrän om 50 minuter så då orkade vi inte eftersom det blev så sent. Så har suttit hemma istället. Har snackat med Arvid väldigt länge och kollat runt på datorn. Ni får se en bild på mitt hår på onsdag, vill inte lägga ut någon nu för Arvid får inte se förrän han kommer hem, haha. Ska iallafall gå ner och kolla film med mamsen, papsen och Louise, och efter det ringa min bubbe innan jag går till sängs, Godnatt!

Alcazar


 
Igår (fredag): Skulle vakna vid 9 men försov mig till klockan 11. For till stan och mötte upp Viktoria. Vi for och gymmade i ungefär 2 timmar och sen tog hon bussen hem och jag mötte Angelica på stan. Köpte ett par jeans, ett par tights och ett linne. For hem där vid middagstid, käkade och blev sen hämtad av Angelica, hennes mamma och hennes syster. Vi for till storheden och handlade och sen till henne. Vi kollade sedan film och somnade där vid 1 någon gång. 
 
Idag (Lördag): Vi vaknade vid 11. Åt frukost och allt sånt där och for sen till hennes mormor en snabbis och sen for vi till stan. Köpte en sak till min bebi och kollade sen prideparaden, jättekul att så många är med. Efter den gick vi till Stadsparken och kollade när Alcazar uppträdde och sen for vi hem till henne igen. Käkade tacos och tog sen moppen till storheden, köpte gotta och sen tillbaka hit. Blir att jag sover här en natt till och vi ska just sätta på en film. Men ni får ha det bra, Puss.

Gymkort

 
 
 
 
For till stan med Louise. Köpte gymkort, ett nagellack och en ögonbrynspenna. Gick runt på en massa affärer, käkade på max för sista gången på länge och for hem där vid 6. Sen dess har jag inte gjort något speciellt. Kollat efter träningsskor på nätet och klagat över mitt allt för fula hår som jag förövrigt kanske ska färga imorgon. Har även målat mina naglar, vilket gick lite mindre bra, så sitter här med ena handen målad och den andra omålad. Den här dagen har gått lite mindre bra, allt går fel och jag saknar min babe alltför mycket. Ska ringa han om ett tag och sen gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp klockan 9 imorgon och inviga mitt gymkort, wihoooo. 
Vi hörs imorgon!

Stan

 
 
Igår gjorde jag inget speciellt, var mest bara hemma och städade osv. Sen på kvällen kom Viktoria hit.
Vi gjorde fruktsallad med chokladfondue, kollade även film till det och vid halv 2 for hon hem. 
 
Vaknade för inte så längesen. Var egentligen tänkt att jag och Louise skulle vakna klockan 10 och fara till stan och köpa gymkort och sedan gymma men den idén gick inte så bra. Men nu ska vi iallafall till stan. Hörs sen!

Det du och jag har, det har ingen annan.

Min blogg är så tråkig, skriver bara om min vardag. Hade velat skriva om något speciellt, något roligt men vet inte riktigt vad. Ni skulle ju gärna kunna hjälpa mig med det! Skriv på blogresponse eller en kommentar här på bloggen om det är något ni tycker jag borde förbättra på.
 
Alla mina bilder och filmer på min kamera från Justins konsert är borta..
 

Fizzy

Från balen och skolavslutningen
 
 
Söndag: Arvid kom hit senare på kvällen och vi myste på, såg film tror jag, minns inte riktigt. Han sov även här.
 
Måndag: Vi vaknade rätt så sent. Han for hem vid 2 och sen till klockan 6 gjorde jag inget speciellt. Amanda kom hit innan ridningen och så for jag, mamma, Louise, Viktoria och Amanda till stallet. Red Zara och vi hoppade. Dom hade också jättesöta och småa kattungar där som vi myste med. Kom hem just innan 9. Duschade och sen kom Arvid hit och hämtade mig och så for vi till han. Vi kollade film, käkade godis och myste på. Minns inte riktigt när vi somnade men kanske vid 3.
 
Idag: Vi vaknade vid 12. Åt frukost och sådant och sen började jag gå hem, men när jag var halvvägs så kom Arvid och skjutsade hem mig. Åt middag och sen städade jag en del av mitt rum och efter det kom Arvid hit vid 9. Vi kollade tv, myste osv. Han for nyss hem och imorgon tidigt far han till sin pappa i stockholm, kommer sakna honom♥
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen kolla serier. Ha det bra!

When I'm gone

 
Arvid kom hit vid 3. Vi gjorde inget speciellt. Vid 5 tiden for han hem och då åt vi middag. Sen for Amanda och Lena hem och sen dess har jag inte gjort något. Ska gå och duscha, känner mig så äcklig. Sen senare kommer Arvid hit, det blir bra! 
 

9 Juni

 
Satt hemma själv igår till vid 2 tiden. Då kom Amanda och Louise hit. Sen senare kom Ante och Oskar hit. Vi dunkade musik, snackade, var ute och tog det lugnt, sen väldigt sent for dom hem. Somnade där kring halv 7 någon gång och vaknade nyss.
Har just sminkat mig och närsomhelst kommer Arvid hit. Får se vad vi hittar på, Vi hörs!

Long time ago

haha
 
Amanda och Louise drog ut där vid 11. Sen dess har jag inte gjort något speciellt. Arvid kom hit ett tag och var social men han drog hem sen så får inte sova med honom inatt, buhu. Sitter och snackar skype med han nu, ska snart börja tvätta bort sminket och sen gå lägga mig. Godnatt
 
 

8 Juni


En massa föräldrar kom hit igår efter att dom varit på stranden. Fulla människor är rätt roliga haha. Sen senare kom Arvid hit, vi var här ett tag och sen for vi till statoil och tankade och köpte BJ och sen åkte vi moppe hem till Arvid i regnet och åskan, snacka om läskigt det var. Väl framme böt vi kläder eftersom vi var sjöblöta. Sen myste vi på och sen lite senare somnade vi. 
Vi vaknade vid 12 idag. For hem hit och käkade examensfika och efter ett tag for Arvid hem. Sen har jag varit med Amanda och Louise resten av dagen. Vi var tidigare och käkade på Donken och nu sitter vi bara i vardagsrummet. Kanske blir att Arvid sover här inatt, så det blir säkert bra. Vi hörs!

7 Juni

 
For till storheden tidigare idag med Louise och mamma, fick med mig en mascara och ett nagellack. For sen till min kusin och firade att hon har tagit studenten och sen for vi hem igen. Vid 6 gick vi ner till storsand där resten av klassen var och allas föräldrar. Vi grillade osv, sen gick jag hem för jag orkade inte vara där, så sitter just nu hemma själv och vet inte vad jag ska göra, ska typ seriöst gå och lägga mig, vi får se, ha det bra!

SOMMARLOV

                                                         ♥

Vaknade halv 6 imorse, duschade, fixade mitt hår och sminkade mig. For sen till skolan klockan 8, där vi hade skolavslutning inne i aulan. Sen gick vi till klassrummen och fickk våra betyg, och sen for vi hem. Så trist att våran klass inte ens stannade för att ta bilder eller något sådant :(
Har iallafall varit hemma ett tag nu, fick pengar och ett thomasSabo-smycke av mamma och pappa. Ska städa klart mitt rum och sen hitta på något kul. Så himla skönt med sommarlov, åh vad allt känns bra.

Storsand

miss you darling ♥
 
Åt middag där vid 6. Arvid kom förbi en snabbis och sen vid 8/9 kom John hit. Jag, John och Louise gick till storheden och köpte chips, dricka,marshmallows och gick sen och grillade på storsand. Kom hem för en timme sen och nu snackar jag telefon med Arvid. Ska göra det ett litet tag och sen försöka sova eftersom jag ska upp klockan halv 6 imorgon. Men vi hörs!
Har aldrig nya bilder att lägga ut eftersom jag inte har min mobil :(
 

Sveriges Nationaldag 6 Juni

 
Gjorde inget speciellt igårkväll. Arvid kom hit efter 10. Vi tog det bara lugnt och somnade redan innan 1.
Vaknade idag vid 10, men vi segade till 12. Sen åt vi frukost och efter det satt vi ute på altanen, lyssnade på musik och hade det mysigt. Han drog hem halv 2 och sen dess har jag inte gjort någonting speciellt. Har varit ute med Sissy, pratat länge i telefonen, nästan somnat och snart ska jag gå och duscha. Och sen efter det ska vi väl äta oh sen måste jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon på skolavslutningen. Typiskt att alla andra skolor fick skolavslutning igår men inte vi. Men skriver senare, Puss!


Fixar

Har just fixat min blogg lite. Ska ut och fota någon dag och då kommer det en header. Ska även fixa lite med texterna osv men det orkar jag inte göra nu, så nu får den se ut som den gör.
 

Brännbollsturnering

 
Har haft brännsbollsturnering idag på skolan. För första och sista gången vann våran klass hela skiten. Så jävla bäst vi är! Slutade efter 12 någongång. Så sorgligt att det var våran sista skoldag någonsin med den här klassen..
Sen jag kom hem har jag inte gjort nånting, ska kanske ut och fota snart om jag orkar. Hörs!

4 Juni

♥♥♥
 
Måndag: Vaknade vanlig tid till skolan. Vi gjorde i princip ingenting, lämnade in våra datorer och sen fick vi sluta.
For hem, var med Arvid ett tag och senare började jag fixa mig inför balen som började klockan 6. Åkte dit med Tina och Louise. Det var verkligen jätte bra där, god mat, rolig dans och alla var verkligen så himla fina. Åh vad jag kommer sakna min klass, så himla mycket vi har gått igenom. Var där, fotade och hade roligt tills klockan 10 då alla for hem. Sen efter det gjorde jag inget speciellt, gick och la mig ganska tidigt.
(Ni kommer få ett inlägg senare med en massa bilder)
 
Idag: Vaknade halv 10. Snabbade mig till Leos Lekland med Tina och Louise. Vi va där med hela klassen och det var faktiskt väldigt kul. Vi lekte jaga, åt god lunch och tog det lugnt. Kom hem vid 12/1 och då var jag med Tina och Louise. Sen efter ett tag kom även Arvid hit. Vi myste på, han käkade här osv. Han for hem innan 9 nångång och sen dess har jag bara suttit vid datorn. Har kollat VD och ska nu gå upp och äta någonting. Ska försöka sova snart, godnatt!

Vad jag kommer sakna er, min kära klass

       
 
 
Alla år. Alla minnen tillsammans. Ni är bäst♥
 
 
 
 

Glitter



Åt middag vid 6 tiden. For sen med mamma och Louise till farmor en sväng och fikade och hämtade våra klänningar som hon har fixat lite. For sen hem och sen dess har jar inte gjort något speciellt, har testsminkat mig inför imorgon och kollat vilken frisyr jag ska ha. Ska systemåterställa min macbook snart och sen stoppa i den i kartongen vi fick den i, kommer sakna min macbook, fast har ju dock en ny bästis nu. 
Ska sen lägga mig i min nybäddade säng, så sköööönt. Godnatt!

Saknar den här hårfärgen


 

2 Juni

Gammal
 
Arvid kom hit igårkväll. Vi såg film och var även med Axel, Pontus, Felix, Amanda och Louise. Jag och Arvid gick ner och somnade med kläder och allting på, inte skönt. Vaknade där vid 6 och tvättade bort sminket osv. Sov sen till halv 11 då vi gick upp och käkade frukost och sen dess har vi inte gjort något speciellt. Amanda for hem för ett tag sen och Arvid for hem nyss. Har just duschat och nybäddat, ska städa mitt rum och sen fixa allt till imorgon, det blir bra det. For se om jag hinner träffa Arvid en snabbis sen också, men vi hörs senare!
 
 

Individual


Saknar konfan
 
Onsdag: Var på skolan, vi gjorde absolut ingenting, satt ute och solade iprincip hela tiden. Minns ärligt talat inte vad jag gjorde efter skolan , var säkert me Arvid.
 
Torsdag: Hade sovmorgon till halv 10, men jag och Louise försov oss så det blev ingen skola eftersom dom andra lektionerna var inställda. Efter skolan var jag med Arvid och Louise och vi for till storheden och köpte chips och annat tjockt. Arvid drog hem senare nångång och sen kom även Amanda och Fanny hit snabbt.
 
Fredag: Igår vaknade jag klockan 7, endast för att fara till stan med klassen och lyssna på någon tant från um som pratade i en kvart, värt ens. For hem och sov ett tag. Satt sen ute och solade jävligt länge, duschade och allt sånt där och sen senare kom Arvid hit och hämtade mig, vi for till statoil snabbt och sen till han. Jag sov även över där.
 
Idag: Vi vaknade rätt tidigt, sminkade mig osv och sen fick jag skjuts hem. Sen resten av dagen har jag varit med Amanda och Louise. Vi har solat, spelat fotboll och det vanliga. For även en snabbis på Lindex och köpte det sista till balen, så nu har jag allt, skönt. Nu sitter jag, Amanda och Louise i köket och gör ingenting, vi kanske ska hitta på något, får se. Vi hörs