Emma Olsson

cause everything's gonna be alright

Har just duschat, ska packa lite till imorgon och tvätta bort mitt smink osv och sen går jag och lägger mej
så vi hörs imorgon!
.
arkivbild osv..

gone

Har inte bloggat på några dagar men har knappt suttit vid datan...
Onsdag: Vaknade, chillade på eller nåt, for på träning vid 6 typ, duschade och allt sånt där och sen vid 10 tog jag bussen till stan, där alva mötte mej, vi drog hem till henne. Efter ett tag for vi till statoil och köpte gurka, paprika, dipp, gräddfil och sånt där nyttigt. Sen på kvällen satt vi ute på deras balkong och åt en massa gott och chillade på, snackade skype med Arvid och snackade tele med Alex. Somnade väl vid 3/4 nångång.
Torsdag: Vi vaknade vid 11 tiden och då gjorde vi lunch. Sen låg vi på deras balkong och solade. Sen vid 3 tiden cyklade vi till stan en snabbis och sen vid 6 hämtade mamma mej. Jag for hem, chillade på, var med Louise och Viktoria nån timme och sen la jag mej vid 2 typ.
Fredag (idag): Vaknade vid 11, såg tv, dammsög typ hela huset, nämen nästan. Sen låg jag och Louise ute och solade på studsmattan, sen käkade vi och sen for vi till Piteå med Viktoria och dom. Vi mötte något norskt lag, minns inte vad dom hette men vi förlorade iaf med 2-0. For sen hem och kom hem vid 8/9, sen dess har jag inte gjort ett skit, ska duscha och sen lägga mej ganska tidigt eftersom jag måste vakna vid 6 imorgon, men vi hörs!
.

,

hate inlägg osv

de finns några människor (säger inga namn), som jag hatar så jävla mycket, skaffa ett liv förfan

Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

Snackade med Arvid igår till typ 2, gick sen och la mej.
Vaknade vid 10 tiden men låg i sängen ett bra tag, gick upp, åt frukost och sånt där. Sen städade jag lite av mit rum och sen vid halv 8 drog jag till träningen som slutade klockan 9. Sen dess har jag typ inte gjort nå, duschat osv och nu sitter jag och snackar m Arvid, men ah, bloggar säkert senare, puss!
.

-----------

Hej alla läsare,nu sitter jag och snackar skype med min fina!
ikväll har ja mest bara chillat hemma och typ haft tråkigt,alla vänner är ju typ utomlands och massa sånt.. Men nu ska jag va lite social med Arvid innan ja sen somnar, puss!

Tja,

Nu sitter ja här o chillar som bara den,snackar skype med Emma och lyckades övertala henne till att få skriva ett inlägg på hennes blogg! de är fan inte ofta man lyckas övertala henne med något.. aja ska dra nu,fick inte skriva nå såhär pinsamt eller nåt,då skulle hon tydligen döda mig :P aja vi hörs! hejdå bitches <3

kjhgf

oj de här inlägget blev faii

out of town girl

For på träningen som började klockan 6, vi tränade till typ 7. For sen hem och sen dess har jag inte gjort nå, ska duscha nu och sen får jag se vad jag hittar på, ska också hinna lägga in bilder från konfirmationen, ungern och sen senaste tiden!
.

något söt!

7 hours, if you know what I mean

vetinte när jag somnade inatt, men vaknade iaf vid 12 men låg och drog till 1 kanske. åt frukost och sånt och gick sen ut med Sissy.
Och sen har jag snackat skype med Arvid ett tag, ska just byta om har ju träning klockan 6 så. men vi hörs efter den!
.

fnf

 

skype med en söt

Spelade ju mot Rutvik och vi vann med 6-2, bra spelat tjejer!
jag spelade dock väldigt dåligt idag.. menmen,
sen jag kom hem har jag typ inte gjort nånting, duschat och chillat.
Sitter och snackar skype med Arvid vilket vi har gjort i typ 3 timmar, hehe kulkul.. nemen ah
Nu ska jag va social på skype, vi hörs!
.
bildbrist jaoo

rutvik-gammelstad

For till storheden med Pappa och Louise och handlade en massa. Kom hem typ för ett tag sen, har just duschat och ska snart äta. Sen måste jag bara byta om inför matchen mot Rutvik. men vi hörs!
.
mitt mål typ

all around the world

har inte bloggat på ett tag, min uppdatering suger..
men igår vaknade jag vid 1, fixade mej och allt sånt där och sen vid 3 drog jag till tivolit, var där en snabbis med Angelica medans jag väntade på Andrés. När andrés kom chillade vi på, träffade vickan och hennes kompis så åkte karuseller med dom osv. Sen vid 6 tiden kom mamma, pappa och Louise och hämtade mej och då for vi till notviken och åt hos nåra som vi känner, sen for alla hem förutom jag. Jag gick till Andrés och var där med han ett tag, sen kom Sebbe dit och då gick vi till tunavallen och mötte Ellen. Sen efter ett tag kom vickan och hennes kompis (som jag inte minns vad hon heter), så spelade vi lite fotboll och chillade. Sen vid 11 tiden gick jag, Ellen, Vickan, hennes kompis, dodo och Andrés ner i en källare och körde anden i glaset vilket inte funkade så bra... haha vi hade iaf fett jävla kul
Sen kom Ellens mamma vid 12 och skjutsade hem oss till mej. Såg någon film och somnade sedan i soffan med kläder och allt. Vaknade vid 1 och då drog Ellen hem, sen dess har jag väl inte gjort något speciellt, käkat frukost och sånt där. Ska snart ta en dusch, uppdaterar säkert senare idag!
Puss

orkaaa

orkar aldrig blogga plus att jag typ aldrig sitter vid datan, ska skriva om dagarna som har varit ikväll. Men vaknade iaf vid 1, har just ätit och ska sminka mej och sånt, sen drar jag till tivolit med Andrés och kanske någon mer, vi får se!
men ah då vet ni, hare bra!
.

ingen kan älska som vi

Kom hem från konfan ganska nyligen, vi har haft redovisning och kört en massa fotboll med några från konfan, det var fett kul. Nu sitter jag i köket och lyssnar på musik, Klara kommer närsomhelst och de blir även att hon sover här. Internet dör ju snart och då ska jag typ lägga mej ganska tidigt iaf, och ringa en sötis. Men vi hörs imorgon!
Puss
.

If you can't handle my worst, you ain't getting my best

For ju somsagt till övertorneå med fotbollslaget vid halv 5 igår, matchen började halv 8, och vi vann med 3-0, fan vad bra tjejer!
Kom iaf hem vid halv 12 efter 2 timmar körning. Minns typ inte ens vad jag gjorde när jag kom hem, men jag gick iaf och la mej vid 2 nångång.
Vaknade idag vid 12 men klev inte upp föränn 1 typ, snabbade mej iväg till konfan som började halv 2, vi tränade lite till på fredag och till våran redovisning ikväll och sen vid 4 for jag och Viktoria till Charlies och käkade pizza och sen hem. Nu sitter jag hemma vilket jag har gjort ett bra tag, har målat mina tånaglar till på fredag och håller just nu på att fixa mej, sen ska jag snabbdammsuga och sen vid halv 8 kommer Viktoria med moppen och hämtar upp mej och sen ikväll har vi redovisning med konfan och sen nån midnattsolvandring eller vad det nu hette som håller på ett tag, slutar vid 12 tiden typ.. kul. Men nu ska jag fixa mej klart så hörs vi senare!
Puss
.

match mot övertorneå

kom nyss hem från konfan, är lite smått less
ska byta om och sen drar jag till övertorneå med laget för att spela match, kommer hem vid 11 nångång så vi hörs då, puss!

kajak

vaknade för någon timme sen, har just bytt om och när som helst kommer klara och hämtar upp mej, då drar vi till kyrkbyn och sen far vi med konfan till lulsundet och paddlar kajak, ska bli kul, så vi hörs!
.

who you are

jagvetinte vad som har hänt, har aldrig lust att blogga nåmer, har så mycket mer att tänka på osv..
ska skriva ett inlägg om ungern imorgon eller nå, orkar inte göra det nu men vi kom iaf hem från ungern vid 6 tiden igår, då kom alva till mej och sen for vi till Arvid, spelade fifa, nhl, snackade, såg film osv.. for hem vid kvart över 12, alva sov även här och idag for alva hem vid 1 kanske och sen for jag på konfan vid 2, var där, chillade på och sen vid 4 fick vi 2 timmars rast, så då drog jag och Tina hem och chillade, sen vid 6 kom klara och hämtade mej med moppen och då drog vi till konfan igen, vi grillade hamburgare där och chillade på, körde en massa lekar osv. Sen vid halv 10 kom jag hem , fixade mej och drog sen ner till stranden där Arvid och Simon var, Ellen skulle egentligen komma också men det blev inte. Kom iaf typ nyss hem, får ju fan inte va ute kängre än 11 nåmer så, tror ni inte jag är lite less på mina föräldrar, ÅÅÅÅÅÅH
därför har jag inte heller nån lust att blogga typ, men nu ska jag smsa m en fin och kolla bloggar, vi hörs imorgon!
.
ingen bild.. bildbrist

yeahyeahyeah

skulle bara säga att jag lever och att jag har det förjävla bra här i ungern!

mot kallax!

Vaknade för kanske 40 minuter sen, har just packat det sista och om bara 15 minuter far vi, kommer inte kunna blogga nånting där heller så vi får höras när vi kommer hem, hejdå Sverige!
.
hejdå sverige, hej ungern!

hade tråkigt osv

haha ful jag är, bjuder

Hos thomas med klassen!

Har inte hunnit skriva nå om igår men igår for vi ju på fotbollsmatch vid 6 tiden, matchen började 10 i 7 och vi mötte lira, vi vann med 2-1 och jag gjorde faktiskt ett mål :p
Sen vid 9 tiden kom vi hem, då duschade ja goch packade och sen vid 10 kom vi till Thomas, vi chillade på, sköt luftgevär, badade badtunna, bastade, snackade om allt möjligt, körde sanning eller konka, fick vet en massa om några i klassen som jag inte visste, vi drog till statoil vid 3 tiden typ fast det var stängt så då drog vi hem vilket tog ett tag, vi blev även förfölja av värsta peddobilen typ haha, sen efter en fett rolig kväll med klassen så somnade jag tillslut jävligt trångt, alex tog mitt täcke och tog hela min och angelicas säng typ.. ååh less jag var då alltså
Sen hann vi typ sova 2 timmar och sen skulle vi upp och äta frukost och sen gjorde vi nå solsystem grej och sen fick vi dra hem, då sov jag typ hela dan :o nemen jag vaknade vid 6 tiden och då åt jag och sen gick jag och la mej i sängen med datan till vid 9 tiden då jag fixade mej och sen drog jag hit till Ellen. Efter ett tag drog vi till Arvid där vi var till typ kvart över 12 och nu sitter vi bara och chillar, får se vad vi hittar på sen, jag är inte ett dugg trött alltså och fettskönt att vi är lediga imorgon! Juste, alla bilder från när vi var hos thomas får ni nån annan dag när Elin har skickat dom, men vi hörs!
.
puss på dej♥

we're all alone in our own universe

Har inte orkat skriva nå igårkväll/natt eller idag. Men jag och Ellen chillade, såg film osv, somnade iaf vid 5/6 nångång. Vaknade vid 12, åt frukost och allt sånt där och sen vid 2 drog jag till ip och sålde fika osv. Var klar just innan 5 och så drog jag hem, böt om och sånt och sen drog jag till träningen. Träningen gick inge bra.. den slutade iaf vid halv 8 och sen tog det ett tag att gå hem, och sen dess har jag typ inte gjort nå, städat i mitt rum lite, lyssnat på musik osv.. nu ska jag duscha och sen börja packa till på fredag, men ah, kommer inte skriva nåmer inlägg idag tror ja så vi hörs!
.

And I know you will always be there for me

Kom hem från thomas för kanske 40 minuter, har just tvättat bort sminket och ligger nu i min för sköna säng, ska sova eftersom det inte blev mycket sömn inatt, men jag skriver om gårdagen senare, puss!
.
random

when you're broken in two, let my love take you higher

Sov i kanske 2 timmar, sen vid 1/2 for vi till storheden och köpte dricka och godis till ikväll ochs en när vi kom hem chillade vi, lyssnade på musik osv och nu har jag just bytt om till fotbollskläder, har ju samling om 25 minuter så, är verkligen inte på fotbollshumör.. har just ätit osv..
Men nu ska jag dra, vi hörs sen!
.
mitt liv är på topp nu, utomlands om 4 dagar, sommarlov, osv..

favorite girl

Oj, har inte bloggat på aslänge känns det som.
Men ah som
Alva redan har skrivit så var vi med Arvid på kvällen i lördags och sen sov jag även där.
Igår vaknade vi vid 10 typ, fixade oss och sånt och sen drog vi hit. Chillade på och sen åt även Alva här och efter det drog vi hem till Alva, efter ett tag kom Arvid dit och vi typ chillade, såg film, snackade, såg bigbrother så rätt att Hanna J vann! Cyklade iaf hem vid 11 typ och sen somnade jag vid 12/1 nångång.
Idag var det skola, fast vi städade bara skåpen och sen vid 9 fick vi dra hem, så vi var bara där i en timme, men nu ska jag, Tina och Louise typ sova, så vi orkar vara uppe inatt, sen drar vi till storheden eller nå och handlar till ikväll, men vi hörs!
.

heart won't listen, no changing it's mind

Hej alla emmas bloggläsare, just nu i denna stund ligger vi i sängen och chillar.
Vaknade för ett tag sen. Men lite kort om gårdagen: Emma for ju till marknaden, och jag for ut och sprang i spöregnet. Sen senare på kvällen kom Emma hit, och strax efter det kom Arvid. Vi har väl bara chillat, pratat och käkat popcorn inte så mycket. Vid ett tiden följde vi med han en bit på vägen. Sen gick vi dygnblöta hem till mig och vi somnade inte så lång tid efter det. Idag vet jag inte vad som händer, jag ska nog färga mitt hår och kanske ta mig en springtur, men vi får se. Nu orkar jag inte skriva nå mer så ni får vänta på att Emma ska skriva lite senare idag :)
asså hahah fan va gammal :O

/ Alva

äntligen

YES! nu har jag äntligen beställt min bikini som jag velat ha och ett jätte fint linne, ni får bild när det kommer!

The worst things in life come free to us

Hann och orkade inte blogga igår, men jag och Alva drog till stan vid 5 tiden. Vi gick runt överallt i stan och försökte hitta avfärgning till håret men när vi väl hittade en affär som hade det så vare stängt. Så då tog vi bussen till storheden och köpte två slingfärger där. Sen for vi hem och åt och sen började jag slinga hennes hår. Såg även bb medans, Marcelo är verkligen astaskig mot Annica.
Sen vid 12 var vi klara så då drog vi ut till kullen vid Fanny och tänkte skrämma dom eftersomd om sov i tält, men vi blev upptäckta..
Vid 1 nångång kom vi in och då såg vi på en film, och sen nångång vid 2 somnade alla i soffan med kläder och allt och vi vaknade för kanske en och en halvtimme sen med kläder och allt på, vi har just ätit frukost och jag ska snart duscha och fixa mej. Vid 3 ska jag till kyrkbyn för att stå där och sälja med fotbollslaget!
.
hade tråkigt igår, såg ut som ett cepeee

OH MY BIEBER

Idag på skolan gjorde vi typ inget speciellt, chillade typ på att lektioner eftersom vi är klara med allting. Slutade iaf vid 12/1 och då åkte jag moppe hem. Och sen dess har jag typ inte gjort något, har fixat mej och nyss kom Alva, vi ska dra in till stan nu, så skriver mer sen, pusshej!
.