Emma Olsson

BUDAPEST, UNGERN

 
Aldrig tagit mig tid till detta trots att det var väldigt länge sedan, men här har ni några få bilder.
Väldigt fin och mysig stad.
 
 
 
 

MÅNDAG 18/11

 
Budapest 2012
 
Började dagen som alla andra måndagar, först svenska och sedan samhälls. Hade sedan lång lunch och efter det körde vi ''fångarna på fortet'' på idrotten, var rätt kul ändå. Efter det hade vi fysiken, som alltid känns så himla lång, sen slutade vi  efter det, halv fyra. Tog bussen hem och hann inte mer än äta och byta om innan vi for till stallet. Fick rida Zara vilket var väldigt längesen. Kom hem vid klockan nio och har nyligen duschat, ska plugga lite samhälls innan jag går och lägger mig och även försöka hinna med att göra ett inlägg med bilder från när vi var i Ungern förra året, ha det bra, godnatt!

JULPYNT

Min nya julstjärna, så himla fin!
 
 Har just städat klart mitt rum och börjat pynta lite smått. Det är ca 5 veckor kvar till jul, gud vad tiden går snabbt. 
Nyduschad med nystädat rum går jag nu och lägger mig ensam utan världens bästa som just nu befinner sig i Thailand.. Vi hörs imorgon!
 

SÖNDAG 17/11

tre mobilbilder
 
Skolan rullar på, har haft ganska mycket på sistone vilket resulterar i nästan inge bloggande.
Har även spenderat mycket tid med Arvid nu innan han for till Thailand. Han ska vara borta i tre veckor så det blir ganska jobbigt. Har iallafall inte gjort något speciellt i helgen. Var med Desse och Johannes, vi var på gården och gjorde ett allt för fint mästerverk innan vi senare drog till donken. Köpte mat och kissade på oss av garv efter allt klagande. Tog sedan bussen hem.
Igår och idag har jag bara varit hemma, hade planer som inte blev av. Har städat mitt rum, ätit gomiddag och fixat lite med min blogg som förövrigt är långt ifrån klar. Ska äta middag och sedan fortsätta med rummet, kanske lägger upp bilder senare, vi hörs :)
 
 
 

LÖRDAG 16/11

Har inte bloggat på väldigt länge. Har varken tid eller ork. Har så himla mycket i skolan och hinner aldrig fixa till min blogg. Ska försöka göra det så snart som möjligt och då lovar jag att jag ska bli bättre med fler inlägg och bilder.
Ska sova nu, puss.