Emma Olsson

Kåbdalis

instagrambilder 

Måndag
: Vaknade vid 7, gjorde klart allting och fick sen skjuts till sporthallen där alla andra var. Vi for med bussen mot Kåbdalis strax efter 8. Vi var framme där någongång vid 10. Där borta åkte vi slalom såklart och käkade, det var riktigt bra väder i början men sen blev det kallare och snöade. Halv 3 for vi hem och var hemma just för middagstid. Käkade middag och for sen iväg till stallet med Viktoria. Fick rida Conrad för femte gången i rad, det gick faktiskt jättebra. Kom hem vid 9, kollade Top Model Sverige och somnade strax efter det, var så fruktansvärt trött.
 
Tisdag: Igår var det vanlig skola, gjorde inget speciellt. Slutade kvart över 3 efter Idrotten, snacka om att jag har träningsvärk nu. For hem med Jennifer och Louise och vi gjorde inte så mycket, käkade middag och senare gick vi till Jennifer och hämtade hennes saker och sen tillbaka till oss. Jennifer sov även hos oss, vi somnade rätt så sent.
 
Idag: For till skolan som vanligt, hade en lektion och sen halv 10 for vi i klassen på någon teater i stan, sen fick vi en lång lunch och nu har vi språkval. Har bara elevensval kvar sen, så skönt, kan det inte bara bli helg nuuuu?
 
 
 
 

Kommentarer
Namn:
Spara?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar:

Trackback