Emma Olsson

Baby I would

bra bild från igår
 
Igår tog jag det lugnt, kollade Vampire Diaries hela dagen osv. Sen vid 10 gick jag och Louise till Sandra där några andra redan var. Vi hade twilight-marathon och vid 1 gick vi hem. Somnade strax efter det.
 
Idag har jag gjort iprincip samma sak som igår, kollat en massa Vampire Diaries, är snart ikapp alla andra. 
Sen vid halv 6 for jag, Louise och pappa till storheden, handlade en massa gotta, köpte även ett par nya högtalare till min stationära och två böcker, så nu blir det att läsa för fullt, haha. Har nyss käkat maxmat, snacka om att jag kommer rulla till skolan efter lovet. Nu ska jag sätta igång ett Vampire Diaries avsnitt, vi hörs!
 

4 månader idag♥

 
Arvid och Amanda sov hos oss i söndags. Vi somnade rätt så sent. 
Vaknade upp dagen därpå vid 1. Käkade frukost och sånt där och chillade på tills vid 5 då Arvid drog hem. Jag, Louise och Amanda gjorde middag och sedan följde dom med mig och Viktoria till stallet. Fick rida Conrad för fjärde gången och det gick ganska så bra. Kom hem just innan 9. Duschade och sånt där och sen friterade jag, Amanda och Louise banan och åt glass till det. Sen såg vi på film osv. Somnade vid 2 kanske.
Vet inte när vi vaknade idag. Vi har iallafall bara kollat film och käkat glass, nyttiga osv. 
Amanda for hem nyss och vet inte vad jag ska hitta på. Ligger förövrigt och kollar Top Model Sverige i älsklingens mysiga tröja, han är borta tills på söndag, saknar han redan.
Vi firar även 4 månader idag, åh vad jag älskar dig Arvid♥

I can't tell you something that ain't real

 
Maja sov somsagt här inatt. Vi somnade rätt så tidigt.
Vaknade just efter 10, fixade oss och åt frukost och gick sedan ut och fotade, fick ingen bra bild på mig men det var rätt kul. Maja for hem just efter 2 och då började jag städa mitt rum, käkade middag där vid 6, och sen gjorde jag klart det sista så nu är det städat och fint. Amanda kom nyss hit, och ett tag efter kom Arvid. Blir att Arvid sover här inatt så det blir nice. Får se vad vi hittar på, just nu sitter vi bara i mitt rum och chillar, kanske drar ut eller något. Så himla skönt att veta att det inte är skola imorgon, vi hörs.

5-6

 
Kom hem från hockeyn vid 10. Luleå förlorade på straffar. Nu ligger jag och Maja i min säng vid varsin dator, vi ska väl snart gå ner och lägga oss, är så förbannat trött. Får se om jag hittar på något imorgon, annars blir det väl bara att kolla TVD, funkar ju det med. Ni får ha det bra!

You know you're right

 
Har inte bloggat på en vecka tror jag. Har inte haft någon lust alls, det är ju tillochmed sportlov nu också vilket betyder att jag inte kommer blogga nå mycket.
Orkar inte sitta och skriva om alla dagar. Har iallafall förövrigt tonat mitt hår rosa, Yolo liksom, nemen det sköljs ju ur snabbt så det är lugnt.
Var med Fanny och Louise igår, sen vid 10 gick vi och mötte john och sen följde dom mig en bit och sen kom Arvid och mötte mig.
Vi gick hem till han, mådde inte så bra, så vi chillade mest, kollade tv, myste på osv. 
Sov även där inatt.
Vi vaknade halv 10, jag gick och duschade, fixade mig och sånt där och sedan gick Arvid till sporthallen och jag till Maja. Var där snabbt och sen gick vi till sporthallen och kollade Arvids match, Gammelstad mot Notviken, Notviken vann med 6-5. Sen gick jag och Maja hit, nu gör vi inget speciellt, vi ska snart fara hem till mig och sen ikväll blir det hockey, Skellefteå - Luleå, det blir bra det. Sen sover även Maja hos mig mest troligt. 
Ska kolla lite bloggar nu, vi hörs!
 

För en minut sen var du min

 
Sov hos Tina inatt med Sandra, Jeanette och Louise. 
Vaknade där vid 11, fixade oss osv och sen drog jag och Louise hem. 
Vid 2 for vi till Amanda och grattade henne som fyllde 17 igår och sen for vi till farmor vid halv 4. Åt middag, och allt det där och var inte hemma föränn 8. Jag fixade mig snabbt och fick sedan skjuts till gården. Där var jag med Desse, Becka, Emilia, Arvid och alla dom dära. Sen klockan 11 stängde dom och då skulle jag egentligen sova hos Arvid men det blev inte av, bläbläless. 
Så nu sitter jag hemma, ska nog slå på TVD eller ringa någon rolig på skype, får se. Rolig Lördag. Amen jo.
 

alla ♥-dag

Love you

 
Stannade hemma från skolan idag, mådde så himla dåligt imorse. Hade feber, hosta och ont i halsen. 
Somnade om och vaknade vid 12, tog ett varmt bad och fixade mig lite och sen kom Arvid hit innan 3. Vi har bara myst på, käkat pizza, kollat hockey osv. Han drog hem vid halv 10 och sen dess har jag bara kollat TVD, min hosta tar död på mig men ska ändå gå till skolan imorgon tror jag. Sen på kvällen blir det tjejkväll med en massa fina, det blir bra det!
Ska vara social med världens finaste, hörs imorgon!

En helt ny värld

 
Har inte bloggat sen i söndags. Har inte orkat. 
Har inte hänt så mycket, var lite småsjuk igår efter skidor på idrotten och nu har det blivit värre. 
Låter som en man när jag pratar och snorar som aldrig förr,  riktigt kul. Har ätit 6 semlor dom tre senaste dagarna, rullar snart fram, fan. Idag fyller Arvid år och imorgon är det allahjärtans-dag som kommer spenderas med Arvid, det blir säkert jättebra, får hoppas på att jag är friskare. Ska försöka sova, är så himla trött, vi hörs!

Grattis på födelsedagen Arvid, jag älskar dig♥

Idag fyller min finaste byxmyndig, grattis älskling, du betyder allt för mig

Nothing like us

I fredags med Klara

Har inte bloggat något dom senaste dagarna. Har inte orkat eller haft tid.
 
I fredags slutade vi vid 11 efter nationella provet. Gick hem med Klara till henne. Vi chillade på, kollade en massa TVD avsnitt och käkade glass. For hem vid 3/4 och sen senare for jag till gården med Ellen och var där med en massa andra.
 
I lördags, alltså igår sov jag och Louise bort dagen så vi vaknade inte föränn klockan 6 då vi skulle käka. Sen kollade vi lite TVD och vid 9 tiden kom Arvid hit. Dom gick till statoil och sen kollade vi film och käkade massa tjockt. Fick även spendera natten med världens bästa. 
 
Vi somnade vid 4 någongång och sen bara 3 timmar efter så vaknade jag och kunde inte somna om. Så kollade lite tv, låg i sängen tills vid 12 då jag väckte Arvid. Vi segade, åt frukost, kollade film och han drog hem vid 3.
Sen dess har jag käkat middag, varit med Maja och bara tänkt och tänkt på en massa saker. Sånna här kvällar är bra ibland, men samtidigt så jobbiga. Nu ska jag försöka sova, skola imorgon, orkar inte..
Nattinatti

cruzcampo

Såg att min älskade pojkvän hade gjort ett litet sött inlägg. Naw, älskar dig hjärtat!
Ska lägga mig nu och smsa han jag nämnde ovanför, ni får ha det bra!

Från din älskade

Hej älskling,nu tar jag och skriver ett litet smyginlägg hära utan att du vet om de! säger vi.. Jag ville ba passa på att säga hur mycket jag älskar dig och att du verkligen betyder mest av allt för mig! Du är bäst!! <3 <3 <3 <3


We could be homeless

för seriööös
 
For till skolan så vi var där innan 8 för då började nationella provet. Höll på med det till klockan 11 och jag tror faktiskt det gick ganska bra, eller det känns så. Sen har dagen vart som vanligt, bara haft så jävla ont i magen så jag har velat lägga mig ner på golvet och grina. Hade EV sista lektionen, jag och Angelica gjorde någon köttgrej, det blev väl helt okej. Sen gick jag hem med Angelica efter 3. Ska dra till gården ikväll med Maja, har inte gjort något på länge känns det som, har vart jättekonstig på senaste, vart helt sur, konstig, känner knappt igen mig själv..
Äsch det kommer bli bra, nu ska jag duscha och sen dra till gården, skriver senare nångång! 

Thrift shop

feta
seriöst, fetman kommer döda mig
 
Igår hände inget speciellt. Slutade innan 3, for hem och gjorde middag där vid 5 och sedan kom Viktoria och hennes mamma och hämtade upp mig så for vi till stallet. Fick rida Natta och det gick lite mindre bra. Kom hem just före 9 nångång och sen snackade jag skype och sånt där.
 
Idag slutade jag halv 4. Stannade dock kvar och jobbade matt med Tina och Louise. Sen gick vi hem hit och Tina drog hem efter ett tag, vid middagstid.
Sen dess har jag inte gjort något speciellt, min kväll har bestått för det mesta av en massa TVD avsnitt så nu är jag äntligen på säsong 3, ja jag är jävligt seg och efterbliven.
Har även vart en sån här jobbig dag, då man inte orkar göra något, och världens mensvärk har inte gjort saken bättre heller.
Ska forstätta snacka skype med världens bästa, vi hörs!

staring at the bottom of your glass

haha orka ens vad ful och dålig bild, men jag älskar dig Arvid♥
 
Vaknade relativt tidigt idag, vid 10/11. Åt frukost och städade sedan mitt rum. Sen sminkade vi oss och jag och Louise gick ut och fotade, får se om det blir någon ny profilbild på facebook. Sen vid 4 kom Arvid hit, vi chillade mest på, myste osv. Käkade där vid middagstid och sen for jag med Arvid till han. Vi kollade film osv. Fick skjuts hem av pappa efter 10. Sen dess har jag och Louise bara suttit och tryckt chips och dipp. Ska sätta på ett TVD avsnitt och sen försöka sova, imorgon är det skola igen, blä och nationella börjar även den här veckan..
Vi hörs!
 
 
 
 
 

some pictures

 
 
En massa jävla bilder, några är bara för fuuuula och gamla (Lol)
 
 
 

Only know you love her when you let her go

random webcam bilder
 
Nästan inget smink på första bilden, gash
Har inte bloggat sen i onsdags. Har inte hänt något speciellt.
Har varit inne hela dagen idag och städat och möblerat om mitt rum, det blev fan nice. Sen innan 8 nångång gick jag och Desse till gården, där var även Arvid, Simon, Filip och Wilhelm. Vi käkade kladdkaka, ostbollar, skrämde livet ur varandra, kollade film och chillade på. Gick hem vid halv 12. Sen dess har jag inte gjort något speciellt, ätit godis (fanfanfan,jagskafanblismalsnart,väntabara) och nu snackar jag skype med Arvid. Ska lägga mig i sängen snart, får se när jag somnar.
Imorgon ska jag iallafall vara med Arvid, det blir bra det. Men vi hörs senare!