Emma Olsson

20 Maj

 
Fredag: Stannade hemma från skolan för jag var sjuk. Sen på kvällen for jag till ip med Jennifer och Louise. Vi gick sen till gården och sen hem där Arvid var. Vi alla sov hos oss. 
 
Lördag: Vaknade rätt sent. Sen for Jennifer och Arvid hem. Städade och hjälpte till ute och sen på kvällen kom det en massa främmande hit, vi käkade jättegod middag och sen senare kom både Amanda och Arvid hit. Vi kollade esc och sen sov dom här.
 
Söndag: Vaknade rätt tidigt. Låg ute och solade. Målade en spark och sen senare for jag, Amanda, mamma och Louise och solade. Kom hem just innan hockeyn och då kom Arvid hit. Vi kollade hockey där även Sverige vann VM-guld som alla redan vet, fyfan vad bra!! Sen for Arvid och Amanda hem.
 
Idag: Var på skolan som vanligt. Slutade halv 3, for hem med Viktoria hit där Tina, Klara och Louise var. Vi tjockade glass och satt ute på altanen. Tina och Klara drog hem där någongång vid 4 och Viktoria drog hem nyss. Ska byta om och fara till stallet, hoppas jag får rida Conrad. Skriver sen!

Kommentarer
Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback